TVen Oyun Of The Forum 1. Bölüm (Yeni Mini Dizi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır Fikir Cambazının finalini senle ben kapışalım Dosi sunsun dedik olay bu :A

Niye finale çıkanlar yarışmayacak mı böyle bir fikir kim ortaya attı. :A
Ben geldim :A
Haftalardır final bölümü çekilmiyor. @S.G.A.T. karı kız resimleri paylaşmaktan Deniz'e vakit ayıramıyormuş ve Bende Denize madem bir türlü cekilemiyir gel senle Menes yarışın dedim Denizde heme S.g.a.t. ve @Tolstoyevski yi kovdu :F

Aklıma sen geldin çünkü senden beklentim var :A

Ben geldim :A
Haftalardır final bölümü çekilmiyor. @S.G.A.T. karı kız resimleri paylaşmaktan Deniz'e vakit ayıramıyormuş ve Bende Denize madem bir türlü cekilemiyir gel senle Menes yarışın dedim Denizde heme S.g.a.t. ve @Tolstoyevski yi kovdu :F
İyi demişsin ama üşenebilirim bir daha yarışmaya bilemedim şimdi. :A Tabi düşününce hoş da bir aksyion olur doğrusu kararsız kaldım şuan. :A

Ay bize kesin cevap ver. Hafta sonu çekelim bölümü :A
Hafta sonu zor olabilir kesin bir şey diyemem. :A Yarın stada Galatasaray maçına gideceğim. Cumartesi arkadaşlarla bir yere gidebiliriz. Pazar günü de ablamın düğünü için takım elbise falan bakacağız başka alışveriş de yapılacak. Yani anlayacağın şu 3 gün biraz yoğun geçecek kesin bir şey belirtmem zor. :A

Hafta sonu zor olabilir kesin bir şey diyemem. :A Yarın stada Galatasaray maçına gideceğim. Cumartesi arkadaşlarla bir yere gidebiliriz. Pazar günü de ablamın düğünü için takım elbise falan bakacağız başka alışveriş de yapılacak. Yani anlayacağın şu 3 gün biraz yoğun geçecek kesin bir şey belirtmem zor. :A
Kesin yarışacam diyorsan sana uygun günü bekleriz ama en geç Salı ya :A
Bu arada hayırlı olsun. Umarım mutlu ve huzurlu bir yuvası olur ablanın :bhr:

Kesin yarışacam diyorsan sana uygun günü bekleriz ama en geç Salı ya :A
Bu arada hayırlı olsun. Umarım mutlu ve huzurlu bir yuvası olur ablanın :bhr:
Tamam son kararımı bildiririm size önümüzdeki günlerde. :A Teşekkürler inşallah, takım da giymedim şimdiye kadar. Açıkçası onun da bir heyecanı var yani. :A :A

Tamam son kararımı bildiririm size önümüzdeki günlerde. :A Teşekkürler inşallah, takım da giymedim şimdiye kadar. Açıkçası onun da bir heyecanı var yani. :A :A
yalnız cevabı cumartesiye bekliyoruz.
Takım elbise yakışacaktır. Gözümde canlandırabiliyorum :A göze batarsın kesin :A

illaki :A
Ismail abiyi çok izledin. Kapmışaındır birşeyler :A
@denizz19 alıntıladığım mesajını görsünde çatlasın biraz :A
İsmail abim bee parlak parlak kıyafetleriyle gözümüzü gönlümüzü açardı her daim, adamdır kendisi. :A @denizz19'a ne diyim ki o da biliyor neyin ne olduğunu fazla da şaapmamak lazım. :A

İsmail abim bee parlak parlak kıyafetleriyle gözümüzü gönlümüzü açardı her daim, adamdır kendisi. :A @denizz19'a ne diyim ki o da biliyor neyin ne olduğunu fazla da şaapmamak lazım. :A
Ilk başta kaçamak cevap versede izleyicisi bol olan bir programda forumdaki en yakışıklı üye olarak senin ismimi vermesi herşeyi açıklıyor :A Sonrasında da geri adım atmaya çalışsada olan oldu :A

Ilk başta kaçamak cevap versede izleyicisi bol olan bir programda forumdaki en yakışıklı üye olarak senin ismimi vermesi herşeyi açıklıyor :A Sonrasında da geri adım atmaya çalışsada olan oldu :A
Evet haklısın gerekeni söylemiş zaten orda daha ne olsun. :A Laf ağızdan bir kere çıkar dönüşü olmaz bir şeydir bu. :A

Güzel olmuş Yürüyen Ölüler'in aksine ilk bölümde olmam artı puan kazandırdı. Umarım gelecek bölümlerde de boy göstermeye devam ederim. Eline sağlık. :A @mrt-06

Hayır senin Menese yakışıklı demen beni bunla kışkırtman ve menesin de her seferinde evet doğru demesi dizilerden bile klişe :A
Hadi canım yandan yandan :A
Sana senin klişe laflarınla karşılık veriyorum :F
ne yapayım hep aynı oyunları oynayan biriyim :F :F