Nebahat Çehre'yi seviyor muydun senTürkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayoll![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @XanTier @Thequeer @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane
Nebahat Çehre'yi seviyor muydun senTürkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayoll![]()
![]()
Manevi annem olur.Bu kadın kim ya? En son piyasadan silinmişti diye hatırlıyorum![]()
Aaaa bak Türkan hanımı açarım ama o açılmıştır zaten.Türkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayoll![]()
![]()
4 sene ara verdin bende bir değişim yok, sen Rihanna'yı bırakıp döndün.Özledik..Süreç Film soğuttu kadını ekrandan.
![]()
Manevi annem olur.
Aaaa bak Türkan hanımı açarım ama o açılmıştır zaten.![]()
Genç ecünnülerden iyidir @Harunnn60Nebahat Çehre'yi seviyor muydun senSanki ona bir soğuk bakıyordun
![]()
Hayat şartları "nefes alıyorsak"a kadar düşürdü dünya görüşümü, fazlasını göremiyorum.Aaa şimdi gördüm 😱 Eğer uygulayabiliyorsan aşkım ne mutlu sana, ben malesef o kadar pozitif olamıyorum![]()
Abla kardeş yine süperiz.Genç ecünnülerden iyidir @Harunnn60konusu açılanlarıda hortlatırız @mrt-06 fatma grik falan benimde var sevdiğim kadın oyuncular
![]()
![]()
![]()
Öyle malesefHayat şartları "nefes alıyorsak"a kadar düşürdü dünya görüşümü, fazlasını göremiyorum.
Abla kardeş yine süperiz.![]()
çok değerli oyuncular yeşilçamdan kalma kadın oyuncularımız ama nebahat çehre 73 gibi durmuyor ciddenHayat şartları "nefes alıyorsak"a kadar düşürdü dünya görüşümü, fazlasını göremiyorum.
Abla kardeş yine süperiz.![]()
Ne güzel konuştun gece gece, buna yakılır. Bir tane yakacağım.Öyle malesefBazen o kadar yalnız hissediyor ki insan, nefes almak bile ağır geliyor ama işte can, kıyamıyorsun. Yinede ben inanıyorum sen güçlü bir insansın, ben pek denk gelmedim ama karanlıktan sonra gün doğar diyorlar
Ay nerden bu kadar duygusala bağladık, birde bizim karşı tayfanın kullandığı “Nefes alsın yeter” kavramı var@Çiğdem-
Perran da taş çatlasa 50 gibi duruyor.çok değerli oyuncular yeşilçamdan kalma kadın oyuncularımız ama nebahat çehre 73 gibi durmuyor ciddeno radarıma yakalanabilir
![]()
![]()
@Harunnn60
Türkan Şoray dediğin Flash TV'nin reklamlarında oynayan kadınTürkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayoll![]()
![]()
Sen uyumayacakmıydın?Öyle malesefBazen o kadar yalnız hissediyor ki insan, nefes almak bile ağır geliyor ama işte can, kıyamıyorsun. Yinede ben inanıyorum sen güçlü bir insansın, ben pek denk gelmedim ama karanlıktan sonra gün doğar diyorlar
Ay nerden bu kadar duygusala bağladık, birde bizim karşı tayfanın kullandığı “Nefes alsın yeter” kavramı var@Çiğdem-
Bence daha genç bir anne bul. Sen gençsin bu çok yaşlıManevi annem olur.![]()
Bende 5 gün önce bıraktım yoksa ciğerlerimi çıkarıp kenara bırakacaktımNe güzel konuştun gece gece, buna yakılır. Bir tane yakacağım.
Perran da taş çatlasa 50 gibi duruyor.Maşallah.
Ay uyku tutmadıSen uyumayacakmıydın?
Gripte olmuştun, dinlen bakalım![]()
Türkan Şoray dediğin Flash TV'nin reklamlarında oynayan kadın![]()
Ama perran hanım oturaklı bir kadın nebahat ergen gibi halaNe güzel konuştun gece gece, buna yakılır. Bir tane yakacağım.
Perran da taş çatlasa 50 gibi duruyor.Maşallah.
yazınıda şimdi okudum. Başı duygulandırdı sonuda güldürdüÖyle malesefBazen o kadar yalnız hissediyor ki insan, nefes almak bile ağır geliyor ama işte can, kıyamıyorsun. Yinede ben inanıyorum sen güçlü bir insansın, ben pek denk gelmedim ama karanlıktan sonra gün doğar diyorlar
Yalnız hissettinmi gel burada 2 laf edelim açılırsın cnmÖyle malesefBazen o kadar yalnız hissediyor ki insan, nefes almak bile ağır geliyor ama işte can, kıyamıyorsun. Yinede ben inanıyorum sen güçlü bir insansın, ben pek denk gelmedim ama karanlıktan sonra gün doğar diyorlar
Tövbe tövbe aklıma kötü şeyler getiriyorsun zorla. .ss Perran annem bir tanedir, bir gün tanışacağım inşallah, Fransa'dan dönmüş.Bence daha genç bir anne bul. Sen gençsin bu çok yaşlı![]()
Kanka iyi yapmışsın bırakarak ben de şakasına dedim içmiyorum, içen bir arkadaşa yaktırcam.Bende 5 gün önce bıraktım yoksa ciğerlerimi çıkarıp kenara bırakacaktım
Benim yerime de çek bro’m
Ay uyku tutmadı![]()
Bizim yazılarımız duygu karmaşası yaşatır evelallahyazınıda şimdi okudum. Başı duygulandırdı sonuda güldürdü![]()
Yaa yerim seni, gördüğün gibi 7x24 buradayım çünkü yalnız hissediyorumYalnız hissettinmi gel burada 2 laf edelim açılırsın cnm![]()
Ya sen ne müzmin çocuksun, al işte senin gibilerine bile dert veriyorlarsa nerede adalet ?Tövbe tövbe aklıma kötü şeyler getiriyorsun zorla. .ss Perran annem bir tanedir, bir gün tanışacağım inşallah, Fransa'dan dönmüş.
Kanka iyi yapmışsın bırakarak ben de şakasına dedim içmiyorum, içen bir arkadaşa yaktırcam.![]()
Gecenin bir yarısı yorgun argın gelmişim eve. Bu özgürlüğümü de bırakmam valla