Hahahahaha ay onlar halayda iyiler ama bebeğim
Hahahahaha ay onlar halayda iyiler ama bebeğim
Çin değil, Cintra'nın prensesi ve varisiciri mi nereliki bu kız çinli falanmı 😱😱😱
Kendi adına konuş ablacım ben 8 sene tiyatro oynadım.
emre destere ben için diyorum zaten cnmKendi adına konuş ablacım ben 8 sene tiyatro oynadım.![]()
aa hangi dizi 😱
Söylemememre destere ben için diyorum zaten cnm![]()
![]()
aa hangi dizi 😱
Enişteci değilim aşkım@destere de bizim gibi yanı sende baya seviceksin ama asılmaya kalkma sakın oklavayı akfana yersin![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
Hangi dizi 😱
Bana şükrediyorsundur ablam benim bir üst sürümüm.Çin değil, Cintra'nın prensesi ve varisi![]()
Hangi dizi 😱
Enişteci değilim aşkım![]()
![]()
Oynadığın diziyi dakıkasını söylede bakalımSöylememKüçükken 2 bölüm oynamıştım bir dizide
![]()
Flash TV de miydi@Harunnn60
Küçükken oynamıştım.Oynadığın diziyi dakıkasını söylede bakalım![]()
![]()
![]()
Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum
Bunca senedir dizide oynadığını neden söylemedin peki.Küçükken oynamıştım.Ama şuan o kanal piyasada yok. 😵😛 Neyse ki önceden oynadığım bölümleri indirmiştim.
![]()
![]()
Oha gerçek mi bu? 😱SöylememKüçükken 2 bölüm oynamıştım bir dizide
![]()
250 bölümlük Gerçek Kesit’e tek tek bakamam balla. Akıl sağlığımızı bile kaybederiz Allah muhafaza.Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum@Çiğdem- @Harunnn60
Ne kadar mütevazi bir sanatçıBunca senedir dizide oynadığını neden söylemedin peki.![]()
250 bölümlük Gerçek Kesit’e tek tek bakamam balla. Akıl sağlığımızı bile kaybederiz Allah muhafaza.![]()
Oha gerçek mi bu? 😱
Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum@Çiğdem- @Harunnn60
dizinin adı ne şimdirik onu deKüçükken oynamıştım.Ama şuan o kanal piyasada yok. 😵😛 Neyse ki önceden oynadığım bölümleri indirmiştim.
![]()
![]()
Taktın Flash Tv'ye.Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum@Çiğdem- @Harunnn60
Bunca senedir dizide oynadığını neden söylemedin peki.![]()
Komşumuz çağırmıştı işte çocuklar lazım diye. Beni beğenince 1 bölüm daha oynattılar.Oha gerçek mi bu? 😱