Hahahahaha ay onlar halayda iyiler ama bebeğimBizdende anca flash tv oyunculuğu çıkar cnm fazlası çıkmaz @Thequeer
Hahahahaha ay onlar halayda iyiler ama bebeğimBizdende anca flash tv oyunculuğu çıkar cnm fazlası çıkmaz @Thequeer
Çin değil, Cintra'nın prensesi ve varisiciri mi nereliki bu kız çinli falanmı 😱😱😱
Kendi adına konuş ablacım ben 8 sene tiyatro oynadım.Bizdende anca flash tv oyunculuğu çıkar cnm fazlası çıkmaz @Thequeer
emre destere ben için diyorum zaten cnmKendi adına konuş ablacım ben 8 sene tiyatro oynadım.
aa hangi dizi 😱Ben dizi de oynadım @Çiğdem-
Söylemem Küçükken 2 bölüm oynamıştım bir dizideemre destere ben için diyorum zaten cnm
aa hangi dizi 😱
Enişteci değilim aşkım@destere de bizim gibi yanı sende baya seviceksin ama asılmaya kalkma sakın oklavayı akfana yersin @mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
Hangi dizi 😱
Enişteci değilim aşkım
Oynadığın diziyi dakıkasını söylede bakalımSöylemem Küçükken 2 bölüm oynamıştım bir dizide
Flash TV de miydi @Harunnn60
Utandığına göre var bir şeyler. @Çiğdem- @Harunnn60
Küçükken oynamıştım. Ama şuan o kanal piyasada yok. 😵😛 Neyse ki önceden oynadığım bölümleri indirmiştim.Oynadığın diziyi dakıkasını söylede bakalım
Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum @Çiğdem- @Harunnn60Utandığına göre var bir şeyler. @Çiğdem- @Harunnn60
Bunca senedir dizide oynadığını neden söylemedin peki.Küçükken oynamıştım. Ama şuan o kanal piyasada yok. 😵😛 Neyse ki önceden oynadığım bölümleri indirmiştim.
Oha gerçek mi bu? 😱Söylemem Küçükken 2 bölüm oynamıştım bir dizide
250 bölümlük Gerçek Kesit’e tek tek bakamam balla. Akıl sağlığımızı bile kaybederiz Allah muhafaza.Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum @Çiğdem- @Harunnn60
Ne kadar mütevazi bir sanatçı @Harunnn60 @Çiğdem-Bunca senedir dizide oynadığını neden söylemedin peki.
250 bölümlük Gerçek Kesit’e tek tek bakamam balla. Akıl sağlığımızı bile kaybederiz Allah muhafaza.
Oha gerçek mi bu? 😱
Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum @Çiğdem- @Harunnn60
dizinin adı ne şimdirik onu deKüçükken oynamıştım. Ama şuan o kanal piyasada yok. 😵😛 Neyse ki önceden oynadığım bölümleri indirmiştim.
Taktın Flash Tv'ye.Hemen izleyip bulalım hangisini diyicem de gözlerimiz kanar flash tv dizileriyle gözlerimizi kaybettiğimizle kalırız diye korkuyorum @Çiğdem- @Harunnn60
Bunca senedir dizide oynadığını neden söylemedin peki.
Komşumuz çağırmıştı işte çocuklar lazım diye. Beni beğenince 1 bölüm daha oynattılar. Set ortamlarını iyi bilirim yani. @Çiğdem-Oha gerçek mi bu? 😱