burasıda 2.bir ailemiz vlla ben öyle görüyorum sende kısa sürede bu aileye yer edindinBizim yazılarımız duygu karmaşası yaşatır evelallah
Yaa yerim seni, gördüğün gibi 7x24 buradayım çünkü yalnız hissediyorum![]()
burasıda 2.bir ailemiz vlla ben öyle görüyorum sende kısa sürede bu aileye yer edindinBizim yazılarımız duygu karmaşası yaşatır evelallah
Yaa yerim seni, gördüğün gibi 7x24 buradayım çünkü yalnız hissediyorum![]()
Kaliteye saat farketmiyor
Gecenin bir yarısı yorgun argın gelmişim eve. Bu özgürlüğümü de bırakmam valla![]()
Çok teşekkür ederim bebişim, sizin gibi içten, samimi insanları tanıdığım İçin çok mutluyum ve şanslı hissediyorum. Umarım hep böyle güzel kalırızburasıda 2.bir ailemiz vlla ben öyle görüyorum sende kısa sürede bu aileye yer edindin![]()
Ben de artık dertler derya olmuş, o yüzden akışına bıraktım.Ya sen ne müzmin çocuksun, al işte senin gibilerine bile dert veriyorlarsa nerede adalet ?![]()
Buna anca Ciri cimri mi ne ondan açarsan mutlu olur.
o konuda benden yana rahat ol benimde felsefem o bliyorsun tam insanına denk geldin yanıÇok teşekkür ederim bebişim, sizin gibi içten, samimi insanları tanıdığım İçin çok mutluyum ve şanslı hissediyorum. Umarım hep böyle güzel kalırız
Şahsen benim söylediğim çoğu şey şaka üzerinedir ciddiye almadığınız sürece hiçbir olay çıkmaz![]()
ciri cimri ne bee ciguli gibi al sana @XanTierBen de artık dertler derya olmuş, o yüzden akışına bıraktım.
Buna anca Ciri cimri mi ne ondan açarsan mutlu olur.![]()
Ben Ceylan dedim diye triplere girdi bunu görünce seni bulup keser valla.o konuda benden yana rahat ol benimde felsefem o bliyorsun tam insanına denk geldin yanı![]()
![]()
ciri cimri ne bee ciguli gibi al sana @XanTier![]()
![]()
Boğulacak gibi olursan biz buradayız, çekip çıkarırızBen de artık dertler derya olmuş, o yüzden akışına bıraktım.
O yüzden mesajlarımın %70i seninleo konuda benden yana rahat ol benimde felsefem o bliyorsun tam insanına denk geldin yanı![]()
![]()
![]()
cin alfabesi gibi söyledin sende ayoll normal ceylan deseneBen Ceylan dedim diye triplere girdi bunu görünce seni bulup keser valla.![]()
Teşekkürler. 😳
Ayol bu nasıl karşılama? Varolan enerjimi de emiyor nostaljik havayla
Adı Ciri zaten ben Ceylan diyorum.cin alfabesi gibi söyledin sende ayoll normal ceylan desene![]()
![]()
![]()
Hahaha Ceylan derken bi de Ciguli çıktıo konuda benden yana rahat ol benimde felsefem o bliyorsun tam insanına denk geldin yanı![]()
![]()
![]()
Bana @xemrexxx e ve gelicne @destere e istedğin gibi konusabilirsin biz hertürlü şakayı kaldırırız forumun komedi dans üçlüsü diyebilrisin
Bana @xemrexxx e ve gelicne @destere e istedğin gibi konusabilirsin biz hertürlü şakayı kaldırırız forumun komedi dans üçlüsü diyebilrisin![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
siyah baslıklı destere kırmızı emre ortalarında zaten ben
![]()
Bunlar Flash TV’de program yapıyordu.Bana @xemrexxx e ve gelicne @destere e istedğin gibi konusabilirsin biz hertürlü şakayı kaldırırız forumun komedi dans üçlüsü diyebilrisin![]()
![]()
![]()
Bizdende anca flash tv oyunculuğu çıkar cnm fazlası çıkmazBunlar Flash TV’de program yapıyordu.![]()
Hahshshshs tamam canımBana @xemrexxx e ve gelicne @destere e istedğin gibi konusabilirsin biz hertürlü şakayı kaldırırız forumun komedi dans üçlüsü diyebilrisin![]()
![]()
![]()
Adı Ciri zaten ben Ceylan diyorum.![]()
ciri mi nereliki bu kız çinli falanmı 😱😱😱Hahaha Ceylan derken bi de Ciguli çıktı![]()
Haha Kanal 7'de ve Flash TV'de sık sık çıkarlardı, küçükken hoşuma giderdi ama çok saçma iş gerçekten yaptıklarıBana @xemrexxx e ve gelicne @destere e istedğin gibi konusabilirsin biz hertürlü şakayı kaldırırız forumun komedi dans üçlüsü diyebilrisin![]()
![]()
![]()