Perran Kutman Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayat şartları "nefes alıyorsak"a kadar düşürdü dünya görüşümü, fazlasını göremiyorum. :D

Abla kardeş yine süperiz. :A
Öyle malesef :( Bazen o kadar yalnız hissediyor ki insan, nefes almak bile ağır geliyor ama işte can, kıyamıyorsun. Yinede ben inanıyorum sen güçlü bir insansın, ben pek denk gelmedim ama karanlıktan sonra gün doğar diyorlar :D
Ay nerden bu kadar duygusala bağladık, birde bizim karşı tayfanın kullandığı “Nefes alsın yeter” kavramı var :F @Çiğdem-

Öyle malesef :( Bazen o kadar yalnız hissediyor ki insan, nefes almak bile ağır geliyor ama işte can, kıyamıyorsun. Yinede ben inanıyorum sen güçlü bir insansın, ben pek denk gelmedim ama karanlıktan sonra gün doğar diyorlar :D
Ay nerden bu kadar duygusala bağladık, birde bizim karşı tayfanın kullandığı “Nefes alsın yeter” kavramı var :F @Çiğdem-
Ne güzel konuştun gece gece, buna yakılır. Bir tane yakacağım. :A

çok değerli oyuncular yeşilçamdan kalma kadın oyuncularımız ama nebahat çehre 73 gibi durmuyor cidden :F o radarıma yakalanabilir :A :A :A @Harunnn60
Perran da taş çatlasa 50 gibi duruyor. :Z Maşallah.

Sen uyumayacakmıydın? :A
Gripte olmuştun, dinlen bakalım :D

yazınıda şimdi okudum. Başı duygulandırdı sonuda güldürdü :D

Yalnız hissettinmi gel burada 2 laf edelim açılırsın cnm :A

Bence daha genç bir anne bul. Sen gençsin bu çok yaşlı :A:A
Tövbe tövbe aklıma kötü şeyler getiriyorsun zorla. .ss Perran annem bir tanedir, bir gün tanışacağım inşallah, Fransa'dan dönmüş. :Z

Bende 5 gün önce bıraktım yoksa ciğerlerimi çıkarıp kenara bırakacaktım :A
Benim yerime de çek bro’m :D

Ay uyku tutmadı :A
Kanka iyi yapmışsın bırakarak ben de şakasına dedim içmiyorum, içen bir arkadaşa yaktırcam. :A

Tövbe tövbe aklıma kötü şeyler getiriyorsun zorla. .ss Perran annem bir tanedir, bir gün tanışacağım inşallah, Fransa'dan dönmüş. :Z

Kanka iyi yapmışsın bırakarak ben de şakasına dedim içmiyorum, içen bir arkadaşa yaktırcam. :A
Ya sen ne müzmin çocuksun, al işte senin gibilerine bile dert veriyorlarsa nerede adalet ? :ppp: