ecünnü tayfasını iyi yamulttun cnm kadın görsünlerEvet çiçek gibi parladık.
Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü.
Hayır ne dedi. 😱Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü.
Dizilere geri dönmeyecek misiniz diye sordular. oda ne zaman kısalır şartlar uygun olur bende dönerim dedi. Şu sıra tiyatro ile uğraşıyor sanırım bir projede yer alacak.Hayır ne dedi. 😱
Haaa onu biliyorum canım.Dizilere geri dönmeyecek misiniz diye sordular. oda ne zaman kısalır şartlar uygun olur bende dönerim dedi. Şu sıra tiyatro ile uğraşıyor sanırım bir projede yer alacak.
Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü.
Haaa onu biliyorum canım.
Tiyatro güzel olur, giderim eğer Ankara turnesi olursa. Birde imzalı fotoğraf 15 yıllık hayalim gerçek olur.
yarın geceDE Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririzGülüşüyle içimizi ısıtan kadın Her ne kadar Hayat Bilgisi ile anılsa da benim için hep Deli Saraylı Perizat olacak, o kadar severek izliyordum ki, final bölümünü görünce resmen gözlerim yaşarmıştı.
“Nefes alıyorsak umut var demektir” o kurtuluş mücadelesini en güzel şekilde özetleyen Deli Saraylı Perizat’a doyamadım
Umarım biran önce kaliteli, güzel bir dizi ile ekranlara döner, çokça özlendi @mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı
Yazık kız ilk darbeyli Banu Alkan ile vursaydık bariyarın gece Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririz
Profilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım.Gülüşüyle içimizi ısıtan kadın Her ne kadar Hayat Bilgisi ile anılsa da benim için hep Deli Saraylı Perizat olacak, o kadar severek izliyordum ki, final bölümünü görünce resmen gözlerim yaşarmıştı.
“Nefes alıyorsak umut var demektir” o kurtuluş mücadelesini en güzel şekilde özetleyen Deli Saraylı Perizat’a doyamadım
Umarım biran önce kaliteli, güzel bir dizi ile ekranlara döner, çokça özlendi @mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv.Etiket listesinde ben yokum ama bana da etiket bildirimi geldi bu nasıl iştir
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek.yarın geceDE Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririz
Türkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayoll @Harunnn60 @xemrexxx @XanTier @Thequeer @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy KaneProfilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım.
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv.
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek.
Aaa şimdi gördüm 😱 Eğer uygulayabiliyorsan aşkım ne mutlu sana, ben malesef o kadar pozitif olamıyorumProfilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım.
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv.
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek.