ecünnü tayfasını iyi yamulttun cnm kadın görsünlerEvet çiçek gibi parladık.![]()
Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü.
Hayır ne dedi. 😱Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü.![]()
Dizilere geri dönmeyecek misiniz diye sordular. oda ne zaman kısalır şartlar uygun olur bende dönerim dedi. Şu sıra tiyatro ile uğraşıyor sanırım bir projede yer alacak.Hayır ne dedi. 😱
Haaa onu biliyorum canım.Dizilere geri dönmeyecek misiniz diye sordular. oda ne zaman kısalır şartlar uygun olur bende dönerim dedi. Şu sıra tiyatro ile uğraşıyor sanırım bir projede yer alacak.![]()
Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü.![]()
Haaa onu biliyorum canım.
Tiyatro güzel olur, giderim eğer Ankara turnesi olursa.Birde imzalı fotoğraf 15 yıllık hayalim gerçek olur.
![]()
yarın geceDE Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririzGülüşüyle içimizi ısıtan kadınHer ne kadar Hayat Bilgisi ile anılsa da benim için hep Deli Saraylı Perizat olacak, o kadar severek izliyordum ki, final bölümünü görünce resmen gözlerim yaşarmıştı.
“Nefes alıyorsak umut var demektir” o kurtuluş mücadelesini en güzel şekilde özetleyen Deli Saraylı Perizat’a doyamadım
Umarım biran önce kaliteli, güzel bir dizi ile ekranlara döner, çokça özlendi@mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı
Yazık kız ilk darbeyli Banu Alkan ile vursaydık bariyarın gece Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririz![]()
![]()
![]()
Profilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım.Gülüşüyle içimizi ısıtan kadınHer ne kadar Hayat Bilgisi ile anılsa da benim için hep Deli Saraylı Perizat olacak, o kadar severek izliyordum ki, final bölümünü görünce resmen gözlerim yaşarmıştı.
“Nefes alıyorsak umut var demektir” o kurtuluş mücadelesini en güzel şekilde özetleyen Deli Saraylı Perizat’a doyamadım
Umarım biran önce kaliteli, güzel bir dizi ile ekranlara döner, çokça özlendi@mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv.Etiket listesinde ben yokum ama bana da etiket bildirimi geldi bu nasıl iştir![]()
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek.yarın geceDE Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririz![]()
![]()
![]()
Türkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayollProfilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım.
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv.
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek.![]()
Aaa şimdi gördüm 😱 Eğer uygulayabiliyorsan aşkım ne mutlu sana, ben malesef o kadar pozitif olamıyorumProfilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım.
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv.
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek.![]()