Show Çukur - Dizi Yorumları

Ona da gıcık oluyorum aslında sen kadınlardan sevdiklerin bir elin parmağını geçmiyor onlar da 50 yaş üstü benimkilerde de erkekler. :F
bu dizide kötü karakteri çok iyi oynuyor bende cins seven birisi olarak hemen listeme ekledim :A :A :A

@xemrexxx sen ayşe grudayı seviyorsun diyordu bana :A :A :A @Harunnn60

o diziyi @xemrexxx dısında kim izliyordu hemen bitti gitti hatırlayan bile yoktur :A :A :A
Yok artık :A Ben izlemiyordum ama hatırı sayılır bir izleyici kitlesi vardı o dizinin. Hatta bitirileceği zaman hayranlarının isteği üzerine nette devam ettirmişlerdi diye hatırlıyorum bir süre :A

Yok artık :A Ben izlemiyordum ama hatırı sayılır bir izleyici kitlesi vardı o dizinin. Hatta bitirileceği zaman hayranlarının isteği üzerine nette devam ettirmişlerdi diye hatırlıyorum bir süre :A
izleyeni yok diye bitti zaten ayoll 1 avuç @xemrexxx türü izliyordu sadece :A :A :A

Adamın kim olduğunu bile bilmiyordum araştırınca gördüm şuan çoğu insan ilk kez görüğyorum sanıyordur bence :F @mrt-06

izleyeni yok diye bitti zaten ayoll 1 avuç @xemrexxx türü izliyordu sadece :A :A :A

Adamın kim olduğunu bile bilmiyordum araştırınca gördüm şuan çoğu insan ilk kez görüğyorum sanıyordur bence :F @mrt-06
Bazı diziler tv reytingleriyle ölçülemez. Ulan İstanbul da öyle bir diziymiş demekki yazık olmuş :A