Sonra izlerim kadın ve cinayetlere bakamaya gideyim ancak akşam oluraa yamacın abisini diyorsun hain o![]()
![]()
şu sahneyi kaçırmıssın mutlaka izle
Sonra izlerim kadın ve cinayetlere bakamaya gideyim ancak akşam oluraa yamacın abisini diyorsun hain o![]()
![]()
kız sizin şirkete noldu resmen eski kaliteli günlerinize dönmüşsünüz UTC ve çukurla ben şok resmen 😱Ahahah attıgın videoya da şarkı mı söylüyor yine Ulan İstanbul
Şuan tekrarı var Aliço haatanede şuanAras takımları çekti. Azcık bakayım da sonra cinayetler ve kadın izlemek için inzivaya çekilcem
![]()
Sırf sen beğenesin diye koşuşturuyorumkız sizin şirkete noldu resmen eski kaliteli günlerinize dönmüşsünüz UTC ve çukurla ben şok resmen 😱
O tarz mahallelerde hayatlar öyle zaten. RTÜK esliginde gercegi yanstmaya calisiyor adamlarNiye bu diziye başladım bilmiyorum. Belki de, sektörün en çok övülen dizisini izleyip, yerden yere vurmak içindir. 9. dakikadayım; küfür ve argodan başka bir şey duyamadım. Bi' de o giriş sahnesi neydi ya.![]()
Ben bunu değil Siyah Beyaz Aşk'ı izlemeye başladım.
Aras varkan gıcık İbrahimi mi tercih ettin 😕😕😕Ben bunu değil Siyah Beyaz Aşk'ı izlemeye başladım.![]()
İbrahim daha tatlı kara kara tam istediğim gibi.Aras varkan gıcık İbrahimi mi tercih ettin 😕😕😕
Biticek diziyi Çukur a tercih ediyorsunİbrahim daha tatlı kara kara tam istediğim gibi.![]()
![]()
aa yamacın abisini diyorsun hain o![]()
![]()
Sonra izlerim kadın ve cinayetlere bakamaya gideyim ancak akşam olurne biçim dizi süreleri var yarabbim
![]()
Niye bu diziye başladım bilmiyorum. Belki de, sektörün en çok övülen dizisini izleyip, yerden yere vurmak içindir. 9. dakikadayım; küfür ve argodan başka bir şey duyamadım. Bi' de o giriş sahnesi neydi ya.![]()
O tarz mahallelerde hayatlar öyle zaten. RTÜK esliginde gercegi yanstmaya calisiyor adamlar![]()
sena da serdarı vurarak(bence o vuruyor) gerçek çukurlu oluyor siftah yapıyor resmen![]()
![]()
cigdemin oldugu konulardan kacarken @destere isimli videomuzu da koyalimBen bunu değil Siyah Beyaz Aşk'ı izlemeye başladım.![]()
Kiz destere tosbaga degil ki for baligi ile bozayi karisimi garip bir canliTosbağalar o kadar hızlı koşabiliyor muydu@Çiğdem-