Aaa okadar da değil Vartolu için izlenir benceSeneye izlemem muhtemelen
Aaa okadar da değil Vartolu için izlenir benceSeneye izlemem muhtemelen
Vartoluya karşi Yamaç'ı sürüyorum ve izlenmez diyorumAaa okadar da değil Vartolu için izlenir bence
Aaa Vartolusuz Yamaç sarmıyor gerçekten Ama Vartoluyu tekrar mafyaya attılar bakalım gerçi plan yapıyordur ama olsunVartoluya karşi Yamaç'ı sürüyorum ve izlenmez diyorum
EVET RESMEN DEĞİŞTİ SENARYO BEAaa bu kadın @S.G.A.T. ın herifine boynuzu takıcaktı ayoll Hatta karı koca aynı adamı seviyor olucaktı ama senaryoyu değiştirmişler @Forumdash
Evet o adama noldu En son selimle göruntusu vardı gizli kamerada
O görüntüler Beyefendi'nin elindeydi. Avukat babasının işlerinin hepsini ele aldıktan sonra o görüntüleri de bulabilir.Diziyi sankı yeniden yazdılar tüm karakterleri silip baştan şekillendirmişler Sultanı ana diye bize kakalamaya çalısıyorlar ama reytingler düşüyor
Resmen lafından dönmeden Tayyip amcayi geçtin hep parlaklar icin baslayip sonra daha iyi oyunculara kunçun kunçun ediyorsun neyse tek eksiğin ve dizileri onları da yakında bırakırsınAaa Vartolusuz Yamaç sarmıyor gerçekten Ama Vartoluyu tekrar mafyaya attılar bakalım gerçi plan yapıyordur ama olsun
Resmen lafından dönmeden Tayyip amcayi geçtin hep parlaklar icin baslayip sonra daha iyi oyunculara kunçun kunçun ediyorsun neyse tek eksiğin ve dizileri onları da yakında bırakırsın
O görüntüler Beyefendi'nin elindeydi. Avukat babasının işlerinin hepsini ele aldıktan sonra o görüntüleri de bulabilir.
Aaa beni her zaman kötü karakterler çeker Aras oyüzden bu dizide bana hitap edemiyorEVET RESMEN DEĞİŞTİ SENARYO BE
@S.G.A.T. Azeybeycandan Mektup falan mı yolladı devlet büyüklerinden ricamı ettirdi naptıysa Selim escinsel olayından da hainliktende sıyrıldıYaptıklarının bedelini ödesin selim
eşcinsellik olayını nasıl işlediler zaten şaşırmıştım,keşke devam etseydi de diğer dizilere de örnek olsaydı@S.G.A.T. Azeybeycandan öektup falan mı yolladı devlet büyüklerinden ricamı ettirdi naptıysa Selim escinsel olayından da hainliktende sıyrıldı
Yanında tuttuğu oğlandan hoşlanıyordu mesala Selimeşcinsellik olayını nasıl işlediler zaten şaşırmıştım,keşke devam etseydi de diğer dizilere de örnek olsaydı
mesela UTCde Serhan eşcinsel olsaydı
zavallı selim neler cekti o kart heriften,çldü de kurtulduYanında tuttuğu oğlandan hoşlanıyordu mesala Selim
Beyefendi abisini öldürdünü öğrenirse yanındakı oğlan seni terk eder diye santaj yapıyordu Selime
Hahaha Aaa Nazım tekrar şıkıştırması lazımdı aslında ama Emrah yetiyor sanırım onazavallı selim neler cekti o kart heriften,çldü de kurtuldu
Nazımla Emrah ikisi birlikte gelsinbanaHahaha Aaa Nazım tekrar şıkıştırması lazımdı aslında ama Emrah yetiyor sanırım ona
Aaa Nazımı napacan bee az seçici ol 😱😱😱Nazımla Emrah ikisi birlikte gelsinbana
o da parlak,napiyim yani çok parlak var ben hepsine sahip olmak istiyorum niye seçici oliyim salakmıyımAaa Nazımı napacan bee az seçici ol 😱😱😱
Sana yakıştırdığım tek parlak Medet bu dizideno da parlak,napiyim yani çok parlak var ben hepsine sahip olmak istiyorum niye seçici oliyim salakmıyım
Ben onu parlak olarak görmüyorumSana yakıştırdığım tek parlak Medet bu diziden
Aaa Bu düşüncelerine üzülmüşBen onu parlak olarak görmüyorum
Gebersin aman,buna mı üzülcem bi deAaa Bu düşüncelerine üzülmüş