Sen kendini kandır Bi kabullenemedin @Çiğdem-Bence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikiniz Öyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.
Sen kendini kandır Bi kabullenemedin @Çiğdem-Bence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikiniz Öyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.
Sen açta bi tarafınla dalga geç ,nesi varmış Selimin dalga geçilicek beSenarist @S.G.A.T. lara uymuş işin kötüsü Ben Selim olayından mağzeme bekliyordum dalga geçmek için
Karı koca aynı adama sarkıntılık edeceklerdi baldızmı olucaklardı acaba öyle durumda @Forumdash @S.G.A.T.Sen açta bi tarafınla dalga geç ,nesi varmış Selimin dalga geçilicek be
Türkçede öyle bi kelime yok daha,ne olacaklardı bende kestiremiyorum,birbirlerinin metresleri olurlardı heraldeKarı koca aynı adama sarkıntılık edeceklerdi baldızmı olucaklardı acaba öyle durumda @Forumdash @S.G.A.T.
Hahahah Aaa işte gördünmü dalga geçilecek şeyiTürkçede öyle bi kelime yok daha,ne olacaklardı bende kestiremiyorum,birbirlerinin metresleri olurlardı heralde
Ben erkeklere ilgi duymasıyla dalga geçtiğin için öyle dedimHahahah Aaa işte gördünmü dalga geçilecek şeyi
Aaa işte karısıyla kendisi o korumaya devam etselerdi ortaya değişik şeyler çıkıcaktıBen erkeklere ilgi duymasıyla dalga geçtiğin için öyle dedim
Rezalet olmasın diye senarist konuyu kapadı baksaanaAaa işte karısıyla kendisi o korumaya devam etselerdi ortaya değişik şeyler çıkıcaktı
Karı koca aynı adama sarkıntılık edeceklerdi baldızmı olucaklardı acaba öyle durumda @Forumdash @S.G.A.T.
Baldız filan değil "kuma" olacakti tabi Erkek karısının üstüne kadın getirdiği gibi Burada da aynısı işte kadın kocasının üstüne kuma koca getiriyor @S.G.A.T.Türkçede öyle bi kelime yok daha,ne olacaklardı bende kestiremiyorum,birbirlerinin metresleri olurlardı heralde
Baldız filan değil "kuma" olacakti tabi Erkek karısının üstüne kadın getirdiği gibi Burada da aynısı işte kadın kocasının üstüne kuma koca getiriyor @S.G.A.T.
Rtük kanalı kapatırdı vllaRezalet olmasın diye senarist konuyu kapadı baksaana
Kocada karısının üstüne erkek kuma getiriyorBaldız filan değil "kuma" olacakti tabi Erkek karısının üstüne kadın getirdiği gibi Burada da aynısı işte kadın kocasının üstüne kuma koca getiriyor @S.G.A.T.
Yalnız burada evet yanı kocası karısının üstüne yada karısı kocasının üstüne değil aynı akrı koca aynı adamı üstlerine getiriyordu amannn ne diyoruz biz ayoll @ForumdashKocada karısının üstüne erkek kuma getiriyor
işin sonu iyi yerlere gitmiyo konuyu kapatalımYalnız burada evet yanı kocası karısının üstüne yada karısı kocasının üstüne değil aynı akrı koca aynı adamı üstlerine getiriyordu amannn ne diyoruz biz ayoll @Forumdash
Rtük kanalı kapatırdı vlla
Rtük'ün en büyük rekoru startvyi 30 gün kapatmak olmuştu Show kaç gün kapanırdı Allah bilirKocada karısının üstüne erkek kuma getiriyor
Starın sucu neydiRtük'ün en büyük rekoru startvyi 30 gün kapatmak olmuştu Show kaç gün kapanırdı Allah bilir
Napmışta 30 gün kapamışRtük'ün en büyük rekoru startvyi 30 gün kapatmak olmuştu Show kaç gün kapanırdı Allah bilir
Starın sucu neydi
Cem Uzan'la ilgili bişeydi sanırım. O zaman küçüktüm ve ilgilenmiyordum Ama hergün siyah ekranı okurdumNapmışta 30 gün kapamış
Napmışta 30 gün kapamış
Aaa bir kapanmada Showa gelecekti @S.G.A.T. ın herifi yüzündenCem Uzan'la ilgili bişeydi sanırım. O zaman küçüktüm ve ilgilenmiyordum Ama hergün siyah ekranı okurdum
https://eksisozluk.com/star-tv-star-max-ve-kanal-6nin-1-ay-kapatilmasi--674024