Sen kendini kandırBence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikinizÖyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.
![]()
Sen kendini kandırBence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikinizÖyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.
![]()
Sen açta bi tarafınla dalga geç
Karı koca aynı adama sarkıntılık edeceklerdi baldızmı olucaklardı acaba öyle durumdaSen açta bi tarafınla dalga geç,nesi varmış Selimin dalga geçilicek be
![]()
Türkçede öyle bi kelime yok daha,ne olacaklardı bende kestiremiyorum,birbirlerinin metresleri olurlardı heraldeKarı koca aynı adama sarkıntılık edeceklerdi baldızmı olucaklardı acaba öyle durumda@Forumdash @S.G.A.T.
Hahahah Aaa işte gördünmü dalga geçilecek şeyiTürkçede öyle bi kelime yok daha,ne olacaklardı bende kestiremiyorum,birbirlerinin metresleri olurlardı heralde![]()
Ben erkeklere ilgi duymasıyla dalga geçtiğin için öyle dedimHahahah Aaa işte gördünmü dalga geçilecek şeyi![]()
![]()
![]()
Aaa işte karısıyla kendisi o korumaya devam etselerdi ortaya değişik şeyler çıkıcaktıBen erkeklere ilgi duymasıyla dalga geçtiğin için öyle dedim![]()
Rezalet olmasın diye senarist konuyu kapadı baksaanaAaa işte karısıyla kendisi o korumaya devam etselerdi ortaya değişik şeyler çıkıcaktı![]()
Karı koca aynı adama sarkıntılık edeceklerdi baldızmı olucaklardı acaba öyle durumda@Forumdash @S.G.A.T.
Baldız filan değil "kuma" olacakti tabiTürkçede öyle bi kelime yok daha,ne olacaklardı bende kestiremiyorum,birbirlerinin metresleri olurlardı heralde![]()
Baldız filan değil "kuma" olacakti tabiErkek karısının üstüne kadın getirdiği gibi
Burada da aynısı işte kadın kocasının üstüne kuma koca getiriyor
![]()
@S.G.A.T.
Rtük kanalı kapatırdı vllaRezalet olmasın diye senarist konuyu kapadı baksaana![]()
Kocada karısının üstüne erkek kuma getiriyorBaldız filan değil "kuma" olacakti tabiErkek karısının üstüne kadın getirdiği gibi
Burada da aynısı işte kadın kocasının üstüne kuma koca getiriyor
![]()
@S.G.A.T.
Yalnız burada evet yanı kocası karısının üstüne yada karısı kocasının üstüne değil aynı akrı koca aynı adamı üstlerine getiriyordu amannn ne diyoruz biz ayollKocada karısının üstüne erkek kuma getiriyor![]()
işin sonu iyi yerlere gitmiyo konuyu kapatalımYalnız burada evet yanı kocası karısının üstüne yada karısı kocasının üstüne değil aynı akrı koca aynı adamı üstlerine getiriyordu amannn ne diyoruz biz ayoll![]()
![]()
@Forumdash
Rtük kanalı kapatırdı vlla![]()
![]()
![]()
Rtük'ün en büyük rekoru startvyi 30 gün kapatmak olmuştuKocada karısının üstüne erkek kuma getiriyor![]()
Starın sucu neydiRtük'ün en büyük rekoru startvyi 30 gün kapatmak olmuştuShow kaç gün kapanırdı Allah bilir
![]()
Napmışta 30 gün kapamışRtük'ün en büyük rekoru startvyi 30 gün kapatmak olmuştuShow kaç gün kapanırdı Allah bilir
![]()
Starın sucu neydi![]()
Cem Uzan'la ilgili bişeydi sanırım. O zaman küçüktüm ve ilgilenmiyordumNapmışta 30 gün kapamış![]()
Napmışta 30 gün kapamış![]()
Aaa bir kapanmada Showa gelecekti @S.G.A.T. ın herifi yüzündenCem Uzan'la ilgili bişeydi sanırım. O zaman küçüktüm ve ilgilenmiyordumAma hergün siyah ekranı okurdum
https://eksisozluk.com/star-tv-star-max-ve-kanal-6nin-1-ay-kapatilmasi--674024