Aaa bu bölümde ölücek diye üzülmüyormusunGebersin aman,buna mı üzülcem bi de
Aaa bu bölümde ölücek diye üzülmüyormusunGebersin aman,buna mı üzülcem bi de
niye üzülücem be sen üzül DEFOLSUUNAaa bu bölümde ölücek diye üzülmüyormusun
Sana yapsın içine de kezzap atsın da geberSana Menemen yapar
Hahah tövbe tövbe seni görürsem bir zehirli börek yapayım en iyisi @xemrexxx içinde düşündüğüm bir plandıSana yapsın içine de kezzap atsın da geber
Ben senin elinden bişey yermiyim beHahah tövbe tövbe seni görürsem bir zehirli börek yapayım en iyisi @xemrexxx içinde düşündüğüm bir plandı
Zorla tıkarım ağzına niye geberdi diye soranada ayı gibi yerken boğuldu derimBen senin elinden bişey yermiyim be
Bana zorla yedirmeye senin gücün yeter mi acaba benim ne cazgır olduğumu bilmiyon muZorla tıkarım ağzına niye geberdi diye soranada ayı gibi yerken boğuldu derim
Aaa bende bir parlağa yedirtirim zehir olsa yersin onun elindenBana zorla yedirmeye senin gücün yeter mi acaba benim ne cazgır olduğumu bilmiyon mu
O Kkadar da değil parlaklığı da bi yere kadarAaa bende bir parlağa yedirtirim zehir olsa yersin onun elinden
Oooo can daha önemli diyorsun Zehir olsa yerim demeni beklerdimO Kkadar da değil parlaklığı da bi yere kadar
Canım olmasa parlakların tadına nasıl varıcamOooo can daha önemli diyorsun Zehir olsa yerim demeni beklerdim
Şaka maka son haftalar ağırlığını koydu baya diziye vurulmak iyi geldi adamaHak yolunu buldu Selim'ciğim
Sakal bırakınca abisi olduğunu hatırladı YamaçŞaka maka son haftalar ağırlığını koydu baya diziye vurulmak iyi geldi adama
Şu ölen adamın kardeşine karı koca birden bire ilgiyi kestiler adama acıdım ayollSakal bırakınca abisi olduğunu hatırladı Yamaç
Bence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikiniz Öyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.Şu ölen adamın kardeşine karı koca birden bire ilgiyi kestiler adama acıdım ayoll
Acaba kimi tercih ederdi
Aaa bu beyefendi Selimin adamı öldürdüğü videoyu göstermişti kardeşi öğrenirse yanında durmaz diye sırf onun için Selim istediğini yapmıştı beyefendininBence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikiniz Öyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.
Ortaya çıksa hapse girebilirdi?Aaa bu beyefendi Selimin adamı öldürdüğü videoyu göstermişti kardeşi öğrenirse yanında durmaz diye sırf onun için Selim istediğini yapmıştı beyefendinin
Aaa o sahnede hapisle korkutmadı ama abisini öldürdüğünü öğrenirse yanında durmaz dediOrtaya çıksa hapse girebilirdi?