Aaa bu bölümde ölücek diye üzülmüyormusunGebersin aman,buna mı üzülcem bi de![]()
Aaa bu bölümde ölücek diye üzülmüyormusunGebersin aman,buna mı üzülcem bi de![]()
niye üzülücem be sen üzülAaa bu bölümde ölücek diye üzülmüyormusun![]()
![]()
![]()
Sana yapsın içine de kezzap atsın da geberSana Menemen yapar![]()
![]()
Hahah tövbe tövbe seni görürsem bir zehirli börek yapayım en iyisiSana yapsın içine de kezzap atsın da geber![]()
Ben senin elinden bişey yermiyim beHahah tövbe tövbe seni görürsem bir zehirli börek yapayım en iyisi@xemrexxx içinde düşündüğüm bir plandı
![]()
![]()
![]()
Zorla tıkarım ağzına niye geberdi diye soranada ayı gibi yerken boğuldu derimBen senin elinden bişey yermiyim be![]()
Bana zorla yedirmeye senin gücün yeter mi acaba benim ne cazgır olduğumu bilmiyon muZorla tıkarım ağzına niye geberdi diye soranada ayı gibi yerken boğuldu derim![]()
![]()
![]()
Aaa bende bir parlağa yedirtirim zehir olsa yersin onun elindenBana zorla yedirmeye senin gücün yeter mi acaba benim ne cazgır olduğumu bilmiyon mu![]()
O Kkadar da değil parlaklığı da bi yere kadarAaa bende bir parlağa yedirtirim zehir olsa yersin onun elinden![]()
![]()
![]()
Oooo can daha önemli diyorsunO Kkadar da değil parlaklığı da bi yere kadar![]()
Canım olmasa parlakların tadına nasıl varıcamOooo can daha önemli diyorsunZehir olsa yerim demeni beklerdim
![]()
![]()
![]()
Şaka maka son haftalar ağırlığını koydu baya diziye vurulmak iyi geldi adamaHak yolunu buldu Selim'ciğim![]()
Sakal bırakınca abisi olduğunu hatırladı YamaçŞaka maka son haftalar ağırlığını koydu baya diziye vurulmak iyi geldi adama![]()
![]()
![]()
Şu ölen adamın kardeşine karı koca birden bire ilgiyi kestiler adama acıdım ayollSakal bırakınca abisi olduğunu hatırladı Yamaç![]()
Bence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikinizŞu ölen adamın kardeşine karı koca birden bire ilgiyi kestiler adama acıdım ayoll![]()
![]()
Acaba kimi tercih ederdi![]()
Aaa bu beyefendi Selimin adamı öldürdüğü videoyu göstermişti kardeşi öğrenirse yanında durmaz diye sırf onun için Selim istediğini yapmıştı beyefendininBence günahını aldınız adamın @Forumdash la ikinizÖyle bir şey yoktu, sadece vicdan azabı çektiğinden yakın davranıyordu adama.
![]()
Ortaya çıksa hapse girebilirdi?Aaa bu beyefendi Selimin adamı öldürdüğü videoyu göstermişti kardeşi öğrenirse yanında durmaz diye sırf onun için Selim istediğini yapmıştı beyefendinin![]()
![]()
![]()
Aaa o sahnede hapisle korkutmadı ama abisini öldürdüğünü öğrenirse yanında durmaz dediOrtaya çıksa hapse girebilirdi?![]()