ben dükkan lokantalarda para kutusu olurya o kutuları gördükçe oraya para atıyorum sadeceDilencilere para vermeyi 4 yıl önce bıraktım zaten hepsi zengin.![]()
ben dükkan lokantalarda para kutusu olurya o kutuları gördükçe oraya para atıyorum sadeceDilencilere para vermeyi 4 yıl önce bıraktım zaten hepsi zengin.![]()
hhaha aa anladım şimdi ama sen paylaşırken görüyorum hep senle kalmış aklımdaBu ağlayan kediyi aslında başka bir kişi yaydı ama neyse.@sokak sanati
Şeyh kızı mı yaymıştı![]()
Onun yardımcısı iştehhaha aa anladım şimdi ama sen paylaşırken görüyorum hep senle kalmış aklımda
![]()
![]()
![]()
Sende canlıya geç bir an önce dizi süperBölümün tekrarını izledim harika sahneydi![]()
Yakında oda olur umarimSende canlıya geç bir an önce dizi süper![]()
![]()
![]()
Hepsi de birbirinden ecünnüEvet gözünüz Çukur Erkekleri görsün gece gece fenalaşın
@turkuazz @mrt-06 @xemrexx @batuhankaralar @Sherlock @mesmeso61 @Doğu @MEnes @MasacRE-
@xemrexxx
kendine başka laf bul telif hakları bende donuna kadar alırlarHepsi de birbirinden ecünnü![]()
Giresuncamız yok ki bizim anca çirkin, tipsiz falan derim ben onlar da çok sıradan olurkendine başka laf bul telif hakları bende donuna kadar alırlar![]()
![]()
arasım yok zaten![]()
zibidi de erkeklere daha çok yakışıyorGiresuncamız yok ki bizim anca çirkin, tipsiz falan derim ben onlar da çok sıradan olur![]()
Video kapağındaki adama gıcık oluyorum.Evet gözünüz Çukur Erkekleri görsün gece gece fenalaşın
@turkuazz @mrt-06 @xemrexx @batuhankaralar @Sherlock @mesmeso61 @Doğu @MEnes @MasacRE-
@xemrexxx
dizidede çok gıcık zaten cnm sen izleyince analrsınVideo kapağındaki adama gıcık oluyorum.![]()
Sevindim, o adamı iyi rolde çekemezdim.dizidede çok gıcık zaten cnm sen izleyince analrsın![]()
şu adam döktürüyor içerde bir sürü yıldız çıkarmıştı çukurda bunu çıkardı şimdidenSevindim, o adamı iyi rolde çekemezdim.![]()
Bu @xemrexxx'in herifi değil mi?şu adam döktürüyor içerde bir sürü yıldız çıkarmıştı çukurda bunu çıkardı şimdiden