ben dükkan lokantalarda para kutusu olurya o kutuları gördükçe oraya para atıyorum sadeceDilencilere para vermeyi 4 yıl önce bıraktım zaten hepsi zengin.
ben dükkan lokantalarda para kutusu olurya o kutuları gördükçe oraya para atıyorum sadeceDilencilere para vermeyi 4 yıl önce bıraktım zaten hepsi zengin.
Bu ağlayan kediyi aslında başka bir kişi yaydı ama neyse. @sokak sanatihhahaha acıyasım geldi benimde @Harunnn60 yaydı bunu dram kaplıyor içime görünce
hhaha aa anladım şimdi ama sen paylaşırken görüyorum hep senle kalmış aklımdaBu ağlayan kediyi aslında başka bir kişi yaydı ama neyse. @sokak sanati
Şeyh kızı mı yaymıştı
Onun yardımcısı işte Etkili bir resim gerçektenhhaha aa anladım şimdi ama sen paylaşırken görüyorum hep senle kalmış aklımda
Sende canlıya geç bir an önce dizi süperBölümün tekrarını izledim harika sahneydi
Yakında oda olur umarim bu bölüm çok iyidiSende canlıya geç bir an önce dizi süper
Hepsi de birbirinden ecünnüEvet gözünüz Çukur Erkekleri görsün gece gece fenalaşın
@turkuazz @mrt-06 @xemrexx @batuhankaralar @Sherlock @mesmeso61 @Doğu @MEnes @MasacRE-
@xemrexxx
kendine başka laf bul telif hakları bende donuna kadar alırlarHepsi de birbirinden ecünnü
Giresuncamız yok ki bizim anca çirkin, tipsiz falan derim ben onlar da çok sıradan olurkendine başka laf bul telif hakları bende donuna kadar alırlar
arasım yok zaten
zibidi de erkeklere daha çok yakışıyorGiresuncamız yok ki bizim anca çirkin, tipsiz falan derim ben onlar da çok sıradan olur
Video kapağındaki adama gıcık oluyorum.Evet gözünüz Çukur Erkekleri görsün gece gece fenalaşın
@turkuazz @mrt-06 @xemrexx @batuhankaralar @Sherlock @mesmeso61 @Doğu @MEnes @MasacRE-
@xemrexxx
dizidede çok gıcık zaten cnm sen izleyince analrsınVideo kapağındaki adama gıcık oluyorum.
Sevindim, o adamı iyi rolde çekemezdim.dizidede çok gıcık zaten cnm sen izleyince analrsın
şu adam döktürüyor içerde bir sürü yıldız çıkarmıştı çukurda bunu çıkardı şimdidenSevindim, o adamı iyi rolde çekemezdim.
Bu @xemrexxx'in herifi değil mi?şu adam döktürüyor içerde bir sürü yıldız çıkarmıştı çukurda bunu çıkardı şimdiden