Sen izlemiyor musun diziyi 😱 İnsan kendi kanalındaki diziyi izlemez mi yahuKlip mi oldu.![]()
Sen izlemiyor musun diziyi 😱 İnsan kendi kanalındaki diziyi izlemez mi yahuKlip mi oldu.![]()
Sen izlemiyor musun diziyi 😱 İnsan kendi kanalındaki diziyi izlemez mi yahu![]()
Sensin rezil. 😡 Ben izleyince uğuru kaçıyor o yüzden izlemiyorum.Sen de haklısın Show TV gibi rezil ötesi bir kanalda dizi izlemek zulüm zaten![]()
Kanala laf atınca hemen olmamışlarSensin rezil. 😡 Ben izleyince uğuru kaçıyor o yüzden izlemiyorum.![]()
Az bile içim soğmadı.Kanala laf atınca hemen olmamışlarAma kanalın en popüler dizisini izlemek yok, ne anladım ben bu işten
@Çiğdem-
Bilerek laf attım zaten tepkini ölçmek içinAz bile içim soğmadı.İçerde gibi sezon sonuna doğru başlarım, merak etme kıymetli yorumlarımı bekliyorsun biliyorum ama biraz bekliycen.
![]()
Saçlarını kestirince benlik olmuş.Ne kapacağım be @Yiğitt in olsun Çağatay'ın yokluğunda Aras'la idare eder artıkVartolu'yu ben de sevdim kötü adam dediğin böyle yer yer eğlenceli falan olacak
![]()
Kanala laf atınca hemen olmamışlarAma kanalın en popüler dizisini izlemek yok, ne anladım ben bu işten
@Çiğdem-
İçerdeyi izliyordun galiba atacan çukuruda izlemeye baslar yakındaSensin rezil. 😡 Ben izleyince uğuru kaçıyor o yüzden izlemiyorum.![]()
Evet ablacım kışın başlarım.İçerdeyi izliyordun galiba atacan çukuruda izlemeye baslar yakında![]()
Evet izliyordu ondan şaşırdım ben deİçerdeyi izliyordun galiba atacan çukuruda izlemeye baslar yakında![]()
Gerçekten çok kötü bir insan, evlerden ırak Yarabbim sen uzak tut.
Ne kötülüğümü gördünüzGerçekten çok kötü bir insan, evlerden ırak Yarabbim sen uzak tut.![]()
Şu resimleri koymayın ya Ozan bile forumu kapamaktan vazgeçti.Ne kötülüğümü gördünüz
![]()
hhahaha acıyasım geldi benimdeNe kötülüğümü gördünüz
![]()
Arkadan birde şu müzik.
aaa bu müzik efsane gerçektenArkadan birde şu müzik.
Dilencilere para vermeyi 4 yıl önce bıraktım zaten hepsi zengin.aaa bu müzik efsane gerçekten![]()
![]()
dilenciler bnu çalarak para istese cebimde ne varsa verirdim galiba![]()
Vatanım Sensin'e de bölüm aç.Dizinin ayrı bölümü akşama en geç yarına gelecek.![]()