Ona da gıcık oluyorum aslında sen kadınlardan sevdiklerin bir elin parmağını geçmiyor onlar da 50 yaş üstü benimkilerde de erkekler.soğudum şimdi nedense adamdan @xemrexxx
bu dizide kötü karakteri çok iyi oynuyor bende cins seven birisi olarak hemen listeme ekledimOna da gıcık oluyorum aslında sen kadınlardan sevdiklerin bir elin parmağını geçmiyor onlar da 50 yaş üstü benimkilerde de erkekler.
destere diyordu onubu dizide kötü karakteri çok iyi oynuyor bende cins seven birisi olarak hemen listeme ekledim
@xemrexxx sen ayşe grudayı seviyorsun diyordu bana @Harunnn60
İyice meraklandım neyse biraz daha reytingleri yükselsin totem yapmayı bırakıp başlarım.bu dizide kötü karakteri çok iyi oynuyor bende cins seven birisi olarak hemen listeme ekledim
@xemrexxx sen ayşe grudayı seviyorsun diyordu bana @Harunnn60
İyice meraklandım neyse biraz daha reytingleri yükselsin totem yapmayı bırakıp başlarım.
size bir destere şakası yaptım az önce atacan sevincten bayılıcak gibi olurkan harunda korkudan bayılıcak gibi oldudestere diyordu onu
@destere geldi deyip beni kandırdı birde abla diyorum. @Harunnn60size bir destere şakası yaptım az önce atacan sevincten bayılıcak gibi olurkan harunda korkudan bayılıcak gibi oldu
Kalbim çarptı senin yüzünden o derece kötü oldum.😵size bir destere şakası yaptım az önce atacan sevincten bayılıcak gibi olurkan harunda korkudan bayılıcak gibi oldu
Kalbim çarptı senin yüzünden o derece kötü oldum.😵
harun kalbini tutarak gitmiş desterenin profil sayfasına@destere geldi deyip beni kandırdı birde abla diyorum. @Harunnn60
Büyük ihtimalle o teori doğru çıkacak.Ben daha bölümü izleyemedim ama Yamaçın hapishanede bir kardeşi daha varmış sanırım az önce bir başka yerde okudum Mustafa üstündağ ikizi olarak geri dönecek diyorlar sizce olurmu böyle birşey
@MasacRE- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @turkuazz
O zaten Adamın bir sürü filmi dizisi var yeni birini çıkarmış değil yani bu dizi henüz
dizi filmi olsa nolucak ayoll asıl patlama yapacağı dizi bu olucak bellikiO zaten Adamın bir sürü filmi dizisi var yeni birini çıkarmış değil yani bu dizi henüz
Ulan İstanbul'la patladı zaten orada başroldü daha ne patlayacakdizi filmi olsa nolucak ayoll asıl patlama yapacağı dizi bu olucak belliki
o diziyi @xemrexxx dısında kim izliyordu hemen bitti gitti hatırlayan bile yokturUlan İstanbul'la patladı zaten orada başroldü daha ne patlayacak
Yok artık Ben izlemiyordum ama hatırı sayılır bir izleyici kitlesi vardı o dizinin. Hatta bitirileceği zaman hayranlarının isteği üzerine nette devam ettirmişlerdi diye hatırlıyorum bir süreo diziyi @xemrexxx dısında kim izliyordu hemen bitti gitti hatırlayan bile yoktur
izleyeni yok diye bitti zaten ayoll 1 avuç @xemrexxx türü izliyordu sadeceYok artık Ben izlemiyordum ama hatırı sayılır bir izleyici kitlesi vardı o dizinin. Hatta bitirileceği zaman hayranlarının isteği üzerine nette devam ettirmişlerdi diye hatırlıyorum bir süre
Büyük ihtimalle o teori doğru çıkacak.