BAŞIMLA BERABERGerekirse açlık grevi yaparız her türlü greve eyleme varım, sizde var mısınız yoldaşlar? @XanTier @Çiğdem- @Doğu @Yiğitt @Tolstoyevski
Sende iyice gaza getirme.Bunca emekleri çöpe atmak kolay mı sıkıysa kapat. 🙂
Bende açlığıma dayanamamBAŞIMLA BERABER
Abi sahibi de, insan bir en azından diğer kuruculara ne bileyim yöneticilere falan danışır. “Arkadaşlar Selamınaleyküm. Ben forumu kapatıyorum. Güle güle.” Böyle birşey olabilir mi?Tek bir yöneticinin emri mi adam forumun sahibi ne yöneticisi
Varım da herkes greve sadık kalmaz Mesela sen gizliden lahmacunları, kepabları, çiğköfteleri cukkalarsın Seni 2 ay sonra tarttığımızda şöyle bir sonuçla karşılaşabiliriz;Gerekirse açlık grevi yaparız her türlü greve eyleme varım, sizde var mısınız yoldaşlar? @XanTier @Çiğdem- @Doğu @Yiğitt @Tolstoyevski
diyet yapmış olurum ben varım @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @Doğu @XanTier @xemrexxxGerekirse açlık grevi yaparız her türlü greve eyleme varım, sizde var mısınız yoldaşlar? @XanTier @Çiğdem- @Doğu @Yiğitt @Tolstoyevski
Ben aç kalamam.
Ben niye fazla kalıyorum canım.kalacan hemde bizden daha çk sen kalacan @mrt-06
emekli olarak bize örnek ol yol gösterBen niye fazla kalıyorum canım.
O değilde kim derdi yıllar sonra böyle bir başlık göreceğiz.
Emekliler olarak herkesi meydanlara mı davet edeyim, ne yapayım?emekli olarak bize örnek ol yol göster
Neredeyse Ozan’a teşekkür edicem. Ne güzel fikirler geliyor
Başka kurucu yok tek adam var ama direk kapatıyorum dememiş zaten çözüm arıyorum demiş ki bulurAbi sahibi de, insan bir en azından diğer kuruculara ne bileyim yöneticilere falan danışır. “Arkadaşlar Selamınaleyküm. Ben forumu kapatıyorum. Güle güle.” Böyle birşey olabilir mi?
Forum adına para yatırmam ben Ama beni sen karşılarsan neden olmasınVarım da herkes greve sadık kalmaz Mesela sen gizliden lahmacunları, kepabları, çiğköfteleri cukkalarsın Seni 2 ay sonra tarttığımızda şöyle bir sonuçla karşılaşabiliriz; Ekli dosyayı görüntüle 57523
Senden almayız zaten sen muafsınForum adına para yatırmam ben Ama beni sen karşılarsan neden olmasın
NedenSenden almayız zaten sen muafsın
ben ilaç içiyorum sakinleştiriciSenden almayız zaten sen muafsın