- Reaksiyon puanı
- 39,874
- Puanı
- 1,060
KŞ de gördün mü?İbrahim de soğuk zaten, TV reytingi çok yok
Sıla'nın da reytingi var mı yok göreceğiz![]()
KŞ de gördün mü?İbrahim de soğuk zaten, TV reytingi çok yok
KŞ'nin bazı sahnelerine bakmışlığım var, fena değildi ordaKŞ de gördün mü?![]()
Güzel hatun ama mal Fatih kıymetini bilmedi.KŞ'nin bazı sahnelerine bakmışlığım var, fena değildi orda
Ama ilk dizisi Kızılcık Şerbeti idi. Bu başarının devamını getirebilecek mi göreceğiz![]()
Don yağı ikisi de, ikisinin de reytingi yok kanımca.İbrahim de soğuk zaten, TV reytingi çok yok
Asıl ecünnü kıymetini bilmedi aslan gibi oğlanın.Güzel hatun ama mal Fatih kıymetini bilmedi.![]()
Anasının lafını ikiletmiyordu ayrı eve çıkmaktan aciz.Don yağı ikisi de, ikisinin de reytingi yok kanımca.
------
Asıl ecünnü kıymetini bilmedi aslan gibi oğlanın.![]()
Sen ne kadar izledin bu diziyi?Anasının lafını ikiletmiyordu ayrı eve çıkmaktan aciz.@Bully
Nursema Reis li ona bölümlere baktım. 5 10 bölüm ya var ya yok. Sf ye gelmedim.Sen ne kadar izledin bu diziyi?![]()
Her zaman canım.
Doktor dizileri bizim ülkede tutma ihitmali en yüksek işlerden biri tutturamazlarsa kendi beceriksizliği olur yapımınbu dizide hüsrana ugrarsa sasirmam.
ben yapilan basrol degisikliginden dolayi dedim. Hem kanal hem de basrol uyumsuzluklari vs cok positiv bir enerji alamadim.Doktor dizileri bizim ülkede tutma ihitmali en yüksek işlerden biri tutturamazlarsa kendi beceriksizliği olur yapımın
Değişiklik olmadan önce kim oynayacaktı?ben yapilan basrol degisikliginden dolayi dedim. Hem kanal hem de basrol uyumsuzluklari vs cok positiv bir enerji alamadim.
Bu da dediğim sebebe giriyor yapım castı iyi yapamamış demektir. Bizim ülke kültürüne bayağı ters House uyarlaması bile 50 bölüm sürdü. Türk halkının doktor dizileri hep ilgisini çeker.ben yapilan basrol degisikliginden dolayi dedim. Hem kanal hem de basrol uyumsuzluklari vs cok positiv bir enerji alamadim.
Alina diye biliyorumDeğişiklik olmadan önce kim oynayacaktı?
foto bile paylasmislardi. yapilan haberlere göre kiz bu durumu haberlerde ögrenmis. Kendisine söylenme zahmetinde bile bulunmamislar.Bu da dediğim sebebe giriyor yapım castı iyi yapamamış demektir. Bizim ülke kültürüne bayağı ters House uyarlaması bile 50 bölüm sürdü. Türk halkının doktor dizileri hep ilgisini çeker.
------
Alina diye biliyorum
Alina Boz demek hmm, teşekkür ederim heh işte böyle dalacaksın yorumlarıma.Bu da dediğim sebebe giriyor yapım castı iyi yapamamış demektir. Bizim ülke kültürüne bayağı ters House uyarlaması bile 50 bölüm sürdü. Türk halkının doktor dizileri hep ilgisini çeker.
------
Alina diye biliyorum
Gerçekse etik olarak çok yanlış plan değişikliği olsa bile böyle olmamalı. Ayrıca yerine çok muazzam biri de gelmedi. Sıla Kızılcık Şerbeti tuttu diye her işi tutacak garanti bir isim değil.foto bile paylasmislardi. yapilan haberlere göre kiz bu durumu haberlerde ögrenmis. Kendisine söylenme zahmetinde bile bulunmamislar.
Alina ah etti, tutmayacak.bu dizide hüsrana ugrarsa sasirmam.