Sıla Türkoğlu "DOC" Uyarlamasının Kadın Başrolü Oldu! | NOW

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
ben yapilan basrol degisikliginden dolayi dedim. Hem kanal hem de basrol uyumsuzluklari vs cok positiv bir enerji alamadim.
Bu da dediğim sebebe giriyor yapım castı iyi yapamamış demektir. Bizim ülke kültürüne bayağı ters House uyarlaması bile 50 bölüm sürdü. Türk halkının doktor dizileri hep ilgisini çeker.
------

Değişiklik olmadan önce kim oynayacaktı?
Alina diye biliyorum

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu da dediğim sebebe giriyor yapım castı iyi yapamamış demektir. Bizim ülke kültürüne bayağı ters House uyarlaması bile 50 bölüm sürdü. Türk halkının doktor dizileri hep ilgisini çeker.
------

Alina diye biliyorum
foto bile paylasmislardi. yapilan haberlere göre kiz bu durumu haberlerde ögrenmis. Kendisine söylenme zahmetinde bile bulunmamislar.

------

Alina diye biliyorum
Alina Boz demek hmm, teşekkür ederim heh işte böyle dalacaksın yorumlarıma.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
foto bile paylasmislardi. yapilan haberlere göre kiz bu durumu haberlerde ögrenmis. Kendisine söylenme zahmetinde bile bulunmamislar.
Gerçekse etik olarak çok yanlış plan değişikliği olsa bile böyle olmamalı. Ayrıca yerine çok muazzam biri de gelmedi. Sıla Kızılcık Şerbeti tuttu diye her işi tutacak garanti bir isim değil.

• Beğendim
Reactions: Dosi