Birde özeli de halledersen şimdi iyi olur kanke.İyi bulmuşsun ama dizinin havasına çok uygun olmuş.![]()
Birde özeli de halledersen şimdi iyi olur kanke.İyi bulmuşsun ama dizinin havasına çok uygun olmuş.![]()
Kanke bir yarım saat işim var. Telefonla görüşmem gerek. Saat 1 gibi felan burada olurum. Erken yatma konuşalım bugün, konuşacak mevzularımız çok.Birde özeli de halledersen şimdi iyi olur kanke.![]()
O da ne?10x10'a da beklerim.![]()
Bugün çok yorgundum ama senin için kalırım.Kanke bir yarım saat işim var. Telefonla görüşmem gerek. Saat 1 gibi felan burada olurum. Erken yatma konuşalım bugün, konuşacak mevzularımız çok.
O da ne?![]()
Yeni program. Geçen hafta başladı her bölüm bir konula ilgili 10 tane madde var. 3. bölüm yayınlandı bugün.Kanke bir yarım saat işim var. Telefonla görüşmem gerek. Saat 1 gibi felan burada olurum. Erken yatma konuşalım bugün, konuşacak mevzularımız çok.
O da ne?![]()
Sanki okuyorsun sadece @sokak sanati na hırsına kurban gitmemek için yapıyorum @sokak sanati ' @Çiğdem- karşılaşırsa bitiririm demiştim
Yıldızlar Yarışıyor düşürdü polisiye dizi e oluyor olan Adalet Peşinde yi bu yüzden bitirdim
Polisiyle yazicaksin kanıt gibi Halkın polisini destekli ek bişey olacak@pompy özür dilerim program anlaşmamız bitti ama sana 13 bölümlük dizi yapacağıç
Polisiyle yazicaksin kanıt gibi Halkın polisini destekli ek bişey olacak
Halkın polisi desteklicek bir dizi olacak ab polisiyesi var güzel çirkinBen ab yazıyorum
Halkın polisi desteklicek bir dizi olacak ab polisiyesi var güzel çirkin
Teşekkürler.Eline sağlık @mrt-06Sezon finaline bir kala gerilim yükselmiş. OzaN'ın amacı sanırım en merak ettiğim. Neler planlıyor acaba? @Çiğdem- ve @dizikolik'in atışmaları da güldürdü
![]()
Şimdide sokak sanati delirtiyor soru yollucam özeldenMayıs Yılanı beni de geçen delirtmişti.![]()
Teşekkürler.Yine harika bir bölüm olmuş.Aksiyonu boldu, sevdim
E bir de ben vardım bu bölüm daha da sevdim
Umarım başıma bir şey gelmez
Şu repliğe çok güldümPerran hayranlığını araya sıkıştırmasan olmazdı
"Nefes alıyorsak umut var demektir... (Perran Kutman 2010)"
Destere'nin repliği de güldürdü, kafalar gidik
O kişi kim, çok merak ettim
Bir de o müziği nasıl ayarladın bilmiyorum ama sayfa açıldığı gibi otomatik başlayınca nereden geliyor bu ses diye düşündüm durdumEllerine sağlık
@mrt-06
TamamNormalde etiketlemeyecektim ama sezon finali yayınlanmadan okusanız iyi olur.@Tolstoyevski @XanTier @S.G.A.T.
Foruma ara verebilirim, benimle doya doya ilgilen fırsatın varken.
Ben de vericem belki, ne biliyosun?Foruma ara verebilirim, benimle doya doya ilgilen fırsatın varken.![]()
"Forumda 1 kişi kalana kadar burdayım" Melih Salay 2017Ben de vericem belki, ne biliyosun?![]()