Ben de gidicem
Daha yaz bitmedi bugün 35 dereceydi farkındaysan
Ben de gidicem
Nereye gidiyorsun peki.Ben de gidicem
Daha yaz bitmedi bugün 35 dereceydi farkındaysan![]()
İyi tatiller o zaman ne diyim.Antalya. Orası 32 derece![]()
Sana da iyi ve uzun ömürlü adminliklerİyi tatiller o zaman ne diyim.![]()
Tatildeyken arada gir özletme kendini diyeceğim ama gideceğin en fazla 3 gündür zaten.Sana da iyi ve uzun ömürlü adminlikler![]()
Belki de benim yakınmalarım kabul oldu yukardaForum çöktü sezon finali kaldı.@Çiğdem-
Telden girerim sık sık. Birkaç gündür özledim zaten, tam zamanında tatile gidiyorum vallaTatildeyken arada gir özletme kendini diyeceğim ama gideceğin en fazla 3 gündür zaten.Sen birde odandan çıkmaya bile üşenirsin tatil inandırıcı gelmiyor bana hala.
![]()
"Ben okula erken gidicem, hocalarla işlerim var" Melih Salay. Okul oysa ki haftaya açılıyor ama tatile gidiyorsun.Telden girerim sık sık. Birkaç gündür özledim zaten, tam zamanında tatile gidiyorum valla![]()
Zaten sende de kötü bir ruh seziyorum.Belki de benim yakınmalarım kabul oldu yukardaNede olsa ben oraya daha yakınım
![]()
O işi Ekle-Sil'e bıraktım çünkü"Ben okula erken gidicem, hocalarla işlerim var" Melih Salay. Okul oysa ki haftaya açılıyor ama tatile gidiyorsun.
Zaten sende de kötü bir ruh seziyorum.![]()
Ayy seninki iş değil ya bari 1 hafta önce gitseydin.O işi Ekle-Sil'e bıraktım çünkü
Bir sonraki hafta açılıyor, ama derts seçimleri sırasında tatilde olucamNasıhalledicem bilmiyorum
![]()
Bu şeylere ben karar veremiyorum maalesefAyy seninki iş değil ya bari 1 hafta önce gitseydin.![]()
27 yaşında değil miydin sen ya hala söz hakkın yok mu?Bu şeylere ben karar veremiyorum maalesef
Bana kalsa okullar açılınca gidelim ama o da olmadı.![]()
Aslında 32'yim, ama evli olmayınca söz sahibi olmuyor sanırım27 yaşında değil miydin sen ya hala söz hakkın yok mu?![]()
Bölümü oku bari gitmeden.Aslında 32'yim, ama evli olmayınca söz sahibi olmuyor sanırım![]()
Uyumam lazım, erken çıkıcaz yolaBölümü oku bari gitmeden.![]()
Kandırma beni bu ucuz yalanlarla.Uyumam lazım, erken çıkıcaz yola![]()
Evet, 5 dakikaya uyumuş olurumKandırma beni bu ucuz yalanlarla.![]()
2.15'de çıkmışsın o ara okuyabilirdin. :SEvet, 5 dakikaya uyumuş olurum![]()
Uykum vardı. .sss Zaten şimdi yoldayım cınım. Yolu bana zehir etme2.15'de çıkmışsın o ara okuyabilirdin. :S