Sezon Finalimiz Perşembe 22.00'da!
Kanaldaş sky'yide yarın toplam 20.bölüme kadar yazayım finali yapayım.
Sezon Finalimiz Perşembe 22.00'da!
Benim desteğim var sana merak etme.Düşen senaryomu yükselmenin yolunu bulmaya çalışıyorum güzel olmuş @mrt-06
Umarım bir balondan ibaret değildir.![]()
Umarım yayından kaldırmayız o kadar bölümü yazdın bari yayınlayınca konusuna uğra.Kanaldaş sky'yide yarın toplam 20.bölüme kadar yazayım finali yapayım.![]()
Medyapım'ın yaptığını unutmuşum bir an neyse VS gelene kadar takılın işte.Yüce Rabbim Medyapım'ı en iyi şekilde uyarlasın diye yaratmış maşallah.![]()
Şaka sansam kalp atmazdım.Ciddi yazdım şaka değildi.![]()
Umarım yayından kaldırmayız o kadar bölümü yazdın bari yayınlayınca konusuna uğra.
Medyapım'ın yaptığını unutmuşum bir an neyse VS gelene kadar takılın işte.![]()
Yiğitt çürük elma çıkacak satıcak eski dizimde Ana caddelerde sözüm vardı seni Çiğdemin Giresundaki ekibinin müdürüsünBenim desteğim var sana merak etme.![]()
Güldürdü attın sanmıştım.Şaka sansam kalp atmazdım.![]()
Bu aralar sana gıcığım ne olacağı belli olmaz.Yayından kaldırmazsın kanaldaşım.![]()
Sana bir sürprizim var senin yarışmayı Çarşamba saat 20 ye attım o polisiye dizim düşükçe hesabını sana kesicem @MayısKralıYayından kaldırmazsın kanaldaşım.![]()
Sen işini bilirsin reis.Yiğitt çürük elma çıkacak satıcak eski dizimde Ana caddelerde sözüm vardı seni Çiğdemin Giresundaki ekibinin müdürüsün
senden favori değilde maskot olur cnm .ASence şimdi ki yarışmacım İrem ve Betülden yüksek potansiyeldemi biraz gaz vermeni istiyorum![]()
Ben de bu gidişle Mayıskralının yarışmasını yayından kaldıracam belki yarı final de yayından kaldıracamGüldürdü attın sanmıştım.
Bu aralar sana gıcığım ne olacağı belli olmaz.![]()
Çeyrek final bitince yayından kaldıracam Yıldızlar Yarışıyoru arşive koyacam
hahahah @MayısKralı senin yarışmayı kaldırıyor pompy şampiyonluk hayalin başka bahara kaldı @sokak sanatiBen de bu gidişle Mayıskralının yarışmasını yayından kaldıracam belki yarı final de yayından kaldıracam
hahahah @MayısKralı senin yarışmayı kaldırıyor pompy şampiyonluk hayalin başka bahara kaldı @sokak sanati![]()
![]()
![]()
Bu sezon pompy de katılsın MS'ye.Ben de bu gidişle Mayıskralının yarışmasını yayından kaldıracam belki yarı final de yayından kaldıracam
Benim başım belaya girmesin diye senaryoda böyle bir karar verdim ikinizin çekişmesi @Çiğdem- sıkıntı yaratırhahahah @MayısKralı senin yarışmayı kaldırıyor pompy şampiyonluk hayalin başka bahara kaldı @sokak sanati![]()
![]()
![]()