Evet iki dizi yazmak yoruyormuş.Oturup kahvede içtiniz mi.![]()
Evet iki dizi yazmak yoruyormuş.Oturup kahvede içtiniz mi.![]()
VEA ya bakıyorumda baya güldüm neşem geliyo gibi.Evet iki dizi yazmak yoruyormuş.Galiba canlandın biraz.
![]()
Evet iyi dizi olmuş. Ama bizimki de bayaaaa iyi.VEA ya bakıyorumda baya güldüm neşem geliyo gibi.![]()
Her etiketlediğinde 12 saat daha ekliyorum@mrt-06 @S.G.A.T. @XanTier @dizi kolik @ozgur2113 @Billy Kane @turkuazz @eskici @vadikızı
Artık bir okusanız diyorum sonra Aserat fazla etiketledi diyorsunuz.![]()
Oku da rahat bırakayım işte hiç böyle düşünmüyorsun.Her etiketlediğinde 12 saat daha ekliyorum![]()
Gece okumam gerekiyor, biliyosun uzun uzun eleştiri yapmak için.Oku da rahat bırakayım işte hiç böyle düşünmüyorsun.![]()
İşte o geceler bir türlü gelmiyor. Senden bu gece için teminat istiyorum.Gece okumam gerekiyor, biliyosun uzun uzun eleştiri yapmak için.![]()
Hep bu gece diyorum geceleri, ama tembelliğim tutuyor gece 4'te falanİşte o geceler bir türlü gelmiyor. Senden bu gece için teminat istiyorum.![]()
Evet Hissi'nin yayınlanmamasından da anlaşıldığı gibi. Bu gece oku artık son iki gün kaldı reytinglere.Hep bu gece diyorum geceleri, ama tembelliğim tutuyor gece 4'te falan![]()
Evet, sırf tembellik. Bayram falan bahaneEvet Hissi'nin yayınlanmamasından da anlaşıldığı gibi. Bu gece oku artık son iki gün kaldı reytinglere.![]()
Duygusallığı sevdiğini söylemiştin bu bölümde de fazlasıyla var.Evet, sırf tembellik. Bayram falan bahane![]()
Evet, farkındayım. O yüzden okumuyorum aslında hemen, uygun anımı bekliyorum geceleri, ama bulamadım henüzDuygusallığı sevdiğini söylemiştin bu bölümde de fazlasıyla var.![]()
Teşekkürler beğendiğin için. Aklımda yeni film uyarlamaları da var zaten. Bölüme 8 üstü puan beklerdim genel olarak da 8.5 olabilirdi nerelerden kestiğini söylemiyorsun hiç.Sonuç odaklı bir final olmuş. Olayı sonlandırmışsın. Genel olarak kaliteli bir işi geride bıraktık. Bayağı zaman harcadın ve iyi çalıştın @Aserat İnşallah zaman bulduğunda yeni bir filmle devamını getirirsin. Çok kaliteli bir işti. Yorum konusunu da bekleriz.
Tebrikler, teşekkürler.
Bölüm puanı 7.7
Genel: 8.2
O uygun an pazar gecesinden önce gelse çok iyi olur.Evet, farkındayım. O yüzden okumuyorum aslında hemen, uygun anımı bekliyorum geceleri, ama bulamadım henüzSadece aksiyon olsa okumuştum çoktan
![]()
Of sıktın artık cidden etiketleyip durma@mrt-06 @S.G.A.T. @XanTier @dizi kolik @ozgur2113 @Billy Kane @turkuazz @eskici @vadikızı
Artık bir okusanız diyorum sonra Aserat fazla etiketledi diyorsunuz.![]()
Sen 4'ü de okumamıştın galiba hiç elimden kurtulamazsın.Of sıktın artık cidden etiketleyip durma![]()
Bu bölüm zayıf kaldı. Son diye eleştirmedim. O son çırpınış sahneleri çok iyi değildi. Görkemli bir final olabilirdi.Teşekkürler beğendiğin için. Aklımda yeni film uyarlamaları da var zaten. Bölüme 8 üstü puan beklerdim genel olarak da 8.5 olabilirdi nerelerden kestiğini söylemiyorsun hiç.
Senin karakter de yapacağını yaptı maalesef.
O uygun an pazar gecesinden önce gelse çok iyi olur.![]()
Duygusal açıdan en etkileyici sahneler bu bölümdeydi ama etkilenmediğine göre karakterin gibiymişsin.Bu bölüm zayıf kaldı. Son diye eleştirmedim. O son çırpınış sahneleri çok iyi değildi. Görkemli bir final olabilirdi.
Genelde 8.3 olabilirdi o da bana böyle bir karakter verdiğin için kesilmiş olsun.![]()