Trenide ben durduruyorumMelek olmasa söylemesi ayıp sen de öte tarafa gidiyordun ama.![]()
aslında ikimizi kurtaranda bugra tabi örnek baba
Trenide ben durduruyorumMelek olmasa söylemesi ayıp sen de öte tarafa gidiyordun ama.![]()
Veda sahneleri güzel olmuş mu elimden geldiği kadar duygulandırmaya çalıştım.Trenide ben durduruyorum
aslında ikimizi kurtaranda bugra tabi örnek baba![]()
![]()
![]()
Bugra melek sahnesi duygusaldı evetVeda sahneleri güzel olmuş mu elimden geldiği kadar duygulandırmaya çalıştım.![]()
İşte 5 bölüm boyunca hem heyecanlandırdık hem güldürdük hem de duygulandırdık. Böyle dizi zor bulunur bir daha.Bugra melek sahnesi duygusaldı evetdramıda ön plana çıkmış aksiyon kadar
![]()
Tadında bitti evetİşte 5 bölüm boyunca hem heyecanlandırdık hem güldürdük hem de duygulandırdık. Böyle dizi zor bulunur bir daha.![]()
Rolünden memnun kaldın mı peki.Tadında bitti evet
giflerde güzeldi![]()
aa kaldım tabiRolünden memnun kaldın mı peki.![]()
Orası yoruma açık. Çocuk doğmuş, doğumda ölmüş veya başka bir kaza yaşamış olabilir seç seç beğen.Daha okumadım okuyacağım ama benim doğamadığım bir finali nasıl Harika'yla tatlandırabilirim ki![]()
Her halükarda belirsizlik varOrası yoruma açık. Çocuk doğmuş, doğumda ölmüş veya başka bir kaza yaşamış olabilir seç seç beğen.![]()
Film de böyle bitmişti her şeyi söylemek zorunda değilim.Her halükarda belirsizlik var![]()
Beğeni atacağım bendeFilm de böyle bitmişti her şeyi söylemek zorunda değilim.![]()
Hayır harika at çünkü Total izleyiciye de hitap eden bir bölüm oldu.Beğeni atacağım bende![]()
Filmin dışına çıkıp hikayeye zarar vermek istemedim. 5 bölüm için okuyup yorumladığın için teşekkürler.Duygu yüklü bir final bölümü olmuş. Final bölümünün biraz daha uzun olmasını bekliyordum. Birde En azından Buğra kurtulur Melek, annesi ve Buğranın da mutlu sonunu görürüz diye umuyordum. Keşke 5 bölümlük değil de uzun şekilde yazsaydın. Her bölümü seve seve okudum. Filmi de en kısa zamanda izleyeceğim @Aserat ellerine sağlık![]()
Rica ederim, Yeni bir mini dizi bekliyoruzFilmin dışına çıkıp hikayeye zarar vermek istemedim. 5 bölüm için okuyup yorumladığın için teşekkürler.![]()
Hayırlısı.Rica ederim, Yeni bir mini dizi bekliyoruz![]()