Senaryolara gece bakıcam.
Senaryolara gece bakıcam.
seni böyle renkli cennet mahalesi karakteri gibi bir yılanla temsil etmiş atacan, resmen sana çingene deniyor
![]()
Ay şimdi söyleyesim geldi ama.Senaryolara gece bakıcam.![]()
dizinin adı yılan yedili herhalde sürpriz yılan çıkarım ileriki bölümlerde
Ay belki işim var ne kadar düşüncesizsin.Ay şimdi söyleyesim geldi ama.![]()
İşin olsa takılmazsın burada.Ay belki işim var ne kadar düşüncesizsin.![]()
Hayır bunu önceden okumuştum zaten, şu an yoldayım.İşin olsa takılmazsın burada.Bir başlayacaksın sonraki bölümler için de meraktan çatlayacaksın bilirim seni.
![]()
Ya okumazsan.Hayır bunu önceden okumuştum zaten, şu an yoldayım.Gece ile şimdi arasında ne fark var hem.
![]()
Bu konuda bir istikrar sağladığını söylemeyeceğim. Aslında yolda da okuyabilirsin zaman daha çabuk geçer.O kadar mı güvensizim.![]()
Bu konuda bir istikrar sağladığını söylemeyeceğim. Aslında yolda da okuyabilirsin zaman daha çabuk geçer.O kadar mı güvensizim.![]()
Ya okurken araba çarparsa ölürsem vebalini nasıl ödüceksin.Bu konuda bir istikrar sağladığını söylemeyeceğim. Aslında yolda da okuyabilirsin zaman daha çabuk geçer.
Bu konuda bir istikrar sağladığını söylemeyeceğim. Aslında yolda da okuyabilirsin zaman daha çabuk geçer.![]()
Arabayı sen sürmediğine göre bir şey olmaz.Ya okurken araba çarparsa ölürsem vebalini nasıl ödüceksin.![]()
Saf araba bana çarpcak. .ss Neyse sus bencede.Arabayı sen sürmediğine göre bir şey olmaz.Neyse şimdi rakip projeye daha fazla hit kazandırmayalım.
![]()
Saf araba bana çarpcak. .ss Neyse sus bencede.![]()