Çok içten yazdın gerçekten sen olmadığına inandım şu an.Ben yapmadım yaaaa ya sen ya Umut işte uzatmayın, ben öyle itiraf yapmam yaparsam isimli yaparım.Yazarken şok oldum kendime.
![]()
Teşekkür ediyorum her zaman bana güvenirsin zaten.Çok içten yazdın gerçekten sen olmadığına inandım şu an.![]()
O zaman geriye tek kiş kalıyo yoksa sen de benim düşündüğüm kişiyi mi düşünüyosun.Teşekkür ediyorum her zaman bana güvenirsin zaten.![]()
Kesinlikle o bence. .ssO zaman geriye tek kiş kalıyo yoksa sen de benim düşündüğüm kişiyi mi düşünüyosun.![]()
Çok yanar döner bi tip zaten şaşırmam.Kesinlikle o bence. .ss
O değil de senin hani uykun gelmişti? Belli ki numara yapmışsın dizi uykunu getirmemiş uyumadığına göre.Çok yanar döner bi tip zaten şaşırmam.![]()
Opss.O değil de senin hani uykun gelmişti? Belli ki numara yapmışsın dizi uykunu getirmemiş uyumadığına göre.![]()
Yine mi dizi ?@sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Aserat @MayısKralı @Çiğdem- @XanTier @Forumdash @Doğu @dizi kolik @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @pompy @S.G.A.T. @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @RüzgarGülü @Tolstoyevski @turkuazz @Thequeer @dreamy @yatutarsa @ozgur2113 @YıldırıM @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Dosi
Kesinlikle o bence. .ss
Çok yanar döner bi tip zaten şaşırmam.![]()
Bu böyle absürd bir iş oldu teşekkürler.Bölümleri kısa olduğu için bunu okuyarak başladım senaryolara. Herkes her türlü yılanlığı yapar sonra ban'ı ben yerim
Bölüm gayet güzel olmuş, ellerine sağlık nereden geliyor böyle senaryolar aklına, helal olsun valla.Sayende herkesin gerçek yüzünü öğreniyoruz7. Yılan Mayıs Yılanı olur diye düşünüyorum ama xemrex de olabilir karar veremedim.
Bende acaba tüm forumun eşcinsel olduğu bir senaryo falan mı yazsam ? Ne zamana kadar banlanırım? @mrt-06
Bu böyle absürd bir iş oldu teşekkürler.
Kimleri kullanacaksın dizide.![]()
Benim açımdan sıkıntı olmaz, saydığın isimler için de olacağını sanmıyorum. Sen yine de senaryoda kullanmadan sorarsın.Kısa olacak demişsin de kısa sürmesin bence güzel olmuş. Başrolde sen, @Ahmed @yatutarsa @xemrexxx kadroda muhabbetim olan herkes![]()
Bölümleri kısa olduğu için bunu okuyarak başladım senaryolara. Herkes her türlü yılanlığı yapar sonra ban'ı ben yerim
Bölüm gayet güzel olmuş, ellerine sağlık nereden geliyor böyle senaryolar aklına, helal olsun valla.Sayende herkesin gerçek yüzünü öğreniyoruz7. Yılan Mayıs Yılanı olur diye düşünüyorum ama xemrex de olabilir karar veremedim.
Bende acaba tüm forumun eşcinsel olduğu bir senaryo falan mı yazsam ? Ne zamana kadar banlanırım? @mrt-06
Tamamen kurgu değil alttan sübliminal gerçekleri veriyorum beyninize.Bu diziler tamamen kurgu ve goygoy gerçek yüzlerimizi buradan öğreniyorsan yanlış yapıyorsun.
Velevki gerçek yüzümüzü yansıtıyor program yine @mrt-06 'nın gözünden bizi görmüş olursun kendin bi birey olmuş olmazsın.![]()
Absürt komedi tarzında yazılacak senaryodan sizleri tanıyacak değilim tabiki, esprisine yazdım onu. Tavsiyen için teşekkürler ama bireylik sıfatını buraya bu şekilde taşıyıp bu kadar ciddiye alıyorsan yorumlarımı, bundan sonra alıp almaman gerekenleri belirtirimBu diziler tamamen kurgu ve goygoy gerçek yüzlerimizi buradan öğreniyorsan yanlış yapıyorsun.
Velevki gerçek yüzümüzü yansıtıyor program yine @mrt-06 'nın gözünden bizi görmüş olursun kendin bi birey olmuş olmazsın.![]()
Saydığım isimler kabul edeceğine emin olduğum isimler, ama sorayım yinede. Sanada sormuş olduk böyleceBenim açımdan sıkıntı olmaz, saydığın isimler için de olacağını sanmıyorum. Sen yine de senaryoda kullanmadan sorarsın.![]()
Tamamen kurgu değil alttan sübliminal gerçekleri veriyorum beyninize.![]()
Absürt komedi tarzında yazılacak senaryodan sizleri tanıyacak değilim tabiki, esprisine yazdım onu. Tavsiyen için teşekkürler ama bireylik sıfatını buraya bu şekilde taşıyıp bu kadar ciddiye alıyorsan yorumlarımı, bundan sonra alıp almaman gerekenleri belirtirim
Saydığım isimler kabul edeceğine emin olduğum isimler, ama sorayım yinede. Sanada sormuş olduk böylece![]()
Diğer projede vampirler, cadılar var sende canavara dönüşmüştün öyle misiniz ki tanıyayım oradan?Senin sayende diyor diğer projenide kast ediyor. Neyse.
İlk mesajın gayet her şakanın altında bi gerçeklik vardır tarzındaydı.şunu kullansaydın mesajının sonunda goygoy olduğunu anlardım. Umarım dediğin gibi ciddiye almıyorsundur
![]()
Diğer projede vampirler, cadılar var sende canavara dönüşmüştün öyle misiniz ki tanıyayım oradan?Tamamen espirisine yazdım yorumumu
"" Bunu kullanmam yeterli olmuyor mu ? Tabikide ciddiye almıyorum
![]()