Bunlar kenara not edildi.Bu diziye beni boşuna eklemedin hakkını vereyim dedim.![]()
Bunları dizide işleyeyim en iyisi bana konu çıktı.işte herkes benim gibi naif, efendi, masum değil ki ; tüm forum tarafından sevilsin,sayılsınsen ve @denizz19 gibi yılanların düşmanı çok oluyor genelde
![]()
ayol dizinin adı yılan 7li ama neden 6 yılan var sanıyorsun daha en büyük yılan ortaya çıkmadıSana da güven olmuyor @mrt-06 neden seni yılanlardan biri yapmadı merak ediyorum.![]()
istersen @Çiğdem- le özelden yaptığımız dedikoduları da atayım sanaBunlar kenara not edildi.
Bunları dizide işleyeyim en iyisi bana konu çıktı.![]()
Yüca Honos da birine izahat veriyordu @pompy ustat daha iyi bilir.ayol dizinin adı yılan 7li ama neden 6 yılan var sanıyorsun daha en büyük yılan ortaya çıkmadı![]()
Yılanmetre'de rekor kıracağım demek ki.Bunlar kenara not edildi.
Bunları dizide işleyeyim en iyisi bana konu çıktı.![]()
Teklife cevap gelmedi hala.ayol dizinin adı yılan 7li ama neden 6 yılan var sanıyorsun daha en büyük yılan ortaya çıkmadı
istersen @Çiğdem- le özelden yaptığımız dedikoduları da atayım sana![]()
Onu ben de tahmin ettim ama ilk bölümde sen mağdur olarak gösterilince kafam karıştı.ayol dizinin adı yılan 7li ama neden 6 yılan var sanıyorsun daha en büyük yılan ortaya çıkmadı
@pompy beni seviyor geçen konuda bana iyi niyetli o demiş.@pompy sana yılan diyor atacan bence dizilerinde gönderme yapmalısın![]()
Benim dizilerimde altın kural @Çiğdem- kötü rol oynatamam.ayol dizinin adı yılan 7li ama neden 6 yılan var sanıyorsun daha en büyük yılan ortaya çıkmadı
ağzının payını aldınmı ayoll bu yılanın kafasını hemen ezelim benceayol dizinin adı yılan 7li ama neden 6 yılan var sanıyorsun daha en büyük yılan ortaya çıkmadı
@sokak sanati da aynısını demişti, itirafta sizin gizli ittifak yapıyorsunuz diyen kişi haklı çıktı. 😱ayol sen şuna @Çiğdem- de tuba gibi yeteneksiz tek rolden başka rol oynayamıyor desene![]()
Yazacağın dizide Emre'ye ilk bölüm işkence ettirsene işte.ağzının payını aldınmı ayoll bu yılanın kafasını hemen ezelim bence![]()
![]()
![]()
benim dizimin maskot kötüsüde @xemrexxx olur@sokak sanati da aynısını demişti, itirafta sizin gizli ittifak yapıyorsunuz diyen kişi haklı çıktı. 😱
Yazacağın dizide Emre'ye ilk bölüm işkence ettirsene işte.![]()
@sokak sanati da aynısını demişti, itirafta sizin gizli ittifak yapıyorsunuz diyen kişi haklı çıktı. 😱
Yazacağın dizide Emre'ye ilk bölüm işkence ettirsene işte.![]()
Bana da cesur sahneler yaz ablacım.
Hayır ben son 2 haftadır itiraf yapmıyorum @Billy Kane de yapmış olabilir.
Bana da cesur sahneler yaz ablacım.
Hayır ben son 2 haftadır itiraf yapmıyorum @Billy Kane de yapmış olabilir.![]()
Gelecek sezon programı yine ben devr alınca İtiraflar senaryo ekibine Billoşu da ekleyelim üçümüz uçururuz.![]()
Çırağı eğittikten sonra diyorsun.Ben tükenmişlik sendromu yaşayabilirim. @Billy Kane 'i kısa sürede çok yol aldırıp ikimiz devam edebilirsiniz![]()
Ben ne alaka o itiraf ap açık mrt-06 yorumu diye bağırıyo yani ona buna suç atma boşuna.Bana da cesur sahneler yaz ablacım.
Hayır ben son 2 haftadır itiraf yapmıyorum @Billy Kane de yapmış olabilir.![]()
Gelecek sezon programı yine ben devr alınca İtiraflar senaryo ekibine Billoşu da ekleyelim üçümüz uçururuz.![]()
Ben yapmadım yaaaa ya sen ya Umut işte uzatmayın, ben öyle itiraf yapmam yaparsam isimli yaparım.Ben ne alaka o itiraf ap açık mrt-06 yorumu diye bağırıyo yani ona buna suç atma boşuna.![]()