Dizideki kişi ve kurumlar hayal ürünüdür, gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur...
1.BÖLÜM
Forumun geri dönüşüm bölümünde Yılan 7'linin 3 üyesi toplanır ve gün içerisinde yapacakları yılanlıkları konuşmaya başlarlar...
Billy Kane: Bir itiraf yapacağım, denizz19 hakkında..
sokak sanati: Dur hele çok heyecanlandım, sen taslak halini bana at, ben üzerinde düzenleme yaparım!
MasacRE-: Süper olacak, bu sefer denizz19'u bitireceğiz!
Billy Kane: İtiraf Deniz ve xBUGRAx hakkında olacak, şöyle; Deniz Buğra hakkında bir şeyi şöylemiş gibi itiraf yapacağız, işte arkasından konuşup üyeleri dolduruyor vs.
sokak sanati: Sonra... konuda itirafı pohpohlayıp Buğra'yı Deniz üzerine kışkırtacağız.
Billy Kane: Böylece hem forumda efendiliğiyle tanınan Buğra'yı kötü göstereceğiz..
sokak sanati: Hem de baş düşmanımız Deniz'in sonu gelecek!
MasacRE-: Veeee kıyamet kopacak.. (Gülüşürler)
Billy Kane: Muhteşemiz abi!
sokak sanati: Güzel olacak güzel.. ama itiraflara daha 1 hafta var bugünkü işlerimizi bitirelim hadi çocuklar!
----
Forum oyunu bölümünde 3 üyeyi yorumlama;
vadikızı: mrt-06: Oyyy kuzummm canımm.... Yiğitt: Kuzummmmmm denizz19: Bonişimmmm
sokak sanati: Sen nasıl bir kızsın ya 3 üyeyi yorumla diyor 3 üye vereceksin biz de yorumlayalım
vadikızı: Unutmuşum Umut kusura bakma...
sokak sanati: Ne yapacağını şaşırdın iyice, her zamanki halin aslında!
vadikızı: Bana bak umut efendi benimle muhatap olma yeter!
sokak sanati: Muhatap olan yok zaten hadi bay zamanımdan 1 dk boşa akıp gitti...
vadikızı: Umut! Ben senin ablan yaşındayım bana saygılı olacaksın!
sokak sanati: Sürekli ortaya yaşını atmaktan sıkılmadın mı? Bysss.. (Konudan çıkar)
vadikızı: Ahhhhh Umut!!!
xemrexxx'in sıradan Muhteşem Yüzyıl konularından biri...
Billy Kane: Siz buna muhteşem yüzyıl demişsiniz ama bu bildiğin muhteşem rezalet olmuş hahaha (7 beğeni)
xemrexxx: Modlar ne zamandan beri dizi isimlerini değiştirip mesaj yazabiliyor! Biz yazsak kışkırtıcı/uygunsuz alırız, eyyyy OzaN gör bunları!
Billy Kane: Mod olan benim karışamazsın ne yaptığıma, RE ZA LET.... Al yine yazdım!
xemrexxx: Dünya üzerinde 125 milyon izleyicisi olan bir diziye rezalet demen kimseyi bağlamaz. seni ciddiye alacak değiliz, kulumuzsun sonuçta. (Billy Kane xemrexxx'in cevaplarını siler, xemrexxx çok öfkelinir)
xemrexxx: Konudaki mesajlarım nerde?!
Billy Kane: Uygunsuz olduğu için sildim...
xemrexxx: Çifte standarta bak!
Billy Kane: Beğenmeyen yallah başka foruma çüziii ahaha (Konudan çıkar)
pompy: Sihirli hayatlarda ortalık karıştı ... görünmeyen büyüler arka sokaklar rıza babanın oteli gibi Çiğdem- xemrexxx mrt-06 cookies
(MasacRE- konudaki tüm etiketleri siler)
pompy: Kim sildi bunları @mrt-06
(pompy yine etiketleme yapar yine siler)
pompy: periler aşkına kim siliyor mesajlarımı arka sokaklar da büyük kazanç, tunç geldi Çiğdem
(MasacRE- yine siler)
pompy öfkeyle yazdığı tüm senaryoları silerek forumu boykot etmeye karar verir.
MasacRE-: Mışın komplate.
Yüce yılan mrt-06'nın karar odası...
MasacRE-: Bugün sadece 3'müz çalıştık!
Billy Kane: Haftanın yılanı üçümüzden biri olmalı!
mrt-06: Sakin olun çocuklar, birazdan her şeyi yılanmetre ölçecek bakalım hanginiz daha çok kötülük, yılanlık yaptınız?
sokak sanati: Birinci çıkacağımdan eminim. (Göz ucuyla diğerlerine bakar)
Billy Kane: xemrexxx'e yaptığım yılanlıkla yılanmetre en az 10 puan verecektir.
sokak sanati: vadikızı her türlü ezer hahaha.
YILANMETRE
MasacRE- /////////////////////////////////////////
sokak sanati /////////////////////////////////////
Billy Kane ////////////////////////////////////////
mrt-06: Oranlar birbirine çok yakın ancak.... (Heyecanlanırlar) son anda MasacRE-'nin yaptığı pompy yılanlığı 5 puan alarak öne geçiriyor, haftanın birincisi MasacRE-.
MasacRE: Oha!
sokak sanati: Ama bu imkansız!
Billy Kane: Ben xemrexxx'i çıldırttım nasıl geride kalabiliyorum...
MasacRE-: Ben de pompy'i forumu boykot ettirdim ne olmuş?
(Billy Kane ile sokak sanati sinirlenerek çıkarlar)
mrt-06: (İç sesi) Siz yılansanız ben yılanın başıyım düşün şimdi birbirinize hahaha....
Yılanların düzmece itirafı ortalığı karıştıracak, xBUGRAx ile denizz19'un şok kavgasında Aserat neler yapacak. Yılanların büyük oyunu 2.BÖLÜMde!
Billy Kane: Bir itiraf yapacağım, denizz19 hakkında..
sokak sanati: Dur hele çok heyecanlandım, sen taslak halini bana at, ben üzerinde düzenleme yaparım!
MasacRE-: Süper olacak, bu sefer denizz19'u bitireceğiz!
Billy Kane: İtiraf Deniz ve xBUGRAx hakkında olacak, şöyle; Deniz Buğra hakkında bir şeyi şöylemiş gibi itiraf yapacağız, işte arkasından konuşup üyeleri dolduruyor vs.
sokak sanati: Sonra... konuda itirafı pohpohlayıp Buğra'yı Deniz üzerine kışkırtacağız.
Billy Kane: Böylece hem forumda efendiliğiyle tanınan Buğra'yı kötü göstereceğiz..
sokak sanati: Hem de baş düşmanımız Deniz'in sonu gelecek!
MasacRE-: Veeee kıyamet kopacak.. (Gülüşürler)
Billy Kane: Muhteşemiz abi!
sokak sanati: Güzel olacak güzel.. ama itiraflara daha 1 hafta var bugünkü işlerimizi bitirelim hadi çocuklar!
----
Forum oyunu bölümünde 3 üyeyi yorumlama;
vadikızı: mrt-06: Oyyy kuzummm canımm.... Yiğitt: Kuzummmmmm denizz19: Bonişimmmm
sokak sanati: Sen nasıl bir kızsın ya 3 üyeyi yorumla diyor 3 üye vereceksin biz de yorumlayalım
vadikızı: Unutmuşum Umut kusura bakma...
sokak sanati: Ne yapacağını şaşırdın iyice, her zamanki halin aslında!
vadikızı: Bana bak umut efendi benimle muhatap olma yeter!
sokak sanati: Muhatap olan yok zaten hadi bay zamanımdan 1 dk boşa akıp gitti...
vadikızı: Umut! Ben senin ablan yaşındayım bana saygılı olacaksın!
sokak sanati: Sürekli ortaya yaşını atmaktan sıkılmadın mı? Bysss.. (Konudan çıkar)
vadikızı: Ahhhhh Umut!!!
xemrexxx'in sıradan Muhteşem Yüzyıl konularından biri...
Billy Kane: Siz buna muhteşem yüzyıl demişsiniz ama bu bildiğin muhteşem rezalet olmuş hahaha (7 beğeni)
xemrexxx: Modlar ne zamandan beri dizi isimlerini değiştirip mesaj yazabiliyor! Biz yazsak kışkırtıcı/uygunsuz alırız, eyyyy OzaN gör bunları!
Billy Kane: Mod olan benim karışamazsın ne yaptığıma, RE ZA LET.... Al yine yazdım!
xemrexxx: Dünya üzerinde 125 milyon izleyicisi olan bir diziye rezalet demen kimseyi bağlamaz. seni ciddiye alacak değiliz, kulumuzsun sonuçta. (Billy Kane xemrexxx'in cevaplarını siler, xemrexxx çok öfkelinir)
xemrexxx: Konudaki mesajlarım nerde?!
Billy Kane: Uygunsuz olduğu için sildim...
xemrexxx: Çifte standarta bak!
Billy Kane: Beğenmeyen yallah başka foruma çüziii ahaha (Konudan çıkar)
pompy: Sihirli hayatlarda ortalık karıştı ... görünmeyen büyüler arka sokaklar rıza babanın oteli gibi Çiğdem- xemrexxx mrt-06 cookies
(MasacRE- konudaki tüm etiketleri siler)
pompy: Kim sildi bunları @mrt-06
(pompy yine etiketleme yapar yine siler)
pompy: periler aşkına kim siliyor mesajlarımı arka sokaklar da büyük kazanç, tunç geldi Çiğdem
(MasacRE- yine siler)
pompy öfkeyle yazdığı tüm senaryoları silerek forumu boykot etmeye karar verir.
MasacRE-: Mışın komplate.
Yüce yılan mrt-06'nın karar odası...
MasacRE-: Bugün sadece 3'müz çalıştık!
Billy Kane: Haftanın yılanı üçümüzden biri olmalı!
mrt-06: Sakin olun çocuklar, birazdan her şeyi yılanmetre ölçecek bakalım hanginiz daha çok kötülük, yılanlık yaptınız?
sokak sanati: Birinci çıkacağımdan eminim. (Göz ucuyla diğerlerine bakar)
Billy Kane: xemrexxx'e yaptığım yılanlıkla yılanmetre en az 10 puan verecektir.
sokak sanati: vadikızı her türlü ezer hahaha.
YILANMETRE
MasacRE- /////////////////////////////////////////
sokak sanati /////////////////////////////////////
Billy Kane ////////////////////////////////////////
mrt-06: Oranlar birbirine çok yakın ancak.... (Heyecanlanırlar) son anda MasacRE-'nin yaptığı pompy yılanlığı 5 puan alarak öne geçiriyor, haftanın birincisi MasacRE-.
MasacRE: Oha!
sokak sanati: Ama bu imkansız!
Billy Kane: Ben xemrexxx'i çıldırttım nasıl geride kalabiliyorum...
MasacRE-: Ben de pompy'i forumu boykot ettirdim ne olmuş?
(Billy Kane ile sokak sanati sinirlenerek çıkarlar)
mrt-06: (İç sesi) Siz yılansanız ben yılanın başıyım düşün şimdi birbirinize hahaha....
Yılanların düzmece itirafı ortalığı karıştıracak, xBUGRAx ile denizz19'un şok kavgasında Aserat neler yapacak. Yılanların büyük oyunu 2.BÖLÜMde!
CAST
sokak sanati | Billy Kane | MasacRE- |
Aserat | MayısKralı | mrt-06 |