Aynen. Sen 15. bölümü okusana hala diss duruyor.Kim yapacak onu? Sen mi?
Aynen. Sen 15. bölümü okusana hala diss duruyor.Kim yapacak onu? Sen mi?
Acelesi yokAynen. Sen 15. bölümü okusana hala diss duruyor.
Dissi kaldırırım da sen kendin kaldırsan daha iyi.Acelesi yok
Kaldır. Yine atarım. Benimle inatlaşmaya çok meraklısınDissi kaldırırım da sen kendin kaldırsan daha iyi.
Normalde inatlaşırım ama üşengeçliğim tuttu nedense.Kaldır. Yine atarım. Benimle inatlaşmaya çok meraklısın
Dissi kaldırırım da sen kendin kaldırsan daha iyi.
@Tolstoyevski 16. bölümde diziye dahil oldun haberin olsun, zaman başlayacaksın.
Peki tamamdır. Benim aklımda zaten yarın okurum ben de. Zaten iki gündür yoktun özelden soracaktım nerdeydin diye herhalde göz sorunu.Yarın ve pazar listedekileri komple okuyacağım başta Hissikalıpvervuhuu olmak üzere Benim dizinin bölüm 4'ü de bugün yarın yayınlanacak (mesaj gitmiştir sanırım ) son kısımları beğenmediğim için ufak değişiklikler yapacağım bayadır göz sorunlarım yüzünden vakit bulamıyordum.
Herkesin ilk tercihidir Hissikablelvuku gördüğün üzere @DoğuYarın ve pazar listedekileri komple okuyacağım başta Hissikalıpvervuhuu olmak üzere Benim dizinin bölüm 4'ü de bugün yarın yayınlanacak (mesaj gitmiştir sanırım ) son kısımları beğenmediğim için ufak değişiklikler yapacağım bayadır göz sorunlarım yüzünden vakit bulamıyordum.
Aynen öyle, AB dizisi brnimki. Bütün okuyucularım kaliteli ve dikkatli, goygoyuna okumuyor ya da sadece kendi diyaloglarını okuyanlar falan yokTOTAL izleyici bizi tercih ediyor halkın dizisi. @Doğu
Öyle mi dedi vay be ne zaman dedi?
Tamam da ben TOTAL değilim Halktan baya bi koptum bu aralarTOTAL izleyici bizi tercih ediyor halkın dizisi. @Doğu
Elinde belgeler var lan nesi iftira? Bal gibi izlemişsin işte Hiç mi utanmadın peki sadece soruyorum?İftira
Öyle mi dedi vay be ne zaman dedi?
Tamam da ben TOTAL değilim Halktan baya bi koptum bu aralar
Elinde belgeler var lan nesi iftira? Bal gibi izlemişsin işte Hiç mi utanmadın peki sadece soruyorum?
İki duble ile unutacak hale geldiyse hiç okumasın daha iyiİki duble rakı yudumluyordu, unutmuş herhalde
Tabi bizde teklif var ısrar yok. Zaten topu topu 3 bölüm yayınlandı ve en önemlisi okunması daha kolay, az diyalog olduğu için
Gayet de bölüm yorumları oluyor asıl sen kendi konuna bak, şöyle bir göz gezdir bence bu yorumu yapmadan önce.Aynen öyle, AB dizisi brnimki. Bütün okuyucularım kaliteli ve dikkatli, goygoyuna okumuyor ya da sadece kendi diyaloglarını okuyanlar falan yok
Sürekli ben Anadoluyum ben halkım diyorsun nasıl "TOTAL'den uzağım". :SÖyle mi dedi vay be ne zaman dedi?
Elinde belgeler var lan nesi iftira? Bal gibi izlemişsin işte Hiç mi utanmadın peki sadece soruyorum?
Kırgın Çiçekler izlemeyen herkes TOTAL'den uzaktırGayet de bölüm yorumları oluyor asıl sen kendi konuna bak, şöyle bir göz gezdir bence bu yorumu yapmadan önce.
Sürekli ben Anadoluyum ben halkım diyorsun nasıl "TOTAL'den uzağım". :S
Günlük dizi izlemekten niye utansın çocuk ben de izliyordum utanmadan gayet.
Diyorsun.Kırgın Çiçekler izlemeyen herkes TOTAL'den uzaktır
Sen izdivaç da izliyon
O zaman çeşitli etkenler ön planda olmuşturÖyle mi dedi vay be ne zaman dedi?