TVen Yürüyen Ölüler 14. Bölüm

Güzel olmuş eline sağlık. :D @sokak sanati olmayınca gülemedim bu bölümde. :A

Tenebris XanTier çıktı orda bi şok oldum zaten. Bakalım Yiğitt amacına ulaşacak mı?
Bir de Dosi var onun geçmişi de karanlık. :F Neyse işte bir sürü soru :A

Güzel olmuş. :lol:
Aksiyon tadındaydı, soru işaretleri de oluştuğu için gelecek bölümü merak ettirdi.

Bu arada ne güzel büyü yaptım öyle :A

Teşekkürler. :D Aslında zorlamadım çünkü bu şekilde bağlanacaktı olay zaten, 2 bölüm öncesinden hazırlıyordum. :A Hiç cadı dizisi izlememişler için biraz farklı gelebilir olaylar. :D

O ne demek şimdi. :F
Zaten açık bir kelime işte. Forum senin hayal gücünü etkliyor ama fantastik türde dizi yaptığın için etkilememesi gerek aslında :)

Güzel olmuş eline sağlık. :D @sokak sanati olmayınca gülemedim bu bölümde. :A

Tenebris XanTier çıktı orda bi şok oldum zaten. Bakalım Yiğitt amacına ulaşacak mı?
Bir de Dosi var onun geçmişi de karanlık. :F Neyse işte bir sürü soru :A
Teşekkürler. :D sokak sanati'nı ilk sezon çok kullandık, biraz mola verdiriyorum. :A

Güzel olmuş. :lol:
Aksiyon tadındaydı, soru işaretleri de oluştuğu için gelecek bölümü merak ettirdi.

Bu arada ne güzel büyü yaptım öyle :A
Teşekkürler beğeneceğini biliyordum, al sana farklı rol. :A Bu arada dün Harry potter'da benim büyüm geçti, sen birde bana uydurma diyorsun. :A

özgür ortalığı yine karıştırmış,tenebrisin xantier olduğu ortaya çıkmış oldu,bakalım dosi gücünü alacakmı? özgürün yaptığı planla bakalım ekip nasıl başa çıkacak,ayrıca alevlerin içinden kurtulmayı başaracaklarmı? Bully uyurken ona yaklaşan kim? bu arada diyaloglarda çok iyiydi:D:D bölüm sonunda yakamoz asi arkadaşları için yapacağı fedakarlık bakalım arkadaşlarını kurtaracakmı? öbür bölüm oldukça karışık bir bölüm olabilir,iyi bir bölüm olmuş,emeğine sağlık @mrt-06 bakalım öbür bölüm nasıl olacak:)

özgür ortalığı yine karıştırmış,tenebrisin xantier olduğu ortaya çıkmış oldu,bakalım dosi gücünü alacakmı? özgürün yaptığı planla bakalım ekip nasıl başa çıkacak,ayrıca alevlerin içinden kurtulmayı başaracaklarmı? Bully uyurken ona yaklaşan kim? bu arada diyaloglarda çok iyiydi:D:D bölüm sonunda yakamoz asi arkadaşları için yapacağı fedakarlık bakalım arkadaşlarını kurtaracakmı? öbür bölüm oldukça karışık bir bölüm olabilir,iyi bir bölüm olmuş,emeğine sağlık @mrt-06 bakalım öbür bölüm nasıl olacak:)
Teşekkürler, yarın ki bölümü kaçırmamanı öneririm. :D