Tam da okuyordum.Her gün farklı bir kişiliğe bürünüyorsun zaten.
Gece gece @dreamy gördüm biraz da ondan yorum alayım.
Tam da okuyordum.Her gün farklı bir kişiliğe bürünüyorsun zaten.
Gece gece @dreamy gördüm biraz da ondan yorum alayım.
Kötü oldu o zaman, ben okudun sandım. Neyse yarın gelince yorumunu görürüm.Tam da okuyordum.
Zaten açık bir kelime işte. Forum senin hayal gücünü etkliyor ama fantastik türde dizi yaptığın için etkilememesi gerek aslındaTeşekkürler. Aslında zorlamadım çünkü bu şekilde bağlanacaktı olay zaten, 2 bölüm öncesinden hazırlıyordum. Hiç cadı dizisi izlememişler için biraz farklı gelebilir olaylar.
O ne demek şimdi.
Gerçekten öldürmüş ben öldürmedim senaryomda iki senaryomda da @Harunnn60 benim farkım finalde öldürüyorum sadece @Harunnn60 @mrt-06Kendimi görememek beni kahrediyor.
Teşekkürler. sokak sanati'nı ilk sezon çok kullandık, biraz mola verdiriyorum.Güzel olmuş eline sağlık. @sokak sanati olmayınca gülemedim bu bölümde.
Tenebris XanTier çıktı orda bi şok oldum zaten. Bakalım Yiğitt amacına ulaşacak mı?
Bir de Dosi var onun geçmişi de karanlık. Neyse işte bir sürü soru
Teşekkürler beğeneceğini biliyordum, al sana farklı rol. Bu arada dün Harry potter'da benim büyüm geçti, sen birde bana uydurma diyorsun.Güzel olmuş.
Aksiyon tadındaydı, soru işaretleri de oluştuğu için gelecek bölümü merak ettirdi.
Bu arada ne güzel büyü yaptım öyle
Sen benim izleyicimi mi çalmaya çalışıyorsun. .ssGerçekten öldürmüş ben öldürmedim senaryomda iki senaryomda da @Harunnn60 benim farkım finalde öldürüyorum sadece @Harunnn60 @mrt-06
Yok 20 ya 21 istiyorum, 22 sonrası artık pek aktif olmuyor galiba forum.Yine 22.00'dan sonra olacak demi?
İyi o zaman sana göre ayarlarım. Bu hafta @pompy'i konuk etsen aslında rekor kırarsın.Yok 20 ya 21 istiyorum, 22 sonrası artık pek aktif olmuyor galiba forum.
Teşekkürler, yarın ki bölümü kaçırmamanı öneririm.özgür ortalığı yine karıştırmış,tenebrisin xantier olduğu ortaya çıkmış oldu,bakalım dosi gücünü alacakmı? özgürün yaptığı planla bakalım ekip nasıl başa çıkacak,ayrıca alevlerin içinden kurtulmayı başaracaklarmı? Bully uyurken ona yaklaşan kim? bu arada diyaloglarda çok iyiydi bölüm sonunda yakamoz asi arkadaşları için yapacağı fedakarlık bakalım arkadaşlarını kurtaracakmı? öbür bölüm oldukça karışık bir bölüm olabilir,iyi bir bölüm olmuş,emeğine sağlık @mrt-06 bakalım öbür bölüm nasıl olacak
15 çok geldiyse benimki var 5 bölüm henüz15 bölümü okumamı istiyorsun doğru mu anladım?
İkisinin de toplu özeti yok mu ya? Haşmetli adminimiz öyle bir özellik getirmeli konulara Her konunun altında ''özet geç'' butonu olmalı15 çok geldiyse benimki var 5 bölüm henüz