Birde en sevdiğin dizinin isminde.Kendimi görememek beni kahrediyor.![]()
Birde en sevdiğin dizinin isminde.Kendimi görememek beni kahrediyor.![]()
Bu zulüm ne zaman bitecek.Birde en sevdiğin dizinin isminde.![]()
Tam forumdan çıkıyordum ablacım iyi hatırlattın.
Gece gece bu yapılır mı?Bu zulüm ne zaman bitecek.
Şunu da bırakayım şuraya
![]()
yap yorumunuda öyle çık cnm 7.bölümdede büyük süpriz varTam forumdan çıkıyordum ablacım iyi hatırlattın.Ama uzun yazmıycam birde diğer tarafa bakıyım çıkmadan.
Gece gece bu yapılır mı?![]()
Defenders'ı izledin mi.ssyap yorumunuda öyle çık cnm 7.bölümdede büyük süpriz var![]()
Öyle işte.Tam forumdan çıkıyordum ablacım iyi hatırlattın.Ama uzun yazmıycam birde diğer tarafa bakıyım çıkmadan.
Gece gece bu yapılır mı?![]()
Diğer tarafa da baksana sen bi, bir şey attım.yap yorumunuda öyle çık cnm 7.bölümdede büyük süpriz var![]()
Diğer tarafa da baksana sen bi, bir şey attım.![]()
Tamam cnm @mrt-06Defenders'ı izledin mi.ss
Öyle işte.![]()
Biraz durgun gibi ama son sahne harika.
Benim mesai 5'te bitiyor, daha yeni başladık .DYorum yazdım ben de çıkayım artık @XanTier sen de yorumla artık gece oldu.![]()
Harry Pottter molalarımda kontrol ederim senle gece sohbeti güzel oluyordu..Benim mesai 5'te bitiyor, daha yeni başladık .D
Tamam, şu anda meşgulüm ama. Buna asla mola verememHarry Pottter molalarımda kontrol ederim senle gece sohbeti güzel oluyordu..
Sürekli bir uğraş/iş halindesin.Tamam, şu anda meşgulüm ama. Buna asla mola veremem![]()
Tahmin etmek bile istemezsin boşverSürekli bir uğraş/iş halindesin.![]()
Az çok tahmin edebiliyorum.Tahmin etmek bile istemezsin boşver![]()
Hayır, tahmin ettiğin gibi eşc*nsel videoları izlemiyorumAz çok tahmin edebiliyorum.![]()
Niye sansürledin?Hayır, tahmin ettiğin gibi eşc*nsel videoları izlemiyorum![]()
Şu anda kara mizahın doruklarındayımNiye sansürledin?Niye bugün eşcinselliğe taktın?
![]()
Her gün farklı bir kişiliğe bürünüyorsun zaten.Şu anda kara mizahın doruklarındayım![]()