TVen Yürüyen Ölüler 14. Bölüm

Dissi kaldırırım da sen kendin kaldırsan daha iyi. :A

@Tolstoyevski 16. bölümde diziye dahil oldun haberin olsun, zaman başlayacaksın. :A

Yarın ve pazar listedekileri komple okuyacağım başta Hissikalıpvervuhuu olmak üzere :A Benim dizinin bölüm 4'ü de bugün yarın yayınlanacak (mesaj gitmiştir sanırım :A) son kısımları beğenmediğim için ufak değişiklikler yapacağım bayadır göz sorunlarım yüzünden vakit bulamıyordum. :D

Yarın ve pazar listedekileri komple okuyacağım başta Hissikalıpvervuhuu olmak üzere :A Benim dizinin bölüm 4'ü de bugün yarın yayınlanacak (mesaj gitmiştir sanırım :A) son kısımları beğenmediğim için ufak değişiklikler yapacağım bayadır göz sorunlarım yüzünden vakit bulamıyordum. :D
Peki tamamdır. :Z Benim aklımda zaten yarın okurum ben de. :D Zaten iki gündür yoktun özelden soracaktım nerdeydin diye herhalde göz sorunu. :D

Herkesin ilk tercihidir Hissikablelvuku gördüğün üzere @Doğu :A

@Doğu nun sözü var, ilk senin şu Kanlı Ay 'ı okuyacağım dedi, madem kırk yılın başı dizi yapmışsın okumamak olmazdı diye de ekledi :A
Öyle mi dedi vay be ne zaman dedi? :A
TOTAL izleyici bizi tercih ediyor halkın dizisi. :A @Doğu
Tamam da ben TOTAL değilim :A Halktan baya bi koptum bu aralar :A

Elinde belgeler var lan nesi iftira? :A Bal gibi izlemişsin işte :A Hiç mi utanmadın peki sadece soruyorum? :A

Elinde belgeler var lan nesi iftira? :A Bal gibi izlemişsin işte :A Hiç mi utanmadın peki sadece soruyorum? :A

İki duble rakı yudumluyordu, unutmuş herhalde :A

Tabi bizde teklif var ısrar yok. Zaten topu topu 3 bölüm yayınlandı ve en önemlisi okunması daha kolay, az diyalog olduğu için :A

İki duble rakı yudumluyordu, unutmuş herhalde :A

Tabi bizde teklif var ısrar yok. Zaten topu topu 3 bölüm yayınlandı ve en önemlisi okunması daha kolay, az diyalog olduğu için :A
İki duble ile unutacak hale geldiyse hiç okumasın daha iyi :A

3 bölümse seninkinden başlayalım bari :A

Aynen öyle, AB dizisi brnimki. Bütün okuyucularım kaliteli ve dikkatli, goygoyuna okumuyor ya da sadece kendi diyaloglarını okuyanlar falan yok :A
Gayet de bölüm yorumları oluyor asıl sen kendi konuna bak, şöyle bir göz gezdir bence bu yorumu yapmadan önce. :A

Sürekli ben Anadoluyum ben halkım diyorsun nasıl "TOTAL'den uzağım". :S

Günlük dizi izlemekten niye utansın çocuk ben de izliyordum utanmadan gayet. :A

Gayet de bölüm yorumları oluyor asıl sen kendi konuna bak, şöyle bir göz gezdir bence bu yorumu yapmadan önce. :A

Sürekli ben Anadoluyum ben halkım diyorsun nasıl "TOTAL'den uzağım". :S

Günlük dizi izlemekten niye utansın çocuk ben de izliyordum utanmadan gayet. :A
Kırgın Çiçekler izlemeyen herkes TOTAL'den uzaktır :A

Sen izdivaç da izliyon :A