TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 56.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nisa olayını bilen arkadaşlar belli biz gizli örgütten birileri yaptı bu itirafı kesin. Hanginiz.:A @Yiğitt @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
Ben bahsedince Kaan kızmıştı. Kim buldu bu cesaretide o itirafı yaptı.:A Çiğdem yapmaz ben itiraf yapmadım bu hafta. 3 zanlı belli:A
La ben geldikten sonra 100 sayfa sizin konuşmaları okudum, siz iki akıllı bu durumu itiraf yapmadınız mı Kaana şaka diye? :A Ne diye yazdınız o zaman, ondan herkesin bilmesi lazım? :F

Bende bana giydirirler diye zırhımı almıştım baya şaşırdım:F

Şu yoruma çok güldüm. Deniz kimseyi üzmeye gerek yok demiş ama zamanında kart kraliçe diğer insanlarla dalga geçince üzenler şimdi bedel ödeyince mi üzmeye gerek yok diyor.
Yalan dolana tahammülümüz yok forumcak, normal yani. :A
Çok şükür bu gece her şey net ortaya çıktı. :A Tiyatro son kapanışı yaptı. :A

İtiraflar hk yorum yapacak pek bir şey yok.
Bu Nisa olayı neydi biri bana anlatsın. :A

Yorumun için teşekkür @XanTier seni çok severim bilirsin zaten. Ayrıca yakışıklı çıkmışsın. Gömlek nerede. :A Foruma eskisi kadar vakit ayırmam mümkün değil. Hayat şartları veda etmeden önceki gibi değil. Çok şey değişti. Sabah ve gece girip etiketlere bakıp çıkıyorum diyebilirim. En çok kullandığım buton forumu okundu işaretle. :D
Yeterince çaba gösterdiğini düşünmüyorum :A

La ben geldikten sonra 100 sayfa sizin konuşmaları okudum, siz iki akıllı bu durumu itiraf yapmadınız mı Kaana şaka diye? :A Ne diye yazdınız o zaman, ondan herkesin bilmesi lazım? :F

Aynen ama fikir babası @mrt-06 'ydi. Ben masumum.:A
Hey gidi günler ne olaylara imza atmışım.:A Kaan delirmişti ama:A

Siz zaten onu tahta oturmuşsunuz. :D
Ayrıca kendisiyle ilgili olumsuz hiçbir fikrim yok, bu kadar cadı gibi anlatılınca inanasım gelmiyor hiçbir şekilde.

Siz zaten onu tahta oturmuşsunuz. :D
Ayrıca kendisiyle ilgili olumsuz hiçbir fikrim yok, bu kadar cadı gibi anlatılınca inanasım gelmiyor hiçbir şekilde.

Kraliçe olmak başka bi şey. Çok konuştuk diye kraliçe olunmaz çok yanlış düşündün. Bak Çiğdem 3 gün yoktu forum boştu. İşte kraliçe olmak bu demek. Ama o 2 aydır yok anca itiraf gelir yaptığı oyunlar konuşulur sonrada çeker gider yada gelir konuşmaya yüzü olmaz.😉

Eee o zaman tüm forum biliyor, kim kaldı ki geriye tahmin yapacaz? :A

Ah Kaan'ım benim, üzdünüz güzelim gariban çocuğunu. :T :bhr:

Tam açık etmemiştik ama. Bana kalsa bülbül gibi şakıyacağım ama @mrt-06 ağırdan aldı.:F

Yarasını deştik biz. Hem sen Nisa'cıydın niye Kaan'a üzülüyormuş gibi yapıyorsun.:A Kız olsam onun gibi olurum diyordun.:A

Kraliçe olmak başka bi şey. Çok konuştuk diye kraliçe olunmaz çok yanlış düşündün. Bak Çiğdem 3 gün yoktu forum boştu. İşte kraliçe olmak bu demek. Ama o 2 aydır yok anca itiraf gelir yaptığı oyunlar konuşulur sonrada çeker gider yada gelir konuşmaya yüzü olmaz.😉
Bu kadar marjinal karalamalara inanamam maalesef kolay kolay.

Tam açık etmemiştik ama. Bana kalsa bülbül gibi şakıyacağım ama @mrt-06 ağırdan aldı.:F

Yarasını deştik biz. Hem sen Nisa'cıydın niye Kaan'a üzülüyormuş gibi yapıyorsun.:A Kız olsam onun gibi olurum diyordun.:A
Ben severim Nisa'yı zaten, gelsin diye hala bekliyorum o ayrı konu. Ama Kaan'a yaptığı yanlış bir gerçek, inkar edilemez orası. :D

Kralice ? O ne demek ki. Burası admin tarafından yönetiliyor sanıyordum :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy