Bu iş canlı yayında olmamalı yoksa kan çıkar buradan özel bir yayın yapılsın işin moderatörlüğünüde ben yaparsam saç baş kavga çıkar.

Bir akıllı Tzira var ama oda aktif değil çok.![]()
Senden şüphelendim okuyunca ama Çiğdem'e de laf atılmış, sen olamazsın.Neyse @Harunnn60 bile bilmiyormuş olayı yani itiraf @mrt-06 'nın ama o çekinir Kaan'a laf atmaktan korkuyor galiba bilmiyorum kim yaptı![]()
Pek açılması istenen bir konu değil, Kaan gelince anlatır sana.O ne yapmıştı Kaan'a?
Ben yazsam anonim yapmazdım. 😛 Bu arada 2015'ten bir mesajımda sokak dansçısı yazdığımı görmüştüm ne kadar eskiye gidiyor acaba?Ağzını yırtarım ben bu çocuğun.@yatutarsa dansçı senin uydurman. @mrt-06 çalgıcı senin uydurman. İkiniz şüphelisiniz
![]()
Az biraz biliyordum ama Bully bu konulara tepkili galibaNeyse @Harunnn60 bile bilmiyormuş olayı yani itiraf @mrt-06 'nın ama o çekinir Kaan'a laf atmaktan korkuyor galiba bilmiyorum kim yaptı![]()
Ben yazsam anonim yapmazdım. 😛 Bu arada 2015'ten bir mesajımda sokak dansçısı yazdığımı görmüştüm ne kadar eskiye gidiyor acaba?Kendi kendime kahkaha atıyorum hatırladıkça.
Senden şüphelendim okuyunca ama Çiğdem'e de laf atılmış, sen olamazsın.
Pek açılması istenen bir konu değil, Kaan gelince anlatır sana.![]()
Başka olay bul artık.Niye eskilere gidiyorsun gel yenilerini yaz.
Yok ben itiraf yapamadım bu hafta. Şu rüzgar esti olayı ile ilgili yapardım belki onuda boş verdim zaten ağzı olan konuşur dedim ki öyle de oldu![]()
Estirdi ama kız.Niye eskilere gidiyorsun gel yenilerini yaz.
Yok ben itiraf yapamadım bu hafta. Şu rüzgar esti olayı ile ilgili yapardım belki onuda boş verdim zaten ağzı olan konuşur dedim ki öyle de oldu![]()
Merakla bekliyorumBu iş canlı yayında olmamalı yoksa kan çıkar buradan özel bir yayın yapılsın işin moderatörlüğünüde ben yaparsam saç baş kavga çıkar.![]()
![]()
Herkes biliyor ve böyle yazıyor soranlara. Ne ilginç insanlarsınız.Senden şüphelendim okuyunca ama Çiğdem'e de laf atılmış, sen olamazsın.
Pek açılması istenen bir konu değil, Kaan gelince anlatır sana.![]()
Başka olay bul artık.![]()
Valla benim bildiğim 4-5 kişi biliyoruz, o dönem sen de biliyordun. Onun dışında ben yokken itiraf konusu dönmüş, kim biliyor kim anladı orasını bilemem ben. Geçip de bana özel söylenen ve açılması pek istenmeyen konuyu açmam doğru olmaz.Herkes biliyor ve böyle yazıyor soranlara. Ne ilginç insanlarsınız.Kaan'a sorayım bir ara bari.
Bu iş canlı yayında olmamalı yoksa kan çıkar buradan özel bir yayın yapılsın işin moderatörlüğünüde ben yaparsam saç baş kavga çıkar.![]()
![]()
Estirdi ama kız.![]()
@XanTier'in verdiği mülakatı çok beğendim. Birkaç yıl önce yüzünü bir konuda görmüştüm ama unutmamışım.![]()
Ben sevmiyorum o kavgaları, dizi için kavga etmek mantıksız geliyor. Ama kanal için birbirimize girebiliriz.Tekrar Vadi Beren savaşı başlasın ben onu bekliyorum. Ortalık alev alır.![]()
Şu lafa bak Allah'ımHızlı ama yokuş aşağı. Yani dibe iniyor o yüzden esiyor yoksa aldanma.😎
Şu lafa bak Allah'ım![]()
Valla benim bildiğim 4-5 kişi biliyoruz, o dönem sen de biliyordun. Onun dışında ben yokken itiraf konusu dönmüş, kim biliyor kim anladı orasını bilemem ben. Geçip de bana özel söylenen ve açılması pek istenmeyen konuyu açmam doğru olmaz.