TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 56.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş canlı yayında olmamalı yoksa kan çıkar buradan özel bir yayın yapılsın işin moderatörlüğünüde ben yaparsam saç baş kavga çıkar. :A :A

Ağzını yırtarım ben bu çocuğun.:A @yatutarsa dansçı senin uydurman. @mrt-06 çalgıcı senin uydurman. İkiniz şüphelisiniz:A
Ben yazsam anonim yapmazdım. 😛 Bu arada 2015'ten bir mesajımda sokak dansçısı yazdığımı görmüştüm ne kadar eskiye gidiyor acaba? :D Kendi kendime kahkaha atıyorum hatırladıkça.

Ben yazsam anonim yapmazdım. 😛 Bu arada 2015'ten bir mesajımda sokak dansçısı yazdığımı görmüştüm ne kadar eskiye gidiyor acaba? :D Kendi kendime kahkaha atıyorum hatırladıkça.

Niye eskilere gidiyorsun gel yenilerini yaz.:Z

Senden şüphelendim okuyunca ama Çiğdem'e de laf atılmış, sen olamazsın. :A

Pek açılması istenen bir konu değil, Kaan gelince anlatır sana. :)

Yok ben itiraf yapamadım bu hafta. Şu rüzgar esti olayı ile ilgili yapardım belki onuda boş verdim zaten ağzı olan konuşur dedim ki öyle de oldu:A

Senden şüphelendim okuyunca ama Çiğdem'e de laf atılmış, sen olamazsın. :A

Pek açılması istenen bir konu değil, Kaan gelince anlatır sana. :)
Herkes biliyor ve böyle yazıyor soranlara. Ne ilginç insanlarsınız. :D Kaan'a sorayım bir ara bari.

@XanTier'in verdiği mülakatı çok beğendim. Birkaç yıl önce yüzünü bir konuda görmüştüm ama unutmamışım. :D

Herkes biliyor ve böyle yazıyor soranlara. Ne ilginç insanlarsınız. :D Kaan'a sorayım bir ara bari.
Valla benim bildiğim 4-5 kişi biliyoruz, o dönem sen de biliyordun. Onun dışında ben yokken itiraf konusu dönmüş, kim biliyor kim anladı orasını bilemem ben. Geçip de bana özel söylenen ve açılması pek istenmeyen konuyu açmam doğru olmaz.

Bu iş canlı yayında olmamalı yoksa kan çıkar buradan özel bir yayın yapılsın işin moderatörlüğünüde ben yaparsam saç baş kavga çıkar. :A :A

@mrt-06 programı yine tven'de yapalım zaten bu kadar şey bir bölümde bitmeyeceğinden 13 bölüm falan sürer taraflar üçer kişilik her şey hazır :A

Valla benim bildiğim 4-5 kişi biliyoruz, o dönem sen de biliyordun. Onun dışında ben yokken itiraf konusu dönmüş, kim biliyor kim anladı orasını bilemem ben. Geçip de bana özel söylenen ve açılması pek istenmeyen konuyu açmam doğru olmaz.

Bende akıl mı kaldı. O dönemleri hatırlamam bile. Neyse. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy