TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 56.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanıt 10 adet itiraf kanıt bizim foruma gizliden giriyor dediğimiz ve geri döndüğünde rüzgar muhabbeti yapması. Bunada kanıt çıkar elbette..
İtiraflar sadece insanların yorumları. Kanıt olarak gösterilemez. :A
Geri dönünce bildirimleri kontrol etmiş olması ve itiraflar konusuna gelmesi daha olası değil mi? :A
Kanıt dediğin şüphe içermez. :A

İtiraflar sadece insanların yorumları. Kanıt olarak gösterilemez. :A
Geri dönünce bildirimleri kontrol etmiş olması ve itiraflar konusuna gelmesi daha olası değil mi? :A
Kanıt dediğin şüphe içermez. :A

İtirafların ardından fake hesabının silinmesinin ardından foruma girmesi bana manidar geliyor ve şüphesiz bi şekilde o olduğuna inanıyorum aşk fili.:A

İtirafların ardından fake hesabının silinmesinin ardından foruma girmesi bana manidar geliyor ve şüphesiz bi şekilde o olduğuna inanıyorum aşk fili.:A
Onun fake hesabı olduğu hiçbir zaman teyit edilmedi diye biliyorum? Kim dedi onu? Atacan z ile başlayan birisi ile IP'si çkışıyordu demişti :D

Ya sen Şelale'nin orada oturmuyor muydun, benim aklımda hep öyle kalmışsın. Yeni falan mı taşındınız İncirli'ye? :D
Danışment'te tam olarak Hep buradaydım. :D
Şelale biraz uzak. :D

Onun fake hesabı olduğu hiçbir zaman teyit edilmedi diye biliyorum? Kim dedi onu? Atacan z ile başlayan birisi ile IP'si çkışıyordu demişti :D

Ip olayını açma. Atacan geçen hafta sert bi şekilde uyardı konuşmayın dedi ama ip yanlış bunu söyleyebilirim.:X

İtiraf 11
Çiğdem olmayınca forum olmuyor hep bir eksik hep bir neşesiz kalıyor, dön kraliçem dön artık. :(

@mrt-06 diye tahmin ediyorum bu yılkı zorunlu ayrılıkta bitti tşşk ederim cnm bende sizleri özlüyorum zaten emcburi dışında forumdana ra vermememinde en büyük sebebi bu:bhr::bhr::bhr:

@XanTier sohbeti samimi olmuş zaten itiraflara oranla sohbetler daha ilgimi çekiyor @Ahmed e programa bu kısmıda eklediğinden dolayı tekrardan emeklerine sağlık :bhr:

Hevesini kırmak istemezdim ama bu iftiralara cevap vermeyecekmiş yani ne derler başka bahara. :A

Ne yalan söyleyeyim bir cevap beklerdim bu kadar şeye. Kendisi bilir,kendisini seven insanları mahçup çıkardı ve unutma ki mahçup çıkanlardan biride sensin. Yine de çok yüklenildiğinin farkındayım ve bu yüzden cevap beklerdim, beni üzdü ve senide mutlu etmemeli bu durum. Cevap vermeyecek olması onu haklı çıkarmıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy