bence.mrt-06![]()
Troll zaten yaa ciddiye akmaya gerek yok
bence.mrt-06![]()
10 kişi arasından en sevdiğiniz 5 kişiyi seçin dememiş ki. Öyle dese seni seçerdimZenasu diyorum ben
Ben senle küsüm o kadar okuttuk ettik bir yorum yok![]()
Bende zaten ona şaşırdım, yoksa geçen haftalar bu kadar itoraf gelmesine anlam veremiyordum![]()
Hevesini kırmak istemezdim ama bu iftiralara cevap vermeyeceğini söyledi yani ne derler başka bahara.MayısYılanı ile Gel Yoluşalım yakında tven'de!![]()
![]()
İtiraflar sadece insanların yorumları. Kanıt olarak gösterilemez.Kanıt 10 adet itiraf kanıt bizim foruma gizliden giriyor dediğimiz ve geri döndüğünde rüzgar muhabbeti yapması. Bunada kanıt çıkar elbette..
Yeni bölümü yayınlamayacak mısın.10 kişi arasından en sevdiğiniz 5 kişiyi seçin dememiş ki. Öyle dese seni seçerdim![]()
Ben sevdiklerime arada trip yaparım.10 kişi arasından en sevdiğiniz 5 kişiyi seçin dememiş ki. Öyle dese seni seçerdim![]()
Evet, bu konuyu konuşmuştuk senle 1 yıl önce falan
Aa unuttum en onuYeni bölümü yayınlamayacak mısın.![]()
İtiraflar sadece insanların yorumları. Kanıt olarak gösterilemez.
Geri dönünce bildirimleri kontrol etmiş olması ve itiraflar konusuna gelmesi daha olası değil mi?
Kanıt dediğin şüphe içermez.![]()
Ya sen Şelale'nin orada oturmuyor muydun, benim aklımda hep öyle kalmışsın. Yeni falan mı taşındınız İncirli'ye?Evet, bu konuyu konuşmuştuk senle 1 yıl önce falan
Aa unuttum en onu![]()
Trip atanları hiç sevmem. Bana bir daha
Verecek cevabı olmayınca ne yapsın, başka bahara artık.Hevesini kırmak istemezdim ama bu iftiralara cevap vermeyecekmiş yani ne derler başka bahara.![]()
11 reyting alan diziyi mi unuttun Allah seni ne etmesin. Neyse geç değil başla hemen.Evet, bu konuyu konuşmuştuk senle 1 yıl önce falan
Aa unuttum en onu![]()
Onun fake hesabı olduğu hiçbir zaman teyit edilmedi diye biliyorum? Kim dedi onu? Atacan z ile başlayan birisi ile IP'si çkışıyordu demiştiİtirafların ardından fake hesabının silinmesinin ardından foruma girmesi bana manidar geliyor ve şüphesiz bi şekilde o olduğuna inanıyorum aşk fili.![]()
Danışment'te tam olarak Hep buradaydım.Ya sen Şelale'nin orada oturmuyor muydun, benim aklımda hep öyle kalmışsın. Yeni falan mı taşındınız İncirli'ye?![]()
Verecek cevabı olmamasından değil bu aslı astarı olmayan şeylerle uğraşmanın sonu olmadığı için.Verecek cevabı olmayınca ne yapsın, başka bahara artık.![]()
Onun fake hesabı olduğu hiçbir zaman teyit edilmedi diye biliyorum? Kim dedi onu? Atacan z ile başlayan birisi ile IP'si çkışıyordu demişti![]()
Acelesi yok bence11 reyting alan diziyi mi unuttun Allah seni ne etmesin. Neyse geç değil başla hemen.![]()
Hevesini kırmak istemezdim ama bu iftiralara cevap vermeyecekmiş yani ne derler başka bahara.![]()
neden böyle düşünmüş şaşırtıcı.Verecek cevabı olmamasından değil bu aslı astarı olmayan şeylerle uğraşmanın sonu olmadığı için.![]()