Okumadığını düşünmüştüm ama gündem yoğundu sıra gelmemişBende senden nefret ediyorum bu arada![]()
Okumadığını düşünmüştüm ama gündem yoğundu sıra gelmemişBende senden nefret ediyorum bu arada![]()
Valla o dönem benden önce sen biliyordun, ben sonradan öğrenmiştim.Bende akıl mı kaldı. O dönemleri hatırlamam bile. Neyse.![]()
Ben sevmiyorum o kavgaları, dizi için kavga etmek mantıksız geliyor. Ama kanal için birbirimize girebiliriz.![]()
![]()
Merakla bekliyorum![]()
Okumadığını düşünmüştüm ama gündem yoğundu sıra gelmemiş![]()
Aşkın bittiğini söylemedim, eski nickimi özlediğim için döndümTam okumadım ama ismimin geçtiği kısımları radara aldım okudum.
Amoureux'un anlamının geyiği dönmüştü zaten. Demek aşık oldun profil ismini değiştirdin ve aşk bitti isim değişti ilginç.![]()
Aşkın bittiğini söylemedim, eski nickimi özlediğim için döndüm![]()
Olmaycak ilişkiler platoniğe mecburdur.Platonik devam ediyor yani yada hep platonikti![]()
Olmaycak ilişkiler platoniğe mecburdur.
Olacak ilişkiyi denedim, onda da ayrıldık![]()
Onu yazanın hayal gücü iyiymiş.Bana yapılan itiraflara ne diyorsun sence yılan dilimi çekmem mi gerekiyor.Yada örgüt olayına inanıyor musun. Diriliş içinde yapmış olabiliriz bu işi.
![]()
İşiniz gücünüz tahminler üstünden konuşmak. Kanıt sunun da inanalımSence yaprak mi yaren mi![]()
Onu yazanın hayal gücü iyiymiş.Ama 13'e çok güldüm.
![]()
Aşksız katil olmazAcaba dizinde bu aşkın esintilerini bulabilirmiyiz![]()
Zenasu diyorum benSence yaprak mi yaren mi
Acaba dizinde bu aşkın esintilerini bulabilirmiyiz![]()
Ben senle küsüm o kadar okuttuk ettik bir yorum yokİşiniz gücünüz tahminler üstünden konuşmak. Kanıt sunun da inanalım![]()
İşiniz gücünüz tahminler üstünden konuşmak. Kanıt sunun da inanalım![]()
Aşksız katil olmaz
Aşkı da en iyi aşık adam anlatır![]()
Kanıt 10 adet itiraf kanıt bizim foruma gizliden giriyor dediğimiz ve geri döndüğünde rüzgar muhabbeti yapması. Bunada kanıt çıkar elbette..