TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 56.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf 11'i @mrt-06'nın yaptığı açık ve net niye anonim olarak yayınlanmış anlamadım. Kötü bir şey de yok ortada. :A

İtiraf 2 Warlords un yazdığı mesaj sayısı belli, kaç yıldır forumda onu da biliyoruz, hala değiştirmek istemek ve ya beklemek neyin mantığı. :D
İtiraf12 Turkuazz efendi, kibar bir isim, hatta bunu bir keresinde konuşmuştuk forumun en kibar üyesi. Forumda kavgalar eksik olmuyor Maşallah, ama sırf bu yüzden tartışacak değil ya. :D

Ben haksızlığı pek sevmem haksız duruma düşürülen kişiyi genelde savunurum bundan :D

Alttan alttan yürütmüş kimsenin de ruhu duymamışsa şapka çıkarın :A
Sinsice yapılan birşeye ne zamandan beri şapka çıkartılıyor ? :D

Sen niye savunuyorsun bence boşver. Sana daha beter zarar verir bu durum :)

Sen biliyorsundur bu Nisa olayını @RüzgarGülü bir anlatsana. :D
Yok ben birisine bakıyorum anlıyorum balık baştan kokmuşsa zaten alaka bile kurmam onunla. O da öyle birisi işte :)

İtiraf 2 Warlords un yazdığı mesaj sayısı belli, kaç yıldır forumda onu da biliyoruz, hala değiştirmek istemek ve ya beklemek neyin mantığı. :D
İtiraf12 Turkuazz efendi, kibar bir isim, hatta bunu bir keresinde konuşmuştuk forumun en kibar üyesi. Forumda kavgalar eksik olmuyor Maşallah, ama sırf bu yüzden tartışacak değil ya. :D
Anonimden niye itiraf yapıyorsun ki bana :F

Nisa olayını bilen arkadaşlar belli biz gizli örgütten birileri yaptı bu itirafı kesin. Hanginiz.:A @Yiğitt @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
Ben bahsedince Kaan kızmıştı. Kim buldu bu cesaretide o itirafı yaptı.:A Çiğdem yapmaz ben itiraf yapmadım bu hafta. 3 zanlı belli:A

Bu arada 30. itirafı kim yaptı? :A Geniş bir kazan kurup Nisa olayını bilenleri seçmemiz lazım. Aslında onu da bilmeyen kalmamış, kimse de gelmedi aklıma. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...