RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Genelde ateşler saçan sen niye böyle oldunBu forumda sürekli veda ediyorum deyip gelenleri gördük ilk kez değil ki![]()
Genelde ateşler saçan sen niye böyle oldunBu forumda sürekli veda ediyorum deyip gelenleri gördük ilk kez değil ki![]()
Forumda öyle tipleri gördün diye toz kondurmamak olmaz.La bu forumda ne şirret berbat ötesi tipler gördüm ben, toz kondurmuyorsam sebebi biraz da bu![]()
Bir beni böyle korumadın be.Bence abartılacak bir durum değil kimseyi üzmeye kırmaya değmeyecek kadar basit nedenler![]()
Ben haksızlığı pek sevmem haksız duruma düşürülen kişiyi genelde savunurum bundanGenelde ateşler saçan sen niye böyle oldun![]()
![]()
Alttan alttan yürütmüş kimsenin de ruhu duymamışsa şapka çıkarınForumda öyle tipleri gördün diye toz kondurmamak olmaz.![]()
@sokak sanati na yılan felan denmesi ne kadar trajikomik birşey. Anonimden yapmayın da böyle şeyleri yüzüne söyleyin birisinin.![]()
Ne yani biz mi haksızız?Ben haksızlığı pek sevmem haksız duruma düşürülen kişiyi genelde savunurum bundan
Alttan alttan yürütmüş kimsenin de ruhu duymamışsa şapka çıkarın![]()
Sinsice yapılan birşeye ne zamandan beri şapka çıkartılıyor ?Ben haksızlığı pek sevmem haksız duruma düşürülen kişiyi genelde savunurum bundan
Alttan alttan yürütmüş kimsenin de ruhu duymamışsa şapka çıkarın![]()
Seni belediye korusun demek ki gerçekleri görmüş biriBir beni böyle korumadın be.İtiraf 28 'de tek koz Deniz demiş.
Ne diyorsun.
![]()
Bu hafta sıkıcı kanka, git Doktorları izle senGrey's Anatomy mi izlesem itirafları mi.![]()
Yok ben birisine bakıyorum anlıyorum balık baştan kokmuşsa zaten alaka bile kurmam onunla. O da öyle birisi işteSen biliyorsundur bu Nisa olayını @RüzgarGülü bir anlatsana.![]()
Anonimden niye itiraf yapıyorsun ki banaİtiraf 2 Warlords un yazdığı mesaj sayısı belli, kaç yıldır forumda onu da biliyoruz, hala değiştirmek istemek ve ya beklemek neyin mantığı.
İtiraf12 Turkuazz efendi, kibar bir isim, hatta bunu bir keresinde konuşmuştuk forumun en kibar üyesi. Forumda kavgalar eksik olmuyor Maşallah, ama sırf bu yüzden tartışacak değil ya.![]()
Bana niye zarar versin ki ben olduğum gibiyim her zaman içim neyse dışım da o rahatım yaniSinsice yapılan birşeye ne zamandan beri şapka çıkartılıyor ?
Sen niye savunuyorsun bence boşver. Sana daha beter zarar verir bu durum![]()
Yok ben birisine bakıyorum anlıyorum balık baştan kokmuşsa zaten alaka bile kurmam onunla. O da öyle birisi işte
Anonimden niye itiraf yapıyorsun ki bana![]()
Zorunda mıyım?Benim hakkımda yapılan itirafa cevabım; benim ne yapmacıklığımı gördün be![]()
@sokak sanati na yapılan itiraflar troll gibi duruyor.
@xemrexxx etiket olayında sende bahsediyorlar bence.
@Aserat sende linç yemişsin
@XanTier beni yorumlamamışsınBirde alınmayın demişsin ama heyecanlandım bende.
@Ahmad eline sağlık![]()
yok Valla, prensip olarak 2013 öncesi üyeleri eleştirmiyorum.Yok ben birisine bakıyorum anlıyorum balık baştan kokmuşsa zaten alaka bile kurmam onunla. O da öyle birisi işte
Anonimden niye itiraf yapıyorsun ki bana![]()