Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

Kaç olursa artık sabahtan akşama bakılır mı alemsiniz 😀

Aga Raci-Bahadır gittikten sonra Vadi azalarak bitti maalesef bunu kabul edemiyorlar. Necati Şaşmaz'ın senaryo yazmayla ilgili bir eğitimi mi var? Ya da şıtandart Kazım'ın yancısı Cahit Raci usta gittikten sonra nasıl konseptin bel kemiği oldu?

Yapılacak şeyi söylüyorum. Necati bu dakikadan sonra sadece yapımcı ve Polat olacak. Selman Kayabaşı ya da Mete Yarar ayarında bir konsept danışmanı, 2-3 tane de kaliteli senarist bulunursa yine kanallar kapıda kuyruk olacak bunu biliyorum. Ayrıca Cahit denen kımıl zararlısını komple yollayıp Gürkan Uygun ayarında bir sağ kol getirmeleri lazım. Akif'i geri diriltseler ona bile razıyım bak :F :F

Aynen öyle usta, Raci Şaşmaz gittikten sonra cidden baya bir çöküş yaşadılar, Kılkuyruk Cahit iyice kendini efsane yapmaya çalıştı , hatta hatırlarsan geçen sezon Abdülhey'in adamları dövdügü aynı yerde kavga etti :A:A Kendini Abdül, Memati gibi yapmak istiyor ama kusura bakmasın yanına yanaşamaz

Dedigin gibi Konsept danışması, Senarist ve Polat Alemdar'ın yanına yakışacak düzeyde oyuncular lazım

Yoksa 2018 'in başında çekilecek dizide hüsrana ugrarız yine geçen sezon oldugu gibi.

Kenan, Yusuf, Azra ve Asya ile gitmez koskoca dizi. Onların tribini çekemeyiz hiiç

Aynen öyle. Kurtlar Vadisi Irak prodüksiyon bakımından Türk sinema tarihinin en iyi filmidir. Yıl olmuş 2017 hala yanına sadece DAĞ II yaklaşabildi. Onun da devlet desteği vardı zaten. Bi zahmet olsun yani :A Gerçek silahlar kullanmışlar filmde burda hala çatapat falan kullanıyorlar. Mesela Irak'taki canlı bomba sahnesi Hollywood standartlarındadır. Zaten yapım ekibinde Amerika menşeili elemanlar da vardı. Filmin sonundaki Credits kısmında oku oku bitmiyor full gavur dolu :A

Senaryo olarak ise Gladyo filminin bende yeri çok ayrıdır. Hatta şahsen Irak filminden daha çok severim. İskender'in o muazzam müziği, karakteri ve filmin bitişinden sonra diziyle bağlantı kurulması.. Başlı başına bir kurgu destanıydı. Bu filmler arasında senaryo olarak en sönük kalan bence Filistin filmi olmuştur.

Ah ah, Gladio'nun yeri bambaşka be usta, İskender'in duruşu müziği ve SENARYO efsaneydi ya.

Gerçekten Raci Şaşmaz'a bu konuda ne kadar teşekkür etsek az böylesine efsane senaryoyu, kadroyu bizlere gösterdigi yaşattıgı için.

Kurtlar Vadisi Irak, Gladio hepsi bir muhteşemdi, hele o dedigin patlama sahnesi Hollywood düzeyi açık ve net :)

Ah ah şimdide kaldık Cahit'in senaryosuna :D

Türk televizyon tarihindeki en iyi aksiyon 3'lüsü be usta

kurtlar_vadisi_pusu_93020488c0.jpg

Son düzenleme:
cins cins tip tip yorumlar yine dolanmaya başladı ; çamur at izi kalsın lafı doğru bir söz çok yıpratıldı hala bu karalama kampanyasının etkisinde olanlar var bir kısmı salaklığından bir kısmıda hınzırlığından bunu kullanıyor

cins cins tip tip yorumlar yine dolanmaya başladı ; çamur at izi kalsın lafı doğru bir söz çok yıpratıldı hala bu karalama kampanyasının etkisinde olanlar var bir kısmı salaklığından bir kısmıda hınzırlığından bunu kullanıyor
Aga atalarımız ''it ürür kervan yürür'' demiş. Bırak konuşsunlar sosyal medyada ben de çok görüyorum. Ulan hala patent olayını ısıtıp ısıtıp önümüze koyan var :F Ulan sen gündemi takip etmiyorsan biz napalım köprünün altından ne sular geçti adam hala N.D ağzıyla konuşuyor. :F

Aga atalarımız ''it ürür kervan yürür'' demiş. Bırak konuşsunlar sosyal medyada ben de çok görüyorum. Ulan hala patent olayını ısıtıp ısıtıp önümüze koyan var :F Ulan sen gündemi takip etmiyorsan biz napalım köprünün altından ne sular geçti adam hala N.D ağzıyla konuşuyor. :F
aga bunlarda nasıl bir beyin göçü olduysa abuk sabuk yorumlar ; neymiş darbeden vatana nasıl dönmüş cidden mallık sabah gazetesi yazarı bile vadiye sallıyor şimdiden başladılar karalamaya

aga bunlarda nasıl bir beyin göçü olduysa abuk sabuk yorumlar ; neymiş darbeden vatana nasıl dönmüş cidden mallık sabah gazetesi yazarı bile vadiye sallıyor şimdiden başladılar karalamaya
Aga o salak editörler panaya uzak demekki. Adamlar bin defa açıklama yaptı takip etmemişler

fragmandan sonra 1 gün geçti seyircinin beğenmeyen kısmının derdi belli insanlar daha farklı bekliyordu darbe gecesini anlatmasını özel hareket binasının bombalanması , boğaziçi köprüsü vs. fragmanda bunlar olmayınca sanki beklenilenden uzaklaşıldı filminden fragmndan ibaret olduğu düşünülerek basit diye eleştiriliyor

fragmandan sonra 1 gün geçti seyircinin beğenmeyen kısmının derdi belli insanlar daha farklı bekliyordu darbe gecesini anlatmasını özel hareket binasının bombalanması , boğaziçi köprüsü vs. fragmanda bunlar olmayınca sanki beklenilenden uzaklaşıldı filminden fragmndan ibaret olduğu düşünülerek basit diye eleştiriliyor
Onlarda fragmana koyulmalıydı. İnşallah fazla geçmeden 2. fragmanı ardından da 3.fragmanı çıkarırlar

Onlarda fragmana koyulmalıydı. İnşallah fazla geçmeden 2. fragmanı ardından da 3.fragmanı çıkarırlar
birde var mı orası var filmde olayların perde arkası işlenilmiş başka bir açıdan bakılmış tabi birde bunu çözemeyenler var sonra da adam darbe sanki br köyde geçti bunlar filmi köyde çekmişler diye sığ bir yorum yapıyor

birde var mı orası var filmde olayların perde arkası işlenilmiş başka bir açıdan bakılmış tabi birde bunu çözemeyenler var sonra da adam darbe sanki br köyde geçti bunlar filmi köyde çekmişler diye sığ bir yorum yapıyor

Köy ile ilgili yorumları bende okudum yuotube de kısa bir fragmanı 2 saatlik film yapıp yorumlamışlar köyde geçiyor diye önce bir izleyin filmi ya

Ahahahaha Fetoyu canlandiran adama koptum ya, cuk oturmus resmen.

Fragmanin ilk kismi bayagi güzel olmus fakat bir filmin süresi 2-2.30 saat ise bunun yarisinin fragmanda oldugu gibi köy catismalariyla gecmemesini umuyorum. Daha cok sehir sahneleri, bogaz köprüsü sahneleri görmek istiyorum. Veya ne bileyim darbenin arka plani anlatilsin, baska biseyler anlatilsin. Köy sahneleri fragmanda bayagi yogun.