derdin ne senin 400 küsür gündür büyük bir özlemle beklenen efsane fragman çıkarmış seninle mi uğraşacaz ne istiyonİlk postta bana yazılanı da görün lütfen. Peki tamam uzatmıyorum
sen nezaman filmi izleybilecen ? vizyon tarihi belli oldu muSen anca yüzsüzlük yaparsın doğru lan senin hiç gururun yok mu lan ? Hem hakaret yiyom diye ağlıyon hemde hala kalıyon mu
Aga vatan hainleriyle bu konuyu kirletmeyek
Abi ben yurt dışında Fransada yaşıyom ya bilmiyom bura gelcek mi gelirse gitcem tabisen nezaman filmi izleybilecen ? vizyon tarihi belli oldu mu
Sosyal medya da bu fragman Nihat Doğan'a hediye edilmiş. Kurtlar Vadisi'ne algı yapmaya çalışarak kendini bitirdi
Usta bende yedim heralde nerden biliyon ?Kendi kaşıdı herkes yardımcı oldu Bu videodan sonra engel yedim beyefendiden
Kudursun.Kendi kaşıdı herkes yardımcı oldu Bu videodan sonra engel yedim beyefendiden
Silerken arada benim masum mesajımı da silmişsinizKonu yeniden aktif, konu içeriğinin dışında siyaset vs. yorum yapanlar anında mesajları silinecektir. Bilginize.
Trt1 veya Show Tv olursa muazzam olurBence KURTLAR VADİSİ KAOS kendine kanal bulduki dün yaptığı açıklamada Ocak tarihi verdi ustamız