Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

7hui0y.jpg.jpg

fragman aksiyon olarak gayet iyi yalnız biraz yavan olmuş gibi müziklerle desteklense bambaşka bir hale bürünebilirdi

vadiciler çıldırdı böyle bir fragman yok olamaz ötesi yok
aksiyon açısından türkiye de rakipsizdi artık dünyada rakipsiz oldu müthiş müthiş

İlk postta bana yazılanı da görün lütfen. Peki tamam uzatmıyorum :)
derdin ne senin 400 küsür gündür büyük bir özlemle beklenen efsane fragman çıkarmış seninle mi uğraşacaz ne istiyon

sinem uslu da karşımıza asker olarak çıktı beklemiyordum , zümre ertürk de öğretmen rolünde az birşey görünür muhtemelen onun haricinde bayan karekter yok

- Yeni dizi 2018 başında

O süreçte kendileri aleyhinde yayınlar yapıldığına işaret eden Şaşmaz, "Tabi ki hukuksal yönleri ayrı ama biz işimizle cevap vermeyi istedik ve bugün o cevabı veriyoruz. Bundan sonraki süreçte yeni sezondaki dizimizin ismi de de 'Kurtlar Vadisi Kaos' olacak." ifadelerini kullandı.

Yeni dizinin 2018'in başında televizyon izleyicisiyle buluşacağına dikkati çeken Necati Şaşmaz, bu tip yapımları ekranlara taşımaya devam edeceklerini dile getirdi.

Konu yeniden aktif, konu içeriğinin dışında siyaset vs. yorum yapanlar anında mesajları silinecektir. Bilginize.

Bence KURTLAR VADİSİ KAOS kendine kanal bulduki dün yaptığı açıklamada Ocak tarihi verdi ustamız

gişeleri patlatmaya geliyoruz gümbür gümbür geliyoruz