aa zaten dizide destere den hamileyim ayrıdan karakter olarak harun ve kaan ilede ilişkili bir karakterim var sokak sanati manyağınıda eklersek 7 kocalı hürmüze döner işKız insanlığını kaybetmedi ya @sokak sanati, güçlü Herkül'ün olur işte.![]()
aa zaten dizide destere den hamileyim ayrıdan karakter olarak harun ve kaan ilede ilişkili bir karakterim var sokak sanati manyağınıda eklersek 7 kocalı hürmüze döner işKız insanlığını kaybetmedi ya @sokak sanati, güçlü Herkül'ün olur işte.![]()
Sizin grup gözükecek bir bölüm sonra belki bakıcılık yapmıyorsundur kanke.![]()
Evet biraz çetrefilli bir ilişki olur.aa zaten dizide destere den hamileyim ayrıdan karakter olarak harun ve kaan ilede ilişkili bir karakterim var sokak sanati manyağınıda eklersek 7 kocalı hürmüze döner iş
![]()
![]()
![]()
hahah ben 2-3 bölüm önce kendimi dağa vurdum bir köşede kafa dinliyorum sanırım cnm ortalık baya karışık uygun bir vakitde çıkarım ortayaEvet biraz çetrefilli bir ilişki olur.![]()
Herkes bir yerleşsin, düzen sağlansın. Bizi de şu çiftlik evine alacak canım herhalde Atacan. @mrt-06hahah ben 2-3 bölüm önce kendimi dağa vurdum bir köşede kafa dinliyorum sanırım cnm ortalık baya karışık uygun bir vakitde çıkarım ortaya![]()
![]()
![]()
Fettan rolleri sevmiyor musunaa zaten dizide destere den hamileyim ayrıdan karakter olarak harun ve kaan ilede ilişkili bir karakterim var sokak sanati manyağınıda eklersek 7 kocalı hürmüze döner iş
![]()
![]()
![]()
Ne bakıcılığı.bakıcılık yapmıyosundur derkenn gruptan birimi ölecek yoksa
Abovvv gözünü konağa mı diktin kız.Herkes bir yerleşsin, düzen sağlansın. Bizi de şu çiftlik evine alacak canım herhalde Atacan. @mrt-06![]()
Artık iğne ne etki gösterir bilemem.
Fettan rolleri sevmiyor musun
Ne bakıcılığı.
Abovvv gözünü konağa mı diktin kız.
Artık iğne ne etki gösterir bilemem.![]()
Daha nasıl etki etmesin adeta canavara döndün bölümün başlığında olduğu gibi.Bana iğne çok etki etmez bence zaten insan üstü Joker gibi adamım.
@dizi kolik iyice aşiret dizisine döndürür diziyi.![]()
Daha nasıl etki etmesin adeta canavara döndün bölümün başlığında olduğu gibi.
Bu arada forumdan ayrılanların hepsi dizinin izleyicisiydi reytingler düştü valla.Yeni bir kitle çekmek lazım diziye.
![]()
Önemli bir kozum var @OzaN'ı diziye sokacağım kadroda bir değişiklik şart oldu.Bence de çıkart gitsin. Önemli olan senin reytingin.![]()
@destere dir benim partnerim her dizide ayoll insanlar alıstı şimdi kafaları karışmasınFettan rolleri sevmiyor musun
Ne bakıcılığı.
Abovvv gözünü konağa mı diktin kız.
Artık iğne ne etki gösterir bilemem.![]()
Ama bir düşün bir tarafta kötülüğün timsali diğer tarafta iyiliğin arada oluşacak zıt kutuplardaki şehvetli aşkı bir düşünün.
Ama bir düşün bir tarafta kötülüğün timsali diğer tarafta iyiliğin arada oluşacak zıt kutuplardaki şehvetli aşkı bir düşünün.@sokak sanati
@vadikızı'nın kötülüğüne izleyici inanmaz.Emir ile Nihan gibi.Çok çakma senaryo olur kötüyü kötü ile yap. Vadikızıda kötü olsun.
![]()
Emir ile Nihan gibi.Çok çakma senaryo olur kötüyü kötü ile yap. Vadikızıda kötü olsun.
![]()
hhahha selena ve hades gibi yanı cnmAma bir düşün bir tarafta kötülüğün timsali diğer tarafta iyiliğin arada oluşacak zıt kutuplardaki şehvetli aşkı bir düşünün.@sokak sanati
Bu da güzel benzetme oldu.hhahha selena ve hades gibi yanı cnm![]()
![]()
![]()
haha senin demene örnek verdim ayoll o sarı ecünnü tırnağım etmezBu da güzel benzetme oldu.
Kendini Selana'ya benzetiyorun demek.![]()
Ben de o yüzden şaşırmıştım zaten.haha senin demene örnek verdim ayoll o sarı ecünnü tırnağım etmez![]()
![]()
![]()