TVen Yürüyen Ölüler 9. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında harbi neden olmasın @sokak sanati @Çiğdem- aşkı, kulağa hoş geliyor. :A
Kız insanlığını kaybetmedi ya @sokak sanati, güçlü Herkül'ün olur işte. :A
aa zaten dizide destere den hamileyim ayrıdan karakter olarak harun ve kaan ilede ilişkili bir karakterim var sokak sanati manyağınıda eklersek 7 kocalı hürmüze döner iş
:F :F :F

@Çiğdem- ve ben mi.😱 Aman allah korusun. Onu döveceksem olabilir.:A Şöyle saçından tutup evire çevire bi savursam yeter.:A

@mrt-06 ben Greath'den memnunum öyle canavara döndürme sadece insan eti yiyelim yeter.:A

Bully forumdan gitti dizidende ayrılsın bence reytingi yok yani o yüzden.:A

aa zaten dizide destere den hamileyim ayrıdan karakter olarak harun ve kaan ilede ilişkili bir karakterim var sokak sanati manyağınıda eklersek 7 kocalı hürmüze döner iş
:F :F :F
Fettan rolleri sevmiyor musun :F

:F:Fbakıcılık yapmıyosundur derkenn gruptan birimi ölecek yoksa
Ne bakıcılığı. :A

Herkes bir yerleşsin, düzen sağlansın. Bizi de şu çiftlik evine alacak canım herhalde Atacan. @mrt-06 :F
Abovvv gözünü konağa mı diktin kız. :F

@Çiğdem- ve ben mi.😱 Aman allah korusun. Onu döveceksem olabilir.:A Şöyle saçından tutup evire çevire bi savursam yeter.:A

@mrt-06 ben Greath'den memnunum öyle canavara döndürme sadece insan eti yiyelim yeter.:A

Artık iğne ne etki gösterir bilemem. :A

Bana iğne çok etki etmez bence zaten insan üstü Joker gibi adamım.:A

@dizi kolik iyice aşiret dizisine döndürür diziyi.:A
Daha nasıl etki etmesin adeta canavara döndün bölümün başlığında olduğu gibi. :A

Bu arada forumdan ayrılanların hepsi dizinin izleyicisiydi reytingler düştü valla. :F Yeni bir kitle çekmek lazım diziye. :A

Daha nasıl etki etmesin adeta canavara döndün bölümün başlığında olduğu gibi. :A

Bu arada forumdan ayrılanların hepsi dizinin izleyicisiydi reytingler düştü valla. :F Yeni bir kitle çekmek lazım diziye. :A

Bence de çıkart gitsin. Önemli olan senin reytingin.:A

Fettan rolleri sevmiyor musun :F

Ne bakıcılığı. :A

Abovvv gözünü konağa mı diktin kız. :F

Artık iğne ne etki gösterir bilemem. :A
@destere dir benim partnerim her dizide ayoll insanlar alıstı şimdi kafaları karışmasın
:A :A :A

Emir ile Nihan gibi.:A Çok çakma senaryo olur kötüyü kötü ile yap. Vadikızıda kötü olsun.:A
Ama bir düşün bir tarafta kötülüğün timsali diğer tarafta iyiliğin arada oluşacak zıt kutuplardaki şehvetli aşkı bir düşünün. :A @sokak sanati
hhahha selena ve hades gibi yanı cnm :F :F :F
selena-23-bolum-2006-1-parca_448307_240-1375296569-1415713191.jpg