Okurken aklından böyle mi tasvir ettin.
Okurken aklından böyle mi tasvir ettin.
hhahaha bunun fotosuyla güncelle @sokak sanati ni oyuncu kadrosunda benim aklımda bu canlandı vllaOkurken aklından böyle mi tasvir ettin.
Zaten iğneyi vuruldun sende de değişimler yaşanabilir belli mi olur.yanii deney yapacaktı üstümüzde o bakımdan dedim yani belli de olmaz kurtarabilirde dimi @turkuazz
Zaten iğneyi vuruldun sende de değişimler yaşanabilir belli mi olur.
Ama bu çok renkli olur siyah tonlarında fotosu var mı kötülüğü çağrıştıran.hhahaha bunun fotosuyla güncelle @sokak sanati ni oyuncu kadrosunda benim aklımda bu canlandı vlla
Belki iğne sende etki etmez bakalım neler olacak.ayy doğru yaa banada iğne yapılmıştıı ayy ben birşeye dönüşmeyeyim yaa döneyim diğer gruba yaa ablana acıı atacannn
Belki iğne sende etki etmez bakalım neler olacak.ayy doğru yaa banada iğne yapılmıştıı ayy ben birşeye dönüşmeyeyim yaa döneyim diğer gruba yaa ablana acıı atacannn
Ama bu çok renkli olur siyah tonlarında fotosu var mı kötülüğü çağrıştıran.
Belki iğne sende etki etmez bakalım neler olacak.
@Harunnn60 efendi bölümler birikiyor.
bu nasılAma bu çok renkli olur siyah tonlarında fotosu var mı kötülüğü çağrıştıran.
Kısmet artık.ayy hadi inşallahhh etmezde kurtulurum ordannn
Kısmet artık.
Tam oldu bu işte.bu nasıl
Kendine şansızım diye diye kötüyü çağrıyırsun abla.bende bu şans varkenn kısmet olurmu bilemedim
Tam oldu bu işte.
Kendine şansızım diye diye kötüyü çağrıyırsun abla.
Ha iyi o zaman.yok ya kendimle dalga geçiyorum işte bakma sen bana
Ha iyi o zaman.
@sokak sanati ni evcilleştirebilirsem evcil hayvanım olur ancak ayoll @mrt-06Güzel olmuş bu haftada beğendim, tempoyu düşürmemişsin. @vadikızı'nın başı bir beldan kurtuluyor derken yeni bir belaya bulaşıyor. @sokak sanati sonunda @Çiğdem-'in hayal ettiği ve sevdiği süper kahramanlara dönmüş. Belki ilerleyen bölümlerde @Çiğdem- ve @sokak sanati aşkı başlayabilir.
@ozgur2113'te hayalindeki kişiyle eş olabilmiş dizide. 😎 Bize de kolsuz bacaksız @denizz19'a hasta bakıcılık yapmak düşüyor. Kaderim, kör talihim işte naparsın.
Bir dizinin yapımcısı ve senaristi olarak zombi olmanla gurur duyuyorum bu arada. @mrt-06 En iyi sen anlarsın onlarından halinden.
@Yiğitt ve @yatutarsa'nın diyalogları da güldürdü.
Güzel olmuş bu haftada beğendim, tempoyu düşürmemişsin. @vadikızı'nın başı bir beldan kurtuluyor derken yeni bir belaya bulaşıyor. @sokak sanati sonunda @Çiğdem-'in hayal ettiği ve sevdiği süper kahramanlara dönmüş. Belki ilerleyen bölümlerde @Çiğdem- ve @sokak sanati aşkı başlayabilir.
@ozgur2113'te hayalindeki kişiyle eş olabilmiş dizide. 😎 Bize de kolsuz bacaksız @denizz19'a hasta bakıcılık yapmak düşüyor. Kaderim, kör talihim işte naparsın.
Bir dizinin yapımcısı ve senaristi olarak zombi olmanla gurur duyuyorum bu arada. @mrt-06 En iyi sen anlarsın onlarından halinden.
Sizin grup gözükecek bir bölüm sonra belki bakıcılık yapmıyorsundur kanke.Güzel olmuş bu haftada beğendim, tempoyu düşürmemişsin. @vadikızı'nın başı bir beldan kurtuluyor derken yeni bir belaya bulaşıyor. @sokak sanati sonunda @Çiğdem-'in hayal ettiği ve sevdiği süper kahramanlara dönmüş. Belki ilerleyen bölümlerde @Çiğdem- ve @sokak sanati aşkı başlayabilir.
Bizim grup gözükene kadar dizi bitecek be. Neyse ben hayal ediyorum o kısmı bölümü okurken az çok hasta bakıcılığa devam ettiğim geliyor aklıma, olmasam da olur diyorum.Sizin grup gözükecek bir bölüm sonra belki bakıcılık yapmıyorsundur kanke.