TVen Yürüyen Ölüler 9. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ondan daha kötülerini yayınladı Ağlatan Dans, Otel Divane falan hatırlıyorum da. :A
Hele Otel Divana Allah'ım intihar edecektim. :F Çok üzülmüştüm ne hallere geldik diye.. Birde savunmak durumunda kalmıştım. .ss

Neyse ki Suavi'm geldi Kenan Tekdağ felakketti. :T:

Sedef: Bak Özgür zamanında çok acılar çektim bir dizim yayınlanmadan yayından kaldırıldı?! Bir dizim sadece sadece 5 bölüm sürdü?! Bir dizim izlenmeme rekoru kırdı! Bir dizim finalsiz bitti! Ben bunlara rağmen bir kez olsun kendimi bırakmadım, hep güçlü kaldım!
Buraya bayıldım gerçekten. :A
@Yiğitt kendini yavaş yavaş aşıyor ama ben yiyişme istiyorum ya. Hamile kalabilir aslında. :A
@vadikızı kedi gibi habire ortaya çıkıyor ama herhalde diğer bölüm ölür. :A
Güzel bölümdü. Ama ben vampir olayına şaşırdım valla. Ben bunları yiyecekler sandım. :A

@Yiğitt kendini yavaş yavaş aşıyor ama ben yiyişme istiyorum ya. Hamile kalabilir aslında. :A
Güzel bölümdü. Ama ben vampir olayına şaşırdım valla. Ben bunları yiyecekler sandım. :A
Kimden hamile kalsın. 😱 Herkes cinsellik istiyor dizide. :F Thank you. :bhr:

Okumaya devam et sen:F:F