Acun TV kuruyorsa biz de yapımcı olalım demişler belli ki.Yapımcılık neyinize senaryo yazın önce.
Acun TV kuruyorsa biz de yapımcı olalım demişler belli ki.Yapımcılık neyinize senaryo yazın önce.
Duyuyorum o zaman Sihirli Hayatlar sezon finali yapıyor Haftaya benimkine eklermisin Kara Lanet diyeZaten onların dizileri de çok bozdu nerde eski kalemleri.
Anladım.
Ne ekleyeceğimi anlamadım ama eklerim.Duyuyorum o zaman Sihirli Hayatlar sezon finali yapıyor Haftaya benimkine eklermisin Kara Lanet diye
Kanalimın tablosuna Kara laneti eklermisinNe ekleyeceğimi anlamadım ama eklerim.
Müsait olunca eklerim tamam.
mini sezon finalinde bizde oluruz inş cnm halk bizi sitiyor
@sokak sanati nin kullanım süresi doluyor gibi gebert gitsin zaten insanlıktanda çıkmış
Birde canavara dönüştün daha yeni başlıyoruz ama canavar yanını spin-off'da daha detaylandırırız.Spin-off hazırlıkları yapıyoruz çatla.
Aman Çiğdem işte yine kıskançlik yapmış. Başarıyı kıskanıyor o sıska yaşlı haliyle
Birde canavara dönüştün daha yeni başlıyoruz ama canavar yanını spin-off'da daha detaylandırırız.
Daha ama gelecek yaza olur eğer burada olursam tabii.Kanaldaş spin-off fikri iyiymiş.
Çarşamba günü olacak.mini sezon arası ne zaman cnm pazarteside geçti @mrt-06
bekliyoruz ozaman son 1 gün mini sezon aralarıda sezon finali tadında bitiyor senden şaşırtıcı son sahne bekliyoruzÇarşamba günü olacak.
Aslında bölüm hazır da Çarşamba uygun olur.
Aynen ben de o mantıkla yazdım ablacım. Bu arada sende dizini başlatırsın artık.bekliyoruz ozaman son 1 gün mini sezon aralarıda sezon finali tadında bitiyor senden şaşırtıcı son sahne bekliyoruz
Sezon arası mı veriyorsun? Ne kadar sürecek.Aynen ben de o mantıkla yazdım ablacım. Bu arada sende dizini başlatırsın artık.
aaa @destere m olmadan olmaz ayoll sen bile onu bekleyecen son 5 bölümü tatile bırakıp @Harunnn60Aynen ben de o mantıkla yazdım ablacım. Bu arada sende dizini başlatırsın artık.
Mini sezon arası. Eylül'de devam.Sezon arası mı veriyorsun? Ne kadar sürecek.
Eylül'de dönmeyecek zaten.aaa @destere m olmadan olmaz ayoll sen bile onu bekleyecen son 5 bölümü tatile bırakıp @Harunnn60
aaa ekimde baslatırsın sende buda gerçek twd gibi olduMini sezon arası. Eylül'de devam.
Eylül'de dönmeyecek zaten.
Ondan da iyiyiz. 😎aaa ekimde baslatırsın sende buda gerçek twd gibi oldu
Teşekkürler. Yok bir bölüm daha var o da sezon finali; https://fav10.net/forum/threads/yürüyen-Ölüler-10-bölüm-sezon-finali.269581/Hahahahahha ya bu Teyzem muhabbeti süper
Önce zombi sonra vampir birde canavarlar girdi işin içine sonu nereye varacak çok merak ediyorum Birde hikayenin bir tarafına yüklenince diğer tarafı unutmuşsun gibi deniz19, dizikolik, destere ve Çiğdem- 'e falan ne oldu ?
Bu son bölümdü bu sanırım, merakla bekliyorum yeni bölümü, tekrar elline sağlık @mrt-06