Acun TV kuruyorsa biz de yapımcı olalım demişler belli ki.Yapımcılık neyinize senaryo yazın önce.![]()
Acun TV kuruyorsa biz de yapımcı olalım demişler belli ki.Yapımcılık neyinize senaryo yazın önce.![]()
Duyuyorum o zaman Sihirli Hayatlar sezon finali yapıyor Haftaya benimkine eklermisin Kara Lanet diyeZaten onların dizileri de çok bozdu nerde eski kalemleri.
Anladım.![]()
Ne ekleyeceğimi anlamadım ama eklerim.Duyuyorum o zaman Sihirli Hayatlar sezon finali yapıyor Haftaya benimkine eklermisin Kara Lanet diye
Kanalimın tablosuna Kara laneti eklermisinNe ekleyeceğimi anlamadım ama eklerim.![]()
Müsait olunca eklerim tamam.
mini sezon finalinde bizde oluruz inş cnm halk bizi sitiyor![]()
![]()
@sokak sanati nin kullanım süresi doluyor gibi gebert gitsin zaten insanlıktanda çıkmış![]()
Birde canavara dönüştün daha yeni başlıyoruz ama canavar yanını spin-off'da daha detaylandırırız.Spin-off hazırlıkları yapıyoruz çatla.
Aman Çiğdem işte yine kıskançlik yapmış. Başarıyı kıskanıyor o sıska yaşlı haliyle![]()
Birde canavara dönüştün daha yeni başlıyoruz ama canavar yanını spin-off'da daha detaylandırırız.![]()
Daha ama gelecek yaza olur eğer burada olursam tabii.Kanaldaş spin-off fikri iyiymiş.![]()
Çarşamba günü olacak.
bekliyoruz ozaman son 1 gün mini sezon aralarıda sezon finali tadında bitiyor senden şaşırtıcı son sahne bekliyoruzÇarşamba günü olacak.
Aslında bölüm hazır da Çarşamba uygun olur.![]()
Aynen ben de o mantıkla yazdım ablacım.bekliyoruz ozaman son 1 gün mini sezon aralarıda sezon finali tadında bitiyor senden şaşırtıcı son sahne bekliyoruz![]()
![]()
![]()
Sezon arası mı veriyorsun? Ne kadar sürecek.Aynen ben de o mantıkla yazdım ablacım.Bu arada sende dizini başlatırsın artık.
![]()
aaa @destere m olmadan olmaz ayoll sen bile onu bekleyecen son 5 bölümü tatile bırakıpAynen ben de o mantıkla yazdım ablacım.Bu arada sende dizini başlatırsın artık.
![]()
Mini sezon arası.Sezon arası mı veriyorsun? Ne kadar sürecek.![]()
Eylül'de dönmeyecek zaten.
aaa ekimde baslatırsın sende buda gerçek twd gibi olduMini sezon arası.Eylül'de devam.
Eylül'de dönmeyecek zaten.![]()
Ondan da iyiyiz. 😎aaa ekimde baslatırsın sende buda gerçek twd gibi oldu![]()
![]()
![]()
Teşekkürler.Hahahahahha ya bu Teyzem muhabbeti süper![]()
Önce zombi sonra vampir birde canavarlar girdi işin içine sonu nereye varacak çok merak ediyorumBirde hikayenin bir tarafına yüklenince diğer tarafı unutmuşsun gibi deniz19, dizikolik, destere ve Çiğdem- 'e falan ne oldu ?
Bu son bölümdü bu sanırım, merakla bekliyorum yeni bölümü, tekrar elline sağlık@mrt-06