Harunnn60 in emeğe saygısı varmı forumunda yok @DarkLeqenD @YigittindePeki nerde emeğe saygı.
Hileyle, yani o ihtimal daha mantıklı. .ss
Bende haya büyük düşüş olduReytinglerimiz iyi ama forumdan giden; Bully, Dosi, Darkleqend, cookies hep bizim izleyilerimizdi haliyle düşüş oldu neyse zaten haftaya ara sezon finali, destere gelince başlarız.
Gerçek hayatta da bu kadar kindar değilsindir umarım Burki.
Özledik eltimi.
Kanal D 00.30'a bile dizi atıyordu yine 23 bir derece iyi.
Hepi topu 20bin mesajım var, onu da hile ile suçluyorsun.Peki nerde emeğe saygı.
Hileyle, yani o ihtimal daha mantıklı. .ss
Kesin Eylül'de gelir demi?öğretmen gibi yazlık izne çıkıyor herif
Birde Boynu Bükükler vardı demi ama o dizi güzeldi ya bende birkaç bölüm izlemiştim.Bana Kanal D deme nefretimi kazanıyor sürekli Boynu Bükükler'in finalini 23.30'da başlatmıştı Utanmasa sabah namazında yayınlayacaktı
Efsanelerimizden biri. İzleyin. @xBUGRAxAğır total hem de ATV'ye yaptığı işler hele Of komedi Bir de @mrt-06 Yılanlar'ı vardı Totalde 5-6 alıp AB'de 1-2 alıyordu yanılmıyorsam
Kitap üçleme aslında, ikinci sezonun şehre taşınması yine kitaba uygundu ama izleyici köy hayatını benimsemişti.Peyami'den sonra Fakir Bey'e sardılar ama devamı gelmedi.
Sende ara sezon finali yap bence.
Bugün özel günündesin sanırım o yüzden yüklenmeyeceğim sana. .ssHepi topu 20bin mesajım var, onu da hile ile suçluyorsun.
sen bana hileci demişsin
sana hiç yakış tıramadım
hiçkimse hileci diyemez
senin bana söylediğin lafı sana iyade ediyom
Ekim ayında gelecek cnm daha 3 ay varKesin Eylül'de gelir demi?
Birde Boynu Bükükler vardı demi ama o dizi güzeldi ya bende birkaç bölüm izlemiştim.
Efsanelerimizden biri. İzleyin. @xBUGRAx
Kitap üçleme aslında, ikinci sezonun şehre taşınması yine kitaba uygundu ama izleyici köy hayatını benimsemişti.
Bugün özel günündesin sanırım o yüzden yüklenmeyeceğim sana. .ss
Kesin Eylül'de gelir demi?
Birde Boynu Bükükler vardı demi ama o dizi güzeldi ya bende birkaç bölüm izlemiştim.
Kitap üçleme aslında, ikinci sezonun şehre taşınması yine kitaba uygundu ama izleyici köy hayatını benimsemişti.
Oha bende hep Eylül sanıyordum.Ekim ayında gelecek cnm daha 3 ay var
ama doğum günümü kutlamaya unutmazsa gelecekti bakalım
O kız da ayrı saf ya, OHB'de yer aldı en son en azından tuttu diyebileceği bir iş.Aynen Irazca'nın Dirliği vardı ezberlemiştim. Ceyda'nın yıllar sonra tutan işiydi çıktı onda da.
Oha bende hep Eylül sanıyordum.
hhahah yok cnm ekimde ama geçen yıl gibi geç kalmaz inş bazen geçikiyordaOha bende hep Eylül sanıyordum.
Oha bende hep Eylül sanıyordum.
O kız da ayrı saf ya, OHB'de yer aldı en son en azından tuttu diyebileceği bir iş.
Kızın şansı bu demek ki yapacak bir şey yok.Orda da karakteri havada kaldı öldüydü sonra sanırım yine.
@destere ye sözüm var romantik komedi deniceğim sezon finalinde sonra bu hazırlık zamanında başlayacak hangi kıza çıkma teklif ettiği zaman sıkıntı çıkıyor ama kızın hayatını kurtarıyor vurulmadanKesin Eylül'de gelir demi?
@destere ye sözüm var üniversitedeki öğrencinin aşk hikayesi yazi cam kafamdan isim uyduracaMEDIA=youtube]VpmokprkAIs[/MEDIA]
Romantik bomba olur senin dizin.@destere ye sözüm var romantik komedi deniceğim sezon finalinde sonra bu hazırlık zamanında başlayacak hangi kıza çıkma teklif ettiği zaman sıkıntı çıkıyor ama kızın hayatını kurtarıyor vurulmadan
Adı Kara Lanet Yada Aşkın Pususu Oyunda olabilirRomantik bomba olur senin dizin.
Kara Lanet hiç romantik komediyi çağrıştırmıyor.Adı Kara Lanet Yada Aşkın Pususu Oyunda olabilir
Bu çocuk lanetli ilkokulda bir kızı reddetmiş bir başka kızla dans etmiş o yüzden lanetlenmisKara Lanet hiç romantik komediyi çağrıştırmıyor.
Zaten onların dizileri de çok bozdu nerde eski kalemleri.Aynen Sema - Eylem dizisi gibi duruyor. @pompy
Anladım.Bu çocuk lanetli ilkokulda bir kızı reddetmiş bir başka kızla dans etmiş o yüzden lanetlenmis
Zaten onların dizileri de çok bozdu nerde eski kalemleri.
Anladım.