Napoli, Allan Saint-Maximin transferi için gerekli olan evrak işlemlerini zamanında yetiştiremedi. Al-Ahli ile yaptıkları görüşmeler sona erdi.Napoli, Allan Saint Maximin'in kiralık transferi için Al Ahli ile kontağa geçti. (Fabrizio Romano)
32M€ bonservis üstü para verebilecek bir Türk kulübü var ise buyursun. Tepe tepe alıp kullansın.
Beşiktaş, Alexander Sörloth hakkında çıkan transfer iddialarını yalanladı.32M€ bonservis üstü para verebilecek bir Türk kulübü var ise buyursun. Tepe tepe alıp kullansın.
Sileyim o zaman. Teyit etmeden neden paylaşıyor haber sayfaları anlamıyorum.Beşiktaş, Alexander Sörloth hakkında çıkan transfer iddialarını yalanladı.
Beşiktaş’ın parası yetmemiştirSileyim o zaman. Teyit etmeden neden paylaşıyor haber sayfaları anlamıyorum.
Silmen için yapmadım.Sileyim o zaman. Teyit etmeden neden paylaşıyor haber sayfaları anlamıyorum.
Biliyorum tabii ki. Bu bilgi yanlışsa paylaşmak gerekiyor zatenSilmen için yapmadım.
Yolu açık olsun. Karakterli çocukmuş en azından. Bazıları örnek alsın.Trabzonspor'da kaleci Muhammed Taha Tepe'nin, iskenderunspor maçı bordo mavili takım ile çıktığı son karşılaşma oldu. Kaleci ile yollar ayrılıyor. @Yakamoz-Asi @mesmeso