Kız ne yapsın üzerine destere atladı altından kimse kalkamazdı.
@sokak sanati dizide de forumda da kötü nasıl nifak tohumları sokuyor. @YiğittHHAHAH geldi gerçekten @Yiğitt
@sokak sanati dizide de forumda da kötü nasıl nifak tohumları sokuyor. @Yiğitt
bu 2 koca kafayı takmıyorum ben cnm @sokak sanati @Yiğitt elbet ikisinide pataklama sahnem olucaktır yanı ayarla kafalarını tokuşturayımKız ne yapsın üzerine destere atladı altından kimse kalkamazdı.
bu 2 koca kafayı takmıyorum ben cnm @sokak sanati @Yiğitt elbet ikisinide pataklama sahnem olucaktır yanı ayarla kafalarını tokuşturayım
@sokak sanati dizide de forumda da kötü nasıl nifak tohumları sokuyor. @Yiğitt
O elim olay gerçekleşince.Ben ne zaman insan eti yicem
Her karakteri koysam hikayesini uzatsam bölüm uzun olur bu sefer okuması bu kadar kolay olmaz beni anlıyorsun zaten.bu 2 koca kafayı takmıyorum ben cnm @sokak sanati @Yiğitt elbet ikisinide pataklama sahnem olucaktır yanı ayarla kafalarını tokuşturayım
O elim olay gerçekleşince.
Her karakteri koysam hikayesini uzatsam bölüm uzun olur bu sefer okuması bu kadar kolay olmaz beni anlıyorsun zaten.
O elim olay gerçekleşince.
Her karakteri koysam hikayesini uzatsam bölüm uzun olur bu sefer okuması bu kadar kolay olmaz beni anlıyorsun zaten.
Spoi vermiyim ama aklımda tasarladım.Ne elim olay yaşayacağım ben😱
Böyle kötü bir insandan her şey beklenir abla. .ssayyy birdee @sokak sanati insan etimi yiycekk
Spoi vermiyim ama aklımda tasarladım.
Böyle kötü bir insandan her şey beklenir abla. .ss
Genel yorum yapmış mıydın ablam?
ayyy birdee @sokak sanati insan etimi yiycekk
Mantıklı bi senaryo bekliyorum.
Zombi olmadan yicem belki @Almila'larin gruba katılırım. Şiş köfte kavurma ciğer her türlüsünü yapacağım.
@pompy şempanzeye dönüştür dedi ama daha mantıklı bir şey olıur.
ben ordan kurtulurum gruba gelirim inşallah sakın yanıma yaklaşma yiyim demee
@pompy senin konulara uğramam artık..
Önce saçını kesip saç Kavurma yapacağız. @Yiğitt @DarkLeqenD @Reytinger ne kadar berbat espri.
Saç kavurma mı? @sokak sanati Gizli fantazici.ayy höst dokunamayacaksın bana o zamana kadar güçlenirim benn @mrt-06 atacan duyuyormusun bu umut beni yemeden güçlendir beni
hayır öyle demedim @Çiğdem- şempanzeye dönecekti dizimde @mrt-06 ortalığı karıştırma@pompy senin konulara uğramam artık..
Önce saçını kesip saç Kavurma yapacağız. @Yiğitt @DarkLeqenD @Reytinger ne kadar berbat espri.
Her benden korkan özel güç istiyor yoksa benim akıllı baş edemezler. @Çiğdem- 'de sen gibi