Ben kendime iyim
bir bayanada iyi olsann azcık centilmen olsan ne olur sanki piss beni yem yapacan zombilere ah nasıl ingilizce bilmem arkadaşş
Ben kendime iyim
bir bayanada iyi olsann azcık centilmen olsan ne olur sanki piss beni yem yapacan zombilere ah nasıl ingilizce bilmem arkadaşş
Güzel bir bölüm olmuş beğendim.
Ben ve Rüzgarın sahneleri güldürdü. @vadikızı ve @sokak sanati sahneleri güzel yine ama karşılıklı kavgaları artmalı, beni en çok güldüren çift çünkü.
İşte bu, teşekkürler.evet ama düşündüm bu bir senaryo sonuçta kızmanın anlamı yok emeğine sağlık paşam
Zombiler aç ama yaa
@mrt-06 biz nasıl ingilizce Okan bir yere geldik. Bence benim bi kumpas ile getirdiğim bi spin off çek.
Hastane Amerikan hastanesi, ülkemizde temsilcilik açmış, araştırma yapılıyor o yüzden İngilizce.Zombiler aç ama yaa
@mrt-06 biz nasıl ingilizce Okan bir yere geldik. Bence benim bi kumpas ile getirdiğim bi spin off çek.
İşte bu, teşekkürler.
Hastane Amerikan hastanesi, ülkemizde temsilcilik açmış, araştırma yapılıyor o yüzden İngilizce.
Her karakteri hoyratça kullanırsam ikinci sezon ne yazacam Valili bölümlerde hem yeni oyuncular gelecek hemde bu karakterler ön plana çıkacak. Özel gücünü bir bölümde gösterdim zaten daha sonra uygun sahneler olunca gözükecek.
Doktor @turkuazz da kötü. .ssBu dizide tehlike olarak. Benden tehlikelisi anca virüsu ülkeye sokan olabilir başkada yok
Her karakteri hoyratça kullanırsam ikinci sezon ne yazacam Valili bölümlerde hem yeni oyuncular gelecek hemde bu karakterler ön plana çıkacak. Özel gücünü bir bölümde gösterdim zaten daha sonra uygun sahneler olunca gözükecek.
Doktor @turkuazz da kötü. .ss
HHAHAH geldi gerçekten @YiğittŞimdi @mrt-06 'dan ile gönül alma kısmı geliyor iyi izle