@Çiğdem- yalvardı dön takma siye döndüm.
hahha benimde etkim var ama @destere davul zurna çalmaya baslayınca inadından gitmedi @Harunnn60Sen bi ara forumu terk etmistin noldu o iş
@Çiğdem- yalvardı dön takma siye döndüm.
hahha benimde etkim var ama @destere davul zurna çalmaya baslayınca inadından gitmedi @Harunnn60Sen bi ara forumu terk etmistin noldu o iş
rezil etmişlerdi senaryoda beni aynı versiyon devam @DarkLeqenD Yine redderde yine senin suçun olur okadar aşk koydum olmadı
Umutlar inatçı olur zaten benim kuzenim var 2010 dogumlh adını Umut koymuslardi inatçı biraz @sokak sanatihahha benimde etkim var ama @destere davul zurna çalmaya baslayınca inadından gitmedi @Harunnn60
Benim senaryom kötü gidince yağmuru hatırlıyorum deliriyorumhahha benimde etkim var ama @destere davul zurna çalmaya baslayınca inadından gitmedi @Harunnn60
@DarkLeqenD forumun erosu olarak yardimci olrezil etmişlerdi senaryoda beni aynı versiyon devam @DarkLeqenD Yine redderde yine senin suçun olur okadar aşk koydum olmadı
Benim senaryom kötü gidince yağmuru hatırlıyorum deliriyorum
o saate kafam yerimde değildi yüzmede @MayısKralı acele kullandırdı Atacan banlar diye ona yüksek puan verdim 6 da iyidirPuanını gördüm
@Çiğdem- dışlayalim Sgatı 😱 ne demek guzel seyler olduOldu fazlasıyla güzel şey ama eskiden mutluluktan ağladığım günler olmuştu.Yok artık öyle şeyler.Düşünüyorum da zaten şu anda beni mutluluktan ağlatacak bir şey de yok galiba
o saate kafam yerimde değildi yüzmede @MayısKralı acele kullandırdı Atacan banlar diye ona yüksek puan verdim 6 da iyidir
evet yüzmeden daha yeni geldim cuma Arka sokaklar sezon finali kendi senaryoma yorum topluyamadım sadece 8 bidaha Mayıskralı cevap yazmadan oy vermem yarışmasına @sokak sanatiKafanın yerinde olduğu saat var yani.😱
abi bu adamı jüri yaptık yao saate kafam yerimde değildi yüzmede @MayısKralı acele kullandırdı Atacan banlar diye ona yüksek puan verdim 6 da iyidir
acele kullandım @MayısKralı yarışması bitirsin diye yorum atsın diye kaçtı diğer dizisinide yayınlayıp kaçtıabi bu adamı jüri yaptık ya
Hayır yıldızlar yarışıyor @MayısKralı bakıcam diye senaryoma bakmadan tatile çıktı bayram özel bölümünde süpriz yaparım öyle bir kötü sonla bitirecemki o sezon finalini bakmadıklarına bin pişman olucaklar beşiktaşın stadı hedefte @Çiğdem- @cookiesDiziler yarisiyorda mi
millet emek harcıyor.Yapma öyle.Bak öyle karar ver gelecek seferacele kullandım @MayısKralı yarışması bitirsin diye yorum atsın diye kaçtı diğer dizisinide yayınlayıp kaçtı
Benim emeğimede @DarkLeqenD saygısı yokmillet emek harcıyor.Yapma öyle.Bak öyle karar ver gelecek sefer
Nedenki suskunlari cok mu seviyordumillet emek harcıyor.Yapma öyle.Bak öyle karar ver gelecek sefer
Etiketin geliyor bana ama musait degilimBenim emeğimede @DarkLeqenD saygısı yok
durumu biraz kötüde perşembeden beri çağıyorumNedenki suskunlari cok mu seviyordu
Etiketin geliyor bana ama musait degilim
yok genel olarak doğru değilNedenki suskunlari cok mu seviyordu